icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

ivicka0502
3. dec 2010

@emmaelzer nie necem nakupovat online, ale osobne. dnes by som chcela pokukat ake vecicky maju a v akych cenach. do primarku chodim vzdy ked som v uk, tam nakupujem rada, ale nemaju tam (alebo doteraz som si nevsimla) aj vybavicku pre baby - flacky, blbosticky do postieky a neviem este ake chujovinky. toto by som tam cela popozerat.

emmaelzer
3. dec 2010

@ivicka0502 ja vela takych veci nakupujem cez internet, ale zvyknem nakupovat aj v mothercare, ked maju zlavy, najlepsie je prist teraz v january, inak sa velmi neoplati, na SK je to lacnejsie

maahuliena
3. dec 2010

dobre ranko želám, aj u nas sneží 😵 😵 konečne.. 😉
@23lenka @blcha gratulujem k dievčatkám 🙂 😵

drobec490
3. dec 2010

dobre ranko 🙂 aj tu snezi ale je to mokry sneh 😒 no ale aspon ze snezi 😉 😉

zuzin78
3. dec 2010

ahojte holky, u nas snezi , snezi, a snezi. uz staci toho snehu,
ako citam tak uz skoro vstky viete co cakate, my este nevieme co cakame, my zatial mame prekvapenie. 😉

seba1
3. dec 2010

@zuzin78 ani my ešte nevieme a aj u nás sneží od rána, už je tu fakt hodne snehu

zuzin78
3. dec 2010

@seba1 verim, ze uz prestane,lebo zajtra cestujeme k mojim rodicom do Martina. ale ako pozeram nechce prestat .hnusny sneh .

seba1
3. dec 2010

@zuzin78 pozerám, že zajtra by snežiť nemalo, moji rodičia idú zasa zajtra k nám

zuzin78
3. dec 2010

@seba1 ty si odkial?

seba1
3. dec 2010

bývam v BA a pochádzam z okresu Levice

kaprik1
3. dec 2010

@zlatik Nie som moc poverčivá, ale predsa len som sa trocha bála ako to dopadne. Bratranec otvára obchodík tu u nás, ja mu s tým trocha pomáham a kočík mám tam. Je tam zatiaľ vystavený. Vlastne ten čo bol na fotke, to je náš. Teraz je tam docela dobrá akcia na fľaše Avent, štart. sada za 18,99 eura.

zuzin78
3. dec 2010

@seba1 tak to vasi nemaju az tak daleko, vsak? kolko je to km, my mame 200 km do martina ☹ 😢

pippi84
3. dec 2010

Ahojte 😵
nestiham Vas docitat. v pondelok idem na ultrazvuk, na ktory sa neviem dockat! snad sa mi ukaze, idem tam s tym pocitom, ze budem odchadzat spokojna 😀
Ja som stale taka skareda, fuuuha plet to je nieco strasne, v kupelni mam plnu policku pripravkov na akne 😠 a nic. tak ale pozeram, ze nie vzdy je to podla toho, ako vyzeras, tak to sa skryva v brusku.
Dnes mi dokonca jeden pacient povedal, ze som tusim nejako schudla, co sa dejeee .... no ale to nie je pravda, lebo mam 4,7kg navyse 😀 tak som si dopriala velku porciu obeda, aby sa nepovedalo 😕 mnam heika, pecene zemiaky, grecky salat a mozem ist odfukovat 😉 ja mam strasnu chut na vsetky ryby, tak sa uz tesim aj na vianocneho kapra.
pekny den a vikend tehulky

smajka
3. dec 2010

@emmaelzer - ahoj,ano pojdeme. zastavi nas uz len sneh 😀 dufam ze aj vy idete, stretneme sa tam a ze to dobre dopadne 😉 napokon nas ide asi 6 dospelych a 5 deticiek, ale kazdy nezavezne. mali by sme sa stretnut az tam. my mame uz jedneho mkulasa za nami. dnes rano sme mali besiedku v play group tu u nas. samko sa santu najskor bal a nechcel si ist ani po darcek, ale ku koncu bol smutny, ze santa je uz prec.
chcem sa ta opytat - co budes davat elizke do balicka? len nejake ovocie a sladkost, alebo aj nejaku hracku??? ja som bola dnes rano prekvapena, ze detiky dostavali len knizky a hracky. 🙂

seba1
3. dec 2010

@zuzin78 naši to majú 2 hodiny autom, čo nie je málo.

penn
3. dec 2010

@berto
@maahuliena
@seba1

caute kocky, ja som pred casom pisala aky je moj doktor flegmos, co ma vobec nepozera, cez tri mesiace... nuz tak moc ste ma nepotesili, ale ako myslim som rada za nazor, moc sa mi nechcelo menit doktora, uprostred tehotenstva a este ked inak by som aj bola spokojna.. no ale zas nechcem banovat potom, tak rozmyslam, ze aspon skocim k inemu na konzultaciu.. a uvidim aky budem mat pocit, ci zmenit..

no a boli sme na 3D trosku predcasne, ale som chcela aj vediet ci babenko rastie ked ja chudnem a mojho doktora to nezaujimalo.. no a som si myslela, ze uz sme 20ty tyzden.. ale sme boli 19ty, tak babenko bolo este malicke 200gr (ale moje ma realne este o tyzden menej lebo medzi menzesom a pocatim sme mali 3 tyzdne a nie 2)..

