icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

brumca
17. aug 2010

ahojte 🙂 tak aj ja mam veru nafuknute brusko a sem tam ma tiez picha v podbrusku 🙂

brumca
17. aug 2010

@blackberry ahoj 🙂 aj mne to doktor potvrdil minuly tyzden 😀 mala si uz srdiecko?

kalman
17. aug 2010

Ahojte 🙂 aj ja mam nafúknuté bruško ale to asi ztoho že stále niečo jem.
Akurát som zjezla pol flaše zaváraných uhoriek a nemohla som prestat a už mám pred sebou jahody 😀
Aj vy máte také chute? stále trčím v chladničke a hladám niečo dobré 😀

kalman
17. aug 2010

tie jahody sú fajn 🙂 🙂 🙂

heveri35
17. aug 2010

@kalman nerob chute,lebo ja nemam doma jahody 🙂 🙂

brumca
17. aug 2010

@kalman ahoj 🙂 no ja mama podobne stavy, ja som kazdu chvilku hladna a stale by som nieco jedla...vcera sme nakupili zasobu vsetkeho mozneho ovocia a jogurtov a pomaly vyjedam 😀 a to mame doma zakusky zo svadby, ale vobec mi nechuti sladke...co je pre mna dost zmena, lebo ja mam inac velmi rada sladke 😀

kalman
17. aug 2010

@heveri35 - prepáč 😀

kalman
17. aug 2010

@brumca - no tak ja už som zásobu vyjedla 😅
Keď som čaka cerku tak som jedla samé slané, popkornu a čipsov som zjedla neúrekom 😀
Teraz jem kislé a sladké a vôbec mi nechutí nič slané.

prsky
17. aug 2010

ja mam zas furt chut na mrkvu (kazdy den aj chrumem) a uz niekolko dni by som si straaasne rada dala kuraciu pecienku na cibulke s chlebikom 🙂

brumca
17. aug 2010

@kalman ja sa akurat pcham nektarinkami 😀

kalman
17. aug 2010

@brumca - ja asi pôjdem spat lebo sa uz nemám čím napchávat 😀
Hneď ráno budem musiet ist do obchodu, zjedla som aj cerine raňajkové jogurty 😀

timejkaa
17. aug 2010

ahojte ahojte..
v poslednom čase som nalietala toľko hodín, že by sa ani ašpirant na dopravného pilota nemusel hanbiť, ale až bude všetko v poriadku s Bubble, tak sa na začiatku júna sťahujeme smer Phoenix, Arizona, USA...

len tak medzi rečou, asi je skoro približne v dvoch mesiacoch trápiť malé cestou do Ameriky, čo? :/

a chute.. MNE NECHUTÍ ČOKOLÁDA!!! vôbec sa nechápem, vždy som čokoládu milovala a teraz ma z nej skoro naplo.. a zas chutia mi veci čo som nikdy nejedávala /kuracia pečienka a podobne/..

prsky
17. aug 2010

@timejkaa na pecienku ale pozor, hlavne v prvom trimestri - obsahuje vela vit A,ktory moze sposobovat vyvojove vady plodu a preto sa tehulkam neodporuca ju konzumovat. 😉

timejkaa
17. aug 2010

Chvalabohu že mi môj pud sebazáchovy dovolil dať si len asi jednu lyžicu (keď máš k niečomu raz odpor..) .. Až ma striaslo jak som toto čítala 😲

prsky
17. aug 2010

@timejkaa az take tragicke to nebude, neboj. ja mam na pecienku strasnu chut, ale dam si ju az po 12tt 😀 zas ked si telo nieco ziada, tazko mu odopriet 😉 asi by sme toho A vit. museli prijat velke mnozstvo a zas v troche uvarenej pecienky ho tolko nebude - okrem toho sa pripadna toxicita A da ciastocne eliminovat vitaminom C (som sa dnes dozvedela - lebo mam na tu pecienku fakt velku chut 😀 )

timejkaa
17. aug 2010

@prsky kokso. teraz po slovensky xDD

ale nie, díki za radu, budem vedieť 🙂 ale tá čokoláda.. dúfam že sa to neprenesie krpcovi do života, lebo to bude mať s čokoholikmi ťažké xDD

prsky
17. aug 2010

@timejkaa puedo en espanol, si quieres, solo va a durar mas tiempo porque no tengo oportunidad a practicar mi espanol mas 😉

