Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
Ahojte tak prve sme prisli od lekara boli sme na ultrazvuku a budeme mat dievcatko.Som taka stastna lebo malicka je zdravucka a uz ma 300g a okolo 19cm...🙂
@asteri Na PN-ke som od začiatku, ale nie kvôli nízko uloženej placente. O tej som sa dozvedela až teraz na morfologickom ultrazvuku (22tt). Kludový režim mám už 4 mesiece. Lekár mi k tej placente povedal, že som PN, nemám sa namáhať, nedvíhať ťažké vecí a vraj sa to môže upraviť postupným rastom maternice. Našťastie ju nemám cez krčok. Tiež idem o mesiac na kontrolu a dúfam, že sa to začne zlepšovať.
@buburka ono fakt niekedy ani ja necitim, ze mam brucho a ked je babo bud velmi hore alebo velmi dole, tak sa strasne nafukam, ale mozno ty to budes trochu citit neskor, minule sme sa uz z muzom cudovali, ze fakt nejako to je skoro, lebo aj on babo uz citil, asi to uz je ta skusenost s druheho teho, ale fakt ked sa babo hmyri tak viem kedy mu nachytat hlavicku
@maahuliena tak ja idem na cukor 29.12 a 28.12 na interne..ale uz teraz sa mi nechce 😒
@emmaelzer - to mate velmi dobre, ze ho tak pekne citite. Muzik ma trosku ukludnil a ma pravdu....pockam do pondelka a pokecam s Dr. Ja mam velmi dobreho lekara, takze dufam, ze bude mat pre mna na usg dobre spravy a o dalsi tyzden na morfo tiez....ved co nam ine zostava? Len cakat a dufat, ze je babulo zdrave a pekne rastie 🙂 Stresovat budem az ked bude naozaj padny dovod... takze uvidime...
@buburka urcite je vsetko v poriadku, ved to, co si myslis, ze je pohyb criev je malinke, skus ked budes lezat, alebo ked budes citit, ze ti tvrdne brusko skus si tam potlacit, kde si myslis, ze je to tvrdsie, to uz moze byt aj hlavicka, niekedy to moze byt v hornej casti bruska, niekedy v dolenej
ahojte som tu po dlhšej dobe a normálne nestíham čítať tolké už viete pohlavie svojho bábätk a ja stále nič ten krpec sa schováva 😠 ale 14-teho ideme na ultrazvuk tak dúfam že už sa konečne ukáže bo ma fakt naštve keď nie 😉 .Na cukor idem 9-teho už teraz mi je s toho zle 😖
Ja ked som cakala Viktorka, tak som vobec nebola na cukor a som zvedava, ci ma nan posle teraz.
Inak baby, kolko ste doteraz pribrali?
Ja len tri kg, az mi je to divne, ze tak malo 😒
@blackberry
@seba1 -dakujem vam 🙂
@emmaelzer - presne si to odhadla - 15 minut. vsade su tam napisy, aby sme sa nepytali sonographerky na pohlavie dietatka, nema na to cas a ma zakaz nam povedat 🙂 . ale uz som objednana na 3-4D do my ultra baby. idem 20.dec -o 5pm. uz sa taaak tesim - si vies predstavit. to bude moj vianocny darcek 🙂
dobre ranko zienky 😀 vonku nam krasne snezi
ahojte!!! po dlhej dobe opat pisem. vcera som bola u dokiho. drobec ma 385 g ale pohlavie nam necel prezradit. stale plaval, ale bol prdelkou hore. aj som mu dohovarala, ze mu kupim pekne vecicky v UK, ale nezabral. Doktor mi dovolil letiet, na placentu mi nic nepovedal tak dufam ze je vsetko ok. Zajtra odlietame,budem kupovat neutralne vecicky 😉 .
ohladne priberania, ja som zatial pribrala cca 6kg, ale zda sa mi ze kazdy den to ide hore. jem sice pravidelne a viacej, ale ziadne sladke. som zvedava ako to vybehne cez sviatky 😀
@ivicka0502 gratulujem k zdravemu babetku 😉 pekna vaha 😀
@ivicka0502 aj ja gratulujem, že vraj dievčatá sa väčšinou nechcú ukázať, dúfam, že naše nebude vo štvrtok špekulovať 🙂 !

@zlatik citala som si suhrn charakteristickych vlastnosti k Diazepamu a je tam pisane, ze sa nesmie len v prvom trimestri. Potom sa moze ale nie nadmerne...no ja osobne by som to radsej nebrala iba keby to bolo nevyhnutne ale nie som lekar! Viem, 🙂 ze to davaju aj v nemockach celkom bezne, takze skodlive to urcite nebude...asi sa na buduce opytaj na co Ti to konkretne dal a podla toho uvidis. Moje babo do toho kopka nozickami zatial 🙂
@pami27 a si kvoli tomu aj na PNke? Mas nariadeny kludovy rezim? Ja som tie cudne tupe bolesti mala ale uz ich dlhsie nepocitujem a preto som si myslela, ze uz sa placenta posunula ale vraj este stale nie...uvidime o mesiac