icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

asteri
2. dec 2010

@zlatik citala som si suhrn charakteristickych vlastnosti k Diazepamu a je tam pisane, ze sa nesmie len v prvom trimestri. Potom sa moze ale nie nadmerne...no ja osobne by som to radsej nebrala iba keby to bolo nevyhnutne ale nie som lekar! Viem, 🙂 ze to davaju aj v nemockach celkom bezne, takze skodlive to urcite nebude...asi sa na buduce opytaj na co Ti to konkretne dal a podla toho uvidis. Moje babo do toho kopka nozickami zatial 🙂
@pami27 a si kvoli tomu aj na PNke? Mas nariadeny kludovy rezim? Ja som tie cudne tupe bolesti mala ale uz ich dlhsie nepocitujem a preto som si myslela, ze uz sa placenta posunula ale vraj este stale nie...uvidime o mesiac

23lenka
2. dec 2010

Ahojte tak prve sme prisli od lekara boli sme na ultrazvuku a budeme mat dievcatko.Som taka stastna lebo malicka je zdravucka a uz ma 300g a okolo 19cm...🙂

zlatik
2. dec 2010

@kaprik1 Kaprik, tak ja to zas mam opacne, ja som opacny pripad - rodicka chlapcov 😀
Zabudla som sa ta opytat, mas uz Bexu doma???

pami27
2. dec 2010

@asteri Na PN-ke som od začiatku, ale nie kvôli nízko uloženej placente. O tej som sa dozvedela až teraz na morfologickom ultrazvuku (22tt). Kludový režim mám už 4 mesiece. Lekár mi k tej placente povedal, že som PN, nemám sa namáhať, nedvíhať ťažké vecí a vraj sa to môže upraviť postupným rastom maternice. Našťastie ju nemám cez krčok. Tiež idem o mesiac na kontrolu a dúfam, že sa to začne zlepšovať.

emmaelzer
2. dec 2010

@buburka ono fakt niekedy ani ja necitim, ze mam brucho a ked je babo bud velmi hore alebo velmi dole, tak sa strasne nafukam, ale mozno ty to budes trochu citit neskor, minule sme sa uz z muzom cudovali, ze fakt nejako to je skoro, lebo aj on babo uz citil, asi to uz je ta skusenost s druheho teho, ale fakt ked sa babo hmyri tak viem kedy mu nachytat hlavicku

drobec490
2. dec 2010

@maahuliena tak ja idem na cukor 29.12 a 28.12 na interne..ale uz teraz sa mi nechce 😒

buburka
2. dec 2010

@emmaelzer - to mate velmi dobre, ze ho tak pekne citite. Muzik ma trosku ukludnil a ma pravdu....pockam do pondelka a pokecam s Dr. Ja mam velmi dobreho lekara, takze dufam, ze bude mat pre mna na usg dobre spravy a o dalsi tyzden na morfo tiez....ved co nam ine zostava? Len cakat a dufat, ze je babulo zdrave a pekne rastie 🙂 Stresovat budem az ked bude naozaj padny dovod... takze uvidime...

emmaelzer
2. dec 2010

@buburka urcite je vsetko v poriadku, ved to, co si myslis, ze je pohyb criev je malinke, skus ked budes lezat, alebo ked budes citit, ze ti tvrdne brusko skus si tam potlacit, kde si myslis, ze je to tvrdsie, to uz moze byt aj hlavicka, niekedy to moze byt v hornej casti bruska, niekedy v dolenej

bobora
2. dec 2010

ahojte som tu po dlhšej dobe a normálne nestíham čítať tolké už viete pohlavie svojho bábätk a ja stále nič ten krpec sa schováva 😠 ale 14-teho ideme na ultrazvuk tak dúfam že už sa konečne ukáže bo ma fakt naštve keď nie 😉 .Na cukor idem 9-teho už teraz mi je s toho zle 😖

zlatik
2. dec 2010

Ja ked som cakala Viktorka, tak som vobec nebola na cukor a som zvedava, ci ma nan posle teraz.
Inak baby, kolko ste doteraz pribrali?
Ja len tri kg, az mi je to divne, ze tak malo 😒

smajka
2. dec 2010

@blackberry
@seba1 -dakujem vam 🙂
@emmaelzer - presne si to odhadla - 15 minut. vsade su tam napisy, aby sme sa nepytali sonographerky na pohlavie dietatka, nema na to cas a ma zakaz nam povedat 🙂 . ale uz som objednana na 3-4D do my ultra baby. idem 20.dec -o 5pm. uz sa taaak tesim - si vies predstavit. to bude moj vianocny darcek 🙂

smajka
2. dec 2010

@23lenka - lenka jeeej. moc gratulujem k princeznicke. musite byt over the moon 😀
@zlatik - som rada, ze ti doktor tak vysiel v ustrety a skontroloval mimi poriadne.

