icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

mirka7582
30. nov 2010

@krisruska ano skoro vzdy 😀
@zuzin78 to preco tak kratko unas je minimalne polhod 🙂 co som pocula
@buburka asi aj ja mam lebo v poslednej poradni sa gyndos cudoval ze citim pohyby ,ale nic mi nepovedal za placentu 😅

maahuliena
30. nov 2010

@blackberry počkaj, ked sa nam budu snivať sny ako rodíme... a to pred porodom 😅 😅 😅
@krisruska hej hej, mali.. som len kukala, že aj cenovo su super 😵 😵 ale take mäkkučke 😵 no ja už mam doma toľko veci, že to nemám kde skladovať 😅 a ked som tak včera behala po meste (teda len v lekárni) no fučala som ako kon 😲 takže ako to tak vidím, som aj rada, že už mame toľko toho kupeneho... lebo to začína byť taka makačka po tých obchodoch... fu.. 🤐

nadenkaaa
30. nov 2010

@maahuliena mahul ja ked som este nevedela ze budeme mat chlapceka tak sa mi snivalo o dievcatku ze mm kupoval nausnice a ze vybral take co mne sa nepacili 😀 tak sa asi sniva vzdy opacne 😉 lebo ty budes mat dievcatko a my chlapceka 😉 takze starost s nausnicami si ponacham az snad pri druhom babetku 😵

krisruska
30. nov 2010

@mirka7582 😀 to je super
@maahuliena no veď toho sa bojím i ja, že už nebudem toľko vládať! A k tomu tie moje kríže, no mala by som i ja začať nakupovať, len problém mám, že nemám ich ešte kde dávať, čakáme na vstavané skrine a tým by sa mi uvolnila jedna komoda, kde by sa tie vecičky krásne vošli!
No ja si z tesca určite ponakupujem veľa vecí, pretože sa mi strááášne páčia a sú také vkusné!

maahuliena
30. nov 2010

@nadenkaaa no ved toto bol už v poradí 4.sen čo sa mi sníval s chlapcom.. aj ked je pravda, že mi 2x potvrdili dievčatko... tak asi je to opačne naozaj 🙂 teda.. dufam 😀 😅

nadenkaaa
30. nov 2010

@maahuliena no to dufam aj ja lebo veselo nakupujem chlapcenske veci take napriklad s dinosaurami -to neviem ako by som dala dievcatku 😝 😀 teraz aj ked je pravda ze radsej dievca v modrom ako chlapcek v ruzovom 😀 co sa tyka nakupov inak sa snazim krotit ale minule sme s mamou boli v hmku a tam sme obuchali kopeeec penazi na maleho -take pekne veci tam maju 😅 a potom hlavne svokra 😝 ze nekupuj este to je skoro ale ..clovek mieni a ....tovar v detskych obchodoch moje predsavzatiach meni 😀 😀 😝

mirka7582
30. nov 2010

@krisruska aj ja si kupujem s tesca aj cenove sa mi zda normal aj kvalita 😀

maahuliena
30. nov 2010

@nadenkaaa 😀 😀

nadenkaaa
30. nov 2010

@mirka7582 aj v tescu maju pekne veci 😉 ale snad po novom roku budu mat aj na detske veci vsade vypredaje tak potom nakupim 😉

mirka7582
30. nov 2010

@nadenkaaa ja niektorym veciam som neodolala tak som kupila 😀 len neviem ake cislo mam CI 0-0 alebo 0-3 kupujem aj aj

krisruska
30. nov 2010

@mirka7582 jasne, tam sú krásne vecičky! Ja som sa nejak naifikovala a teraz len očumujem veci pre bábo na nete 😀
A kupuje akú veľkosť, tú najmenšiu?

asteri
30. nov 2010

Ahojte babulky,
tak ja som zatial asi prva neuspesna, ktora nevie pohlavie 😉 Vcera sme mali morfologicky uzv a babo bolo nozkami dole a este tam zavadzala aj placenta, takze nebolo to vidiet...ale hlavne ze pekne rastie a kopka, aspon o nom stale viem.
Inak ma niektora z vas placentu dole? Dr. ma nechal kvoli tomu este cely mesiac na PNke, co ma velmi prekvapilo...aj ked uz krvacanie a spinenie prestalo pred vyse tyzdnom...
Da sa pohlavie zistit aj v tom 30 tyzdni? Ja sa totiz na extra 3D nechystam, kvoli tomu, ze uz som mala strasne vela ultrazvukov a mam pocit, ze to aj stacilo malinkemu...
majte sa pekne zatial

sonina22
30. nov 2010

@leanela ahoj lea je nadherna aj meno si krasne vybrala ja som sa len nedavno naucila na tom ebay ale tiez som na mimibazari a este aj na baby bazar a tiez som tam nakupila no skoro vsetko co mi prislo tiez som objednavala modre hihihi no tak tiez tak podobne nerozumne a hrozne vela nakupujem next ako ty cez babu na mimibazar odtial si idem objednat aj pyzamka a body nieco som dostala od sestry a to co je od nextu mam pocit akoby bolo nove

sonina22
30. nov 2010

@asteri ahoj no tak malicky alebo malicka sa schovavaju nic si z toho nerob sonografia neskodi dietatu ani neexistuju potvrdenia o tom zeby skodila kludne si zajdi na sono ak chcem vediet pohlavie kamaratka bola na sone 1,5 hodiny a nebol problem zistila a boli spokojni neboj sa drzim palce a na co sa citim na chlapceka alebo na dievcatko
Neboj zevraj ked sa nechce ukazat je to dievcatko nechaj to na doktorov a na intuiciu

mnamko
30. nov 2010

Ahojky,
spomínate Tesco ja som si tam minulý týždeň kúpila plienky 80ks velkosť 3-6kg lebo nikde som také malé nevidela tak pre istotu do nemocky za 9,90 a tri flaše pre novorodenca myslím že za 3,90.