timejkaa
17. aug 2010

@prsky lento, por favor xD mi espanol es no bueno! xD
/zle som na tom, ideme cvičiť espaňu spolu a prinajhoršom pripravím Dannymu infarkt xD//

prsky
17. aug 2010

@timejkaa a ja som mala pocit, ze s drahym len hablujete 🙂

smajka
17. aug 2010

ahojte aprilovky.
my mame za sebou plny den nakupov a poviem vam zase ta unava...som uplne mimo.
prsky - presne som mala chut na tu pecienku na cibulke, ale vydrzim, ved sa jej este najem 🙂 a moja druha 'choroba je arasidove maslo, to by som jedla kazdy den.
timejkaa - ako dlho si uz v uk? ja uz 9 rokov. 🙂
ako ste pisali o tom nafuknutom brusku- tak to mam aj ja. citim sa ako v piatom mesiaci ked som cakala maleho.

smajka
17. aug 2010

lenusa - drzim zajtra palce. 😉

timejkaa
17. aug 2010

@smajka ja som tu vlastne s jednou obrovskou /10ročnou/ prestávkou 20rokov.. Ale teraz sú to skoro dva roky odkedy som sa sem vydala sama ako "dospelák"..

@prsky asi ho odteraz budem volať drahý xD a my spolu spíkujeme a sem tam sa nevieme dohodnuť xD

blackberry
17. aug 2010

@brumca este nebolo vidiet srdiecko, najblizsie idem o 13.9. tak verim, ze bude vsetko ok 🙂

Inac s tym rozopnutym gombikom chodim po praci aj ja, nenapadko 😀 , pecienku by som si dala presne ako Prsky... neskutocneeeeeee. Nastastie nic ine ma netrapi, ziadne vracanie a pod. klop, klop, klop, len mi prestal chutit moj oblubeny syr a vzdy podvecer musim zdriemnut aspon na pol hodinku 🙂 Drzkajte sa!

nellie_
18. aug 2010

ahojte.. 🙂 🙂 🙂

baby sranda citat vase chute... 😉 😀 😀 a tu pecienku kuraciu by som si dala veru aj ja.. tak na vela cibuli s majorankou.. no ticho radsej 😀 😀

Ja nejak na sebe zmenu chuti nepozorujem... sice vcera a predvcerom som si musela kupit tresku - tak zeby to bolo ono? 😀 😀

A tiez mam dost nafuknute brusko a nosim len rifle co mi boli volnejsie, lebo vo vacsine sa citim zle ked sedim, tak ma tlačia... a vecer sa snazim jest uz iba ovocie lebo v sobotu som bola zhrozena, ze som za 2 tyzdne pribrala 3 kg co tak vela jem.. 😅 😅 tak od soboty co som sa odvazila si davam pozor a nejem jedno cez druhe a hlavne vela ovocia sa snazim... 🙂

krprtka
18. aug 2010

Ahojte, baby,
ja som sa vnoci zobudila a zjedla som 3 broskyne. A ráno som sa zobudila a nie je mi dobre, mám teplotu ☹

kaktusik007
18. aug 2010

@nellie_ na treske som pri malom ficala ostosest.... normlane zo mna nechapali, musela byt kazdy den 😀 😀 😀

blcha
18. aug 2010

dobre ranko babulky ako tu uz pisete ze mate vseliake chute a tak no ja zatial nic ale som ziadne chute nemala ani pri prvom tehu len som zistila ze doobeda nezjem skoro nic a aj za cely den papam o dost menej ale zle mi nebyva a dufam ze ani nebude 😉
v podbrusku ma tiez sem tam pichne hlavne ked sedim a rychlo sa postavim alebo ked vyskocim hned rano s postele vtedy ma riadne pichne inak je vsetko ok 😉
o tom ze som tehu este ani nikto nevie len manzela dcera a kamosky konikovske 😀

matja
18. aug 2010

@ali27 - ahoj ali, tak ako ti dopadol test? U mňa negat... ☹ Nevydržala som, robila som ešte včera.

prsky
18. aug 2010

@nellie_ no chute su aj o tom, ze ti nieco prebehne po jazyku (aj mne prebehla minuly tyzden treska), ale ked si ju kupis a ides jest, tak uz taku strasnu chut ani nemusis pocitovat. v tomto tehu to mam zatial silnejsie ako v prvom.

@blcha a ak ta smiruju susedy, kolegyne, tak to vedia aj ti 😉

@matja

matja
18. aug 2010

@blcha - a chápe to už tvoja dcéra?