tak zda sa, ze je predsa len o tyzden mensia ako by mala byt, ale verim, ze to sa este dobehne ako bude treba

a pohlavie nemame tiez iste, ale no vyzera to skor na dievcatko

penn
3. dec 2010

@zlatik NO moj nemeral nic na 3D iba co som poprosila aby som vedela aka je velka,.. ale tak to bolo aj dohodnute, podla cennika to bolo 3D (pre rodicov) a morfologia zvlast..

penn
3. dec 2010

Jaj kocky a ja som kupila skvele tehotenske rifle,.. v C&A iba za 30 EUR, CA ma celkovo vsetko lacnejsie..

katuska26
3. dec 2010

@penn jéj super, my chceme ísť budúci víkend do BA tak by som si tiež rada nejaké tehu oblečko, ešte stále zapnem moje rifle ale dokedy??? A mali v C&A dobrý výber? Lebo na stránke čo som pozerala všetky čo sa mi páčili nemali v mojej veľkosti 😖

katuska26
3. dec 2010

@penn krásna fotka, aj moja mala 200gr podľa sona🙂 drobátka sú to. 😅 Ale neboj dobehnú to, aj mne povedal že je menšie trošku. podľa sona taký 17, 18 týžden, čo bolo minulý týždeň, čiže už 19 ty 🙂

emmaelzer
3. dec 2010

@smajka no ja nemam ani len potuchy, ze nejaky balicek tam mas doniest, som si myslela, ze tam jej nieco daju....nechces prist ku mne pred zacatim? Ja berem tiez jednu kamosku.

23lenka
3. dec 2010

@maahuliena dakujem 🙂 sak aj ty budes mat dievcatko vsak?Mas uz aj meno?

drobec490
3. dec 2010

@katuska26 nedas mi prosim ta strankku na c&a?dakujem 😉

maahuliena
3. dec 2010

hello kočky... tak mame bacila 😖 mame atb... ach jaj, tak už preventivne ladujem aj probiotika 😲

@23lenka ano, aj my budeme mať dievčatko a na 95% to bude Natalka 😉 ked si ho už sama vybrala 😀 Vy mate Lilianu definitívne? 😉

23lenka
3. dec 2010

@maahuliena no zatial sme sa rozhodli ze Lilianka alebo mozno Lianka to sa zase paci mojmu drahemu....ale podla mna na mene vobec nezalezi....ale som bola rada ked mi vcera povedali ze malicka je zdravucka...🙂 a ty si uz bola na kontrole organov malickej?

maahuliena
3. dec 2010

@23lenka 🙂 to ti verim, dôležité je že je v poriadku... 😵
mne tiež padol kamen zo srdca, ked sme boli po morfologickom utz, kde nam povedali, že je naša žabka zdravunka 🙂

maahuliena
3. dec 2010

@penn no nevadí, že je menšia, len aby bola v poriadku, tie gramiky raz dva dobehne... 😉

23lenka
3. dec 2010

@maahuliena tak to je super to sa hned lepsie pocuva take dobre spravy nie?🙂....no ale ty este svoju malicku uvidis a mi nasu uvidime az ked sa narodi...lebo v UK su len dva ultrazvuky za cele tehu...trosku malo myslim....no ale budeme chodit pravidelne na kontrolu ako malickej bije srdiecko...teraz pojdeme az v januari....uz by som ju chcela zase pocut.Asi si kupim ten pristroj na pocuvanie srdiecka 🙂

maahuliena
3. dec 2010

@23lenka hm... to tu už baby spomínali s tým utz v UK 😕 😕 s tým pristrojom na srdiečko... bola som v nemocke a bola tam tehulka len o 3tt predomnou a povedala, že ma nervy na ten pristroj 😅 lebo že je problem najsť srdiečko, lebo stačí, ked sa babatko trošku obrati chrbatikom... ale tak je to podla mna dobra vecička 🙂 už cítiš pohyby? 😉

penn
3. dec 2010

Ahojte, dakujem za povzbudenie a mile slova tiez tak dufam, no a hmm morfologiu mi bude robit podrobne asi az dalsiu poradnu co vyjde tak .. 22-23 tyzden..

@maahuliena
@katuska26

katuska ano podla mna mali skvely vyber, aj ked je pravda, ze tie co som si kupila mali mozno dva kusy, taka 36. Su take hmm trosku hrubsie, mierne elasticke,a velmi uzke na nohach.. akoby indigove skor cierne, som si kupila aby som v tom aj v praci mohla sediet. Trosku risk keby som naozaj zacala priberat aj v nohach...

ale mali vela, len moc mi nevyhovovalo, ze vacsina bola tmavomodra suchana.. co mi moc do prace nesedi, ale mali aj spolocenske elegantne (ale tie su casto tenke). Myslim, ze aj velkosti bolo povacsine dost, hlavne vacsich 🙂

ale ty asi potrejes skor mensie, ale myslim, ze mali tiez dost..

ja by som tiez nosila moje stale, ale ked sedim, tak je brusko cele otlacene, vtedy sa to vybuli 🙂 uz som sa zlakla ze malu "uskrtim" 🙂, je to ovela pohodlnejsie