zlatik
30. nov 2010

Caute baby,
tak ja som vcera bola na tej pohotovosti, doktorka mi spravila vsetky vysetrenia, tak mam uplne dole placentu, co znamena, ze mam vacsi predpoklad na krvacanie a ta placenta mi prekryva az krcok maternice. Neviem presne co to znamena, vravela, ze sa to este moze este upravit.
Bola som aj na "pasoch" ale ziadne kontrakcie som nemala, tak ma poslala domov, inak by som musela v nemocnici ostat, povedala, ze ked ma opat chytia vacsie bolesti, tak si ma tam uz nechaju 😠
Inak doktorka mi predpisala Magnezium B6 a Diazepan, obe mam brat tri krat denne, asi vam nemusim hovorit, ze som z toho diazepanu jak omracena. A mam dodrziavat kludovy rezim a vela lezat, len mi zabudla naordinovat aj nejaku pomoc v domacnosti a starostlivost o Viktorka 😉
Svokra mi povedala, ze nech ani nevarim, ze sa nic nestane, ked nebudeme mat navarene. A co mam dat, 2,5rocnemu dietatu na obed - chlieb s maslom??? 🙄

zlatik
30. nov 2010

Bavite sa o plienkach? Ja pouzivam plienky z DM-ky Babylove a nedam nane dopustit, super cena a skvela kvalita, ani raz sa mi nestalo, zeby maly plienku precikal.

zuzin78
30. nov 2010

@buburka som zvedava ci si nieco odtial vyberies, 😉

zuzin78
30. nov 2010

@zlatik aj my pouzivame z dm plienky baby love a sme s nimi velmi spokojny.

zuzin78
30. nov 2010

@krisruska my chodime do gyoru, je to hned za hranicami, google ti najde najkratsiu cestu od vas z Nitry,ak pochadzas piamo z Nitry. my nakupujeme len v obchodoch, nemam rada cinske trhy, my chodime do Arkady, je tam vsetko v jednom nakupnom centre, /odkrem brendonu/ ten je trosku dalej, ale navigacia by vas tam naviedla. 😉

zuzin78
30. nov 2010

@mirka7582 u nas ako kedy, doktor sa ponahlal, stihol mi pvedat ze vsetko je ok, a uz diktoval nejake cisla sestricke, a ona to pisala na papier, ktory mi dali do tehu.knizky,a mohla som ist. aj preto ideme na 4D, ci naozaj je vsetko ok, aj ked si myslim ze ano. ale cert nikdy nespi, a preto ma kruhy pod ocami. 😉

mirka7582
30. nov 2010

@zuzin78 he ja som zvedava na zajtra dam vam potom vediet co a ako 😉

krisruska
30. nov 2010

@zuzin78 No tak to by som mohla prehovoriť muža, aby sme išli! Možno i nejaký kočík pozrieme, keď vravíš, že sa to tam oplatí! Zoberiem pero, papier a keď nebudem rozumieť cenu, či budem chcieť inú veľkosť napíšem na papier 😀

mirka7582
30. nov 2010

@zlatik mno super svokra ti dala 😖

buburka
30. nov 2010

@zuzin78 - ciiii...uz som kus popozerala, takze v novom roku daktory vikend splasim muzika, aj tak chcel ist do miskolca na trhy kuknut, tak pojdeme aj tam...super, lebo je to otvorene aj cez vikend 😵
@zlatik - pekne oddychuj a papaj magnezko, nech vsetko dopadne dobre.
Kdesi som citala, ze neskor sa placenta zvykne posunut vyssie.
Inac super typ tie plienky...ja si uz musim zacat veci a rady pisat, myslim, ze sa mi to neskor vyplati 😉

zuzana0204
30. nov 2010

ahojte po vcerajsom morfol.ulrazvuku nam potvrdili ze nase dvojicky su chlapci...a su uplne v poriadku velmi sa tesime....a prajem vsetkym krasne a zdrave babetká 🙂

seba1
30. nov 2010

@zlatik ja som používala množstvo kozmetiky a aj plienky babylove pre teraz už 9-ročného syna, potom aj druhého a používam aj veľa vecí značky DM.

seba1
30. nov 2010

@zlatik treba povedať svokre, že nech teda ona varí, keď takto radí

emmaelzer
30. nov 2010

@seba1 aj ja chcem mat svokru ktora vari...ani trosku by mi to nevadilo 😉 😉

asteri
30. nov 2010

@sonina22 ahojki, no asi to riesit nebudem, necham sa prekvapit ak to vydrzim, zatial si vravim, ze to nie je az tak podstatne...sestra ma aj dcerku aj synceka a obaja su velmi zlati, takze pri prvom je mi to ozaj jedno
predtuchu nemam ziadnu, alebo teda velmi premenlivu 🙂 tak uvidime...