icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

nadenkaaa
6. dec 2010

@barusska ja beriem Pregnium

@pippi84 gratulujem k chlapcekovi 😵 😵

pippi84
6. dec 2010

@nadenkaaa dakujeme 😀

barusska
6. dec 2010

@mischeell, @pami27, @maahuliena Ste zlate, dakujem babulky za tipy. Ja som ich brala kazdy druhy den, lebo raz som niekde citala, ze netreba to s umelymi vit. tabletkami prehanat, aby sa nenarodilo velke dieta... Mozno je to blud, ale clovek nikdy nevie 😉

maahuliena
6. dec 2010

@pippi84 jej, gratulujeem 😵

nadenkaaa
6. dec 2010

@pippi84 inak vraj nejaky vedec v 16 storoci vyratal ze zena ktora pocas 9 dni od datumu narodenia pride k zmene mesiaca- citujem: Ak nastal nový Mesiac v deviatich dňoch po narodení ženy, bude dieťa dcérou. Ak nie, bude to chlapček. Pre ďalšie deti – ak nastal nový Mesiac v deviatich dňoch po narodení posledného dieťaťa, bude nové dieťa opačného pohlavia než dieťa posledné. Ak nie, bude nové dieťa rovnakého pohlavia.a podla toho mi to vyslo na chlapca podla cinskej tabulky mi to nevyslo a podla tej zmeny krvi mi to vychadza tiez na chlapca 😵

kaprik1
6. dec 2010

@anet2212 krásne. Som ťa tu hľadala. Už dávno som tu nič od teba nevidela, tak že čo je s vami. Teda ja sem moc často nechodím, vždy len na rýchlo.Ale keď som tu bola, tak som ťa nenašla.
My máme všetky výsledky ok, tak som šťastná. Už nech nám tie dievčatá len krásne rastú 😉

nadenkaaa
6. dec 2010

inak co sa tyka tych vitaminov nie sm privelmi dosledna ja si dam ked na to nezabudnem 😅 😝 v prvom trimestri som to brala poctivo teraz uz to aj flakam trochu 😀

barusska
6. dec 2010

@nadenkaaa Tiez to uz tak neprezivam ako v prvom trimestri. Bala som sa totiz, aby babo nemalo nejake vrodene chyby, tak som poctivo brala hlavne kyselinu listovu. No teraz ked viem, ze je vsetko OK, vitaminy sa snazim prijimat v ovoci, zelenine a v mliecnych vyrobkoch. Apropo, ake mnozstvo mliec. vyrobkov zjes priemerne denne?

maahuliena
6. dec 2010

kočky, ja mam tiež dni, kedy vitamíny neriešim.. resp. zabudnem 😅 😅 ale tiež podobne ako vy, aj ja som v prvom trimestri brala poctivo každy deň 🙂

pippi84
6. dec 2010

ja tiez, beriem prenatal od jamiesonu, skor tak kazdy druhy den. ale skoro kazdy den magne B6 aspon jednu tabletu, lebo mam "nepokojne nohy " ☹
mlieko nepijem vobec, mala by som, no a jogurty mi nechutia ....

mirrinka
6. dec 2010

@nadenkaaa tak podla tohto vedca mi to vyšlo presne 🙂

krisruska
6. dec 2010

Ahojte baby, ja mám strašný problém s výberom kočíka. Poraďte ☹ , chcela by som, aby mal otočnú rúčku, alebo aspoň športovú časť, nech sa môžem na mimčo pozerať! Aký máte cenový strop?! Ja som si jeden kočík našla, len sa mi zdá strašne drahý, ale zasa ho využijem na 3 roky, tak sa neviem rozhodnúť!!! Vy určite riešite podobný problém, tak dajte vedieť!

nadenkaaa
6. dec 2010

@barusska no tak mam dni co zjem aj 3 jogurty denne a mam dni co nezjem mliecne nic 😅 tak neviem ja sa riadim podla chuti teda na co mam chut to si dam a maly rastie tak hadam je vsetko ok .Snazim sa jest vela zeleniny a ovocia -hlavne mi chutia mandarinky 😀

nadenkaaa
6. dec 2010

@krisruska mz uz kocik mame a kedze nebol z tych lacnych tak sme sa s mm dohodli ze bude aj pre druhe babo kedze ja s ohladom na včk uy nebudem moct mat velký rozdiel medzi detmi 😉

maahuliena
6. dec 2010

@krisruska ahoj, naš kočík(v albume) ma tiež športovu časť, ktorá sa dá otočiť aj opačne 😉 tiež cenovo bolo s tej strednej kategorie. 🙂

seba1
6. dec 2010

@barusska ja začínam každý deň s jogurtom a k raňajkám si často dám acidko alebo normálne mlieko, chutí mi to teraz oveľa viac ako predtým 🙂 . A mandarínky asi s chuťou papáme všetky 😉 .

