icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

riamim
8. dec 2010

Ahojte! Bola som v pondelok na morfologickom utz a bábo má už 433 g, takže je skoro o týždeň dopredu!
Ale nožičky malo stále pri sebe, takže nevieme, čo to bude. Teraz je tuším najbližší utz až v 30tt, tak dovtedy musíme čakať.
Pribrala som zatiaľ 4 kg, ale MUDr. ma trochu sprdla, lebo z toho 3 boli za posledný mesiac. Musím si dávať väčší pozor, ale viem, čím to je, hrozne mi chutí sladké...
A ozaj, kopančeky už niekedy cíti aj manžel, je to úžasné!

seba1
8. dec 2010

@smajka ďakujem, už aj manžel hovorí, že najvyšší čas, aby vedel v akom rode má o malom hovoriť 🙂 , my asi ďalší pokus nebudeme robiť 🙂
@barusska hej, sa mám, ale tomu tretiemu pôrodu predchádzali dva, takže som si to poctivo odpracovala 🙂, asi tú Antolskú už nezmením
@kaprik1 my až zajtra ak sa podarí budeme vedieť, chlapci chcú chlapca a tatovi to je jedno
@miamia27 veru, neviem či by som si nemala preväzovať oči šatkou 😀

linea22
9. dec 2010

@helenka2 ja idem zajtra do poradne tak uvidíme čo nám povie 🙂 409 to je už pekná váha 😉

seba1
9. dec 2010

tak chcem sa s vami podeliť o radosť, čakáme dievčatko 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Sme zdravučkí a máme 575 gramov . Už som aj utekala do Tesca a máme už prvé dievčenské vecičky 😉 .

mirka7582
9. dec 2010

@seba1 gratulujem krasna sprava 😀 mam stebou velku radost fiha velka 🙂

seba1
9. dec 2010

@mirka7582 ďakujem, ja ani neviem, či mám tomu veriť, ale doktor bol veľmi zlatý a povedal najprv, že na 99 perc., potom že to bude isto dievčatko a aj napísal do správy, takže na mňa to pôsobí, že vie čo hovorí, ale aj tak sa mi ani nechce veriť, že to bude tak. A všetko prešiel maličkej - srdiečko, mozog, obličky, žalúdok, ručičky, nožičky - všetko v poriadku. Dokonca sme videli aj jazyk, vraj ho má akurátny 🙂. Juj už by som ju chcela v rukách držať.

ivka1603
9. dec 2010

@seba1
Ahoj....neviem, či si ma pamätáš 😉 Gratulujem ti, že budeš mať dievčatko. Tak sa ti to vyplnilo.... 🙂

seba1
9. dec 2010

@ivka1603ďakujem, samozrejme, že si pamätám, práve som na to myslela, že ti dám vedieť a ty si ma predbehla 🙂 . Ty si mi to správne predpovedala 🙂 , to sa ti tak darí aj v iných prípadoch?

katuska26
9. dec 2010

@seba1 gratulujem k dievčatku 🙂

maahuliena
9. