icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

pippi84
7. dec 2010

@mischeell gratulujem, my sme takisto dopadli. aj ked zltacka sa ukazala kvoli ockovaniu .... nerozumiem tomu, ale je to v poriadku. uz sme objednani aj na cukor ( blll ) a na 3D do Hlohovca 😉
tento tyzden zase vedu chlapci, sa to strieda 😀

krisruska
7. dec 2010

@helenka2 To je super, že je všetko v poriadku. My sme boli na morfologickom ultrazvuku a tiež nám povedali, že je všetko v poriadku, naše má 540 g. Len nech nám tak pekne rastú 😉
@seba1 Pekne počkaj a potom môžeš nabehnúť, ja si počkám i na povianočne zľavy, aby som si potom nebúchala hlavu, keď uvidím tie zľavy 😀
@blackberry takže nie som sama, to som rada. Keď na mňa sa kaž. pozrie ako na nenormálnu, keď mu poviem cenu toho kočíka, či mi vraj nestačí obyčajný, že nech si šetrím peniažky na niečo iné! A môžem sa spýtať pre aký ste sa zatiaľ rozhodli?
@hull no možno cez deň si potrebovala oddýchnuť, pospinkať si a aktívna bola v noci! No mne lekár nechcel merať mimčo, vraj je to nepresné a nedá sa to povedať jednoznačne, tak by som sa tým nezaťažovala a diegvčatká sú menšie, neboj sa 😉

barusska
7. dec 2010

@seba1 Nuz budem to musiet aj ja tak praktizovat. 😉 A kolko si pribrala pri chlapcoch?

pippi84
7. dec 2010

Obedik som zjedla v sekunde 😀 😀 😀
svieckova s knedlou, to je nase oblubeneeeeeeee jedlo.
dobru chut aj vam k obedu 😵

barusska
7. dec 2010

@pippi84 Aj ja uz travim obedik, segedinsky s knedlou 😵 😵 😵

mackopuu
7. dec 2010

@hull urcite neboj... a ako spravne podotkla @blackberry tak urcite ste vacsi a v norme.... 🙂 🙂

anet2212
7. dec 2010

@kaprik1 dakujem 🙂 a zaroven blahozelam k dobrym vysledkom 🙂))) aj ty budes mat dievcatko? ty uz tusim 2 mas ci sa mylim? Ja stale nieco ☹ a sem uz moc nestiham chodit ☹ momentalne som zase chora ☹(( Ale inac malinka je ok, kope uz riadne 🙂 Uz mate aj meno vybrate? Opatrujte sa ...

seba1
7. dec 2010

@barusska okolo +- 20kg a okolo 10kg som nechala v pôrodnici.
@krisruska vo štvrtok som tam ako na koni 😀
No dnes som sa vyšantila na internete, objednala som vianočné darčeky za 220,-eur.

krisruska
7. dec 2010

@seba1 Jeda poraď niečo, ja nemám skoro nič kúpené a Vianoce sú za rohom!!!

blackberry
7. dec 2010

@krisruska my sme si vybrali kocik Emmaljunga, presne taky ako mam v albume. Je biely, ale nie je to latka, ale kozenka, takze sa aj dobre udrziava. Viem, ze v minulosti mal nejake nedostatky ohladom bezpencnosti, ale informovali sme sa a tie boli odstranene uz davnejsie. Po pravde ziaden kociar nie je dokonaly a bezchybny. cez 600 eur je dost, uvedomujeme si to, ale je to na 3 roky, nefajcime ani ine neresti nemame a s manzelom sme babo planovali a vedeli sme, ze to su aj vydavky a povedali sme si, ze minimalne na kociariku a autosedacke nebudeme setrit 🙂 Vy ste sa pre aky rozhodli ak mozem vediet? 🙂
Rozhodne by som sa na nikoho nedivala ako na blbcov akykolvek kociar si vyberu, ci uz lacnejsi, alebo retro za 2000 EUR... je to ich vec, ved to bude ich dieta, tak co. Joooj, toto nemam rada, ked vsetcia naokolo vedia najlepsie 😉

seba1
7. dec 2010

@krisruska objednala som darčekové balenie vína, šampanské, svokrovcom mlynček na mäso, našim tlakomer, Jurkovi školskú tašku. Neviem, či to bude pre teba inšpirácia. V obchode som ešte nič nekúpila, iba tieto veci z internetu.

zuzin78
7. dec 2010

@seba1 ahoj, aka si sikulka, my este nemame skoro nic kupene na Vianoce

seba1
7. dec 2010

@zuzin78 no až taká nie, veď je to len z internetu a ešte to ani nie je doma 😉 .

zuzin78
7. dec 2010

@seba1 ale ze si si nasla cas na to. ja vecer odpadavam, som rada ze som rada 😀 😀 , hadam to nejako zvladneme ako kazdy rok. 😀
prislitvoji rodicia k tebe v sobotu? my sme po vrable z NZ isli max.50tkou,a uz som hovorila mm ,ze to nema vyznam ist,lebo do Martina ist 50tkou to by bolo o nervy a Sofi nespala. ale ako sme vstupili do okr.Nitra cesty cistucke, super.

seba1
7. dec 2010

@zuzin78 prišli, hej, cesty boli vraj upravené, len pred Nitrou sa zdržali, boli tam nejaké búračky. Tento minulý týždeň bol teda riadny zaberák, som si dnes v noci dospala všetky resty a konečne žijem, nie len prežívam 😀

zuzin78
7. dec 2010

@seba1 buracky boli preto, lebo este niekto v zime jazdi na letnych gumach alebo ide po lade 140tkou, ale to nie je nas pripad. 😉
ja som vecer taka unevena, ze som rada ze si olupem mandarinky a zjem ich , teraz sme kupili super mandarinky v kauflande, tak mame mandarinkove hody. 😀 😀 😀 😀

seba1
7. dec 2010

@zuzin78 dobreže píšeš, idem si dať jednu, už som dnes mala 2 🙂 . Ja teda nechápem ľudí, čo takto riskujú s letnými pneu.

zuzin78
7. dec 2010

@seba1 ani ja, u nas je bezpecnost na prvom mieste, sofi ma bezpecnu autosedacku, a bude ju mat aj druhe babatko, a u nas je pravidlo, ak v aute nie je autosedacka, nikde sa nejde, ani keby cigani padali, lebo aj na 20 metroch moze niekto do nas naburat a moze sa nieco stat malinkej, a to by sme si do konca zivota nikdy neodpustili. pre niektorych sme cudni, ze mame take pravidlo, ale mna nazor druhych az tak moc netrapi. 😀 😀 😀 😀 😀 my uz mame zimne gumy prezute od konca oktobra . ved mi jazdime do Martina a hocokedy tam moze napadnut sneh a potom smykat sa nam nechce

zuzin78
7. dec 2010

@seba1 ja si mandarinky dam az ked mala zaspi, to si vychutnavam, tak ako ked bola malinka a ked zaspala, tak som si v klude vypila cajik,. to mam svojich 5-10 minut a vtedy ma nik nemoze vyrusivat, to je moj relax.

zuzin78
7. dec 2010

@seba1 idem rychlo este do obchodu,kym nie je tma. zatial papa a pekny dnicek 😉

krisruska
7. dec 2010

@blackberry Váš kočík je veľmi pekný, len ja by som sa bielej asi trošku bála!
No my sme si zatiaľ vybrali Teutoniu Mistral s, na obrázku nie je veľmi pekný, ale v skutočnosti je super. Mne sa najviac páči, že sa dá otáčať šport. časť, dokonca i rúčka- čo ja preferujem, je priestranný, kolieska má gumnné ale mäkké ako nafukovacie, len sa nedajú prepichnúť, je vysoký, čo ja potrebujem, pretože i ja som riadne vysoká a krčiť sa nad kočím nemienim, výber farieb je obrovský....
Ja to tiež nemám rada, keď sa do nás stará okolie a porovnávajú. Investujem do jedného poriadneho kočíka a nemusím potom vymýšlať!
@seba1 No nad tým tlakomerom premýšľam i ja! Chcela som ho kúpiť manželovi, pretože on je v poslednej dobe posadnutý meraním tlaku, doma máme taký na zápästie, ale ten nie je presný, tak premýšľam či neisvestujem a kúpim mu taký poriadny!

bobora
7. dec 2010

@barusska ja sa zásadne večer na váhu nepostavím to by som len depresie mala s toho lebo ja som pri malej iba 8 kg pribrala a keď si predstavím že to už mam teraz na sebe tolko a ešte z daleka niesom na konci tak mi je až do plaču,ale dúfam že to bude do pôrodu max.12 -15 kg.

katuska26
7. dec 2010

@zuzin78 presne zdieľam tvoj názor, aj my sme takí s manželom, Viktorka aj na krátku cestu pripútaná v autosedačke, však na čo sme ju kupovali??? Aby nám ochránila dieťa.... Ja každý pondelok vozím Vikinku s kamarátkou na balet a ešte aj pre druhú dám autosedačku z môjho auta, tak isto ak Viktorka niekam ide tak len s autosedačkou, ty si môžeš dať pozor ale nikdy nevieš kto to do teba napáli.... 😉 Opatrnosti nieje nikdy dosť...
Viktorkina kamarátka tak jej rodičia malú nikdy nepripútajú, ale ako ju ja vozím na balet a rozprávam jej, tak už ona sama rodičom nech ju pripútajú.. 😀 že nechce vyletieť z auta 😠

seba1
7. dec 2010

@zuzin78 tak tak, treba sa starať o bezpečnosť našich detičiek,
Som bola po deti v škole a škôlke a potom sme sa sánkovali - ja som tentokrát len postávala pri nich, bála som sa, že sa vykotím, potom sme si dali horúcu čokoládu, večeru, robili sme úlohy, ešte idem rýchlo prezliecť postele a dať prať, máme to veselé 🙂
@krisruska ja som si naštudovala, že tie na rameno sú lepšie, ale nemám to overené v praxi

danka86
7. dec 2010

@hull ale tych 14cm je od hlavicky po zadocek a tie nozky mozu ma kludne do 6cm, takze tiez moze mat 20cm, tak sa neboj 😉

danka86
7. dec 2010

Baby a ked ste sa bavili o tej vahe, tak ja mam +7kg 😒 ale nevazim este ani tolko, kolko som mala pri malej, ked som otehotnela, tak aspon to ma ukludnuje 😅

seba1
8. dec 2010

dobré ránko, tak koník konečne naskočil 🙂

drobec490
8. dec 2010

aj ja prajem dobre ranko ...konecne funguje 😉 😉

zuzin78
8. dec 2010

dobre ranko 🙂 u nas je hmla, hnusne pocasie.

zuzin78
8. dec 2010

@drobec490 ahoj, ja ani neviem, ze konik nesiel, ja vecer uz pc nezapinam.