miamia27
2. dec 2010

@zlatik ahojky! tak ja ti tie tri kila zavidim, ja som pribrala uz 8 a som z toho dost nestastna ☹ Pritom sa ani neprejedam, ale nejak to ide rzchle hore ...

leanela
2. dec 2010

@sonina22 j ako sa dari, babetko kopka??

23lenka
3. dec 2010

@smajka Dakujem...no jasne 🙂 sice som si myslela ze bude chlapcek....napokon ma prekvapili....ale vsetko je good malicka je zdravucka a strasne sa tesime na nu 🙂...a ty si ako dopadla na scane s drobcekom?Neprehovorila si ich ci povedia pohlavie?Hm..?

23lenka
3. dec 2010

@zlatik nic si s toho nerob ja kilo....ale to asi preto ze mi byvalo strasne dlho zle a skoro nic som nejedla...No sak ani teraz to neprehanam s jedenim 🙂

mirka7582
3. dec 2010

dobre ranko zienky 😀 vonku nam krasne snezi

seba1
3. dec 2010

@mirka7582 dobré ránko, aj u nás sneží, zasa nové pekné foto 🙂

seba1
3. dec 2010

@miamia27 nie si v tom sama, aj ja som pribrala tak nejako, ja sa len pozriem na jedlo a už mi idú kilá hore 😀 .

mirka7582
3. dec 2010

@seba1 dakujem to je seria 🙂
@seba1
@miamia27 nebojte ja som uz pribrala 4 kilo 😀

seba1
3. dec 2010

@mirka7582 to je nič, o tom môžem snívať 😀

mirka7582
3. dec 2010

@seba1 nevadi deticky budu scoho naberat na seba 😀

seba1
3. dec 2010

@mirka7582 iste, u mňa nehrozí, aby bol v tomto problém. Tak dnes mám veľkolepé plány, budem variť kapustnicu a robiť medový krémeš a upratovať, večer prídu svokrovci a zajtra ráno moji rodičia, zostanú na víkend. Ty čo plánuješ?

mirka7582
3. dec 2010

@seba1 mno v sobotu ideme k mojim rodicom ideme robit klobasky a ostaneme tam asi spat este uvidime ,lebo ja sa dost prevraciam v noci a na gauci sa velmi nevyspim 🙂 este uvidime kedy skoncime 😀

seba1
3. dec 2010

@mirka7582 ani to nie je zlý program, máte do ďaleko?

ivicka0502
3. dec 2010

ahojte!!! po dlhej dobe opat pisem. vcera som bola u dokiho. drobec ma 385 g ale pohlavie nam necel prezradit. stale plaval, ale bol prdelkou hore. aj som mu dohovarala, ze mu kupim pekne vecicky v UK, ale nezabral. Doktor mi dovolil letiet, na placentu mi nic nepovedal tak dufam ze je vsetko ok. Zajtra odlietame,budem kupovat neutralne vecicky 😉 .
ohladne priberania, ja som zatial pribrala cca 6kg, ale zda sa mi ze kazdy den to ide hore. jem sice pravidelne a viacej, ale ziadne sladke. som zvedava ako to vybehne cez sviatky 😀

mirka7582
3. dec 2010

@seba1 20km nieto az tak daleko 😀

mirka7582
3. dec 2010

@ivicka0502 gratulujem k zdravemu babetku 😉 pekna vaha 😀

seba1
3. dec 2010

@mirka7582 to je blizúčko, to sa potom asi oplatí kvôli lepšiemu spánku ísť domov, tak nech sú klobásky dobré 😉 !

seba1
3. dec 2010

@ivicka0502 aj ja gratulujem, že vraj dievčatá sa väčšinou nechcú ukázať, dúfam, že naše nebude vo štvrtok špekulovať 🙂 !