bobora
6. dec 2010

@linea22 ani my ešte nevieme pohlavie náš drobec sa schováva stále 14.12 ideme na ultrazvuk tak dúfam že už sa konečne ukáže bo už ma naštve keď nie 😠

penn
6. dec 2010

No kocky a , neviem ci do tejto temy mozem hocico napisat. Tak kamoska mi poradila takuto stranku, ked si vraj vyhliadli kocik, tak ho objednali odtialto o 4-5 tis korun, este, lacnejsie ako v obchode.. asi aj ako na sk. internete.. napriek tomu, ze postovne bolo 1000 korun.

http://www.bimbomarket.it

mackopuu
6. dec 2010

ako si tak vsimam nie som nastastie jedina ktorej sa drobec nechce ukazat....ale tak hadam sa nam uz konecne ukaze coskoro lebo som uz zvedava....a inak pomaly ai neviem ze som tehotna az na to ze mi rastie brusko uz....ziadne nevolnosti,ani vitaminy brat,ani nic podobne....normalne si to uzivam....hoci obcas ked kopne tak to uz neni tae steklenie.... 🙂 sme dost aktivny,niekedy az moc... 😀 😀

maahuliena
6. dec 2010

babule... ja už nevie čo od dobroty zjesť 😅 😕 prave som dojedla kocom segedínsky s knedlou 😝 no ale potom som sa postavila na vahu... fu.. noooo 😲 😲 krasne to ide hore 😒 😒 ale tak... 6kg počas 2trimestrov pribrať nie je až tak moc, nie? 🤐 😅

maahuliena
6. dec 2010

@mackopuu aj naša žabka je dnes aktívna, celý deň kope 😵 😵

smajka
6. dec 2010

@linea22
@danka86 - ahojte. my este tiez nevieme co budeme mat 🙂 . 3D mame 20.dec - tak sa uz nevieme dockat. a mimi sa ukazat teda musi za tolke korunky 😀 😀 .

bobora
6. dec 2010

@maahuliena to je v pohode ja už mám +8kg ☹

smajka
6. dec 2010

@maahuliena - mne zase vobec nechuti. sama nechapem. pri malom som stale nieco snackovala a teraz doslova jem len ked som hladna. ale planujem robit langose -na tie mam chut uz davno 😀

maahuliena
6. dec 2010

@bobora to je tiež v norme.. ja len preto, že som "kardiačka".. a moc veľký narast váhy pre moje srdce nie je až taký idealny, ale tak budem veriť, že to bude za cele tehu tych 12kg 😅 😅 😅 viacej by som nerada.No ale ked bude, tak bude, čo už 😅
@smajka určite sa drobček ukáže 😉

mischeell
6. dec 2010

Ahojte babuľky. Tak sme doma z poradne a z ultrazvuku. Taká som šťastná.... down nám vyšiel 1:860, takže ok, všetky výsledky dobré, morfologicky je všetko tak, ako má byť. Opäť nám potvrdil doky chlapca, ale vyrástol hrozne rýchlo. Máme 20,3 cm a 336 gr. a termín sa nám posunul o týždeň skôr na 22.4. Taký bol krásny, drobček. 😵 😵 😵 O tri týždne 4D, tak sa vytešujeme...a konečne cítim viac aj pohyby, resp. šupy a kopance 😀

maahuliena
6. dec 2010

@mischeell gratulujem k vysledkom 😵 😵 😵 😵 chlapček Vám už krasne narastol 😉

barusska
7. dec 2010

@bobora ja som sa vecer postavila na vahu...az som sa zlakla +9 kg! 🙂 Musim sa vazit rano 😀 Co narobim, ked mi tak chuti jest, a hlavne mucne jedla. 😉

seba1
7. dec 2010

@mischeell super, že máte dobré výsledky a blahoželám ku chlapcovi 🙂 !

seba1
7. dec 2010

@barusska ja mám tiež plus 8 kg a moc sa z toho nevytešujem, lebo viem, že ešte len príde to pravé priberanie v treťom trimestri. Ja sa vždy vážim ráno po WC, ešte v nočnej košeli, to je čas čo vážim najmenej z celého dňa 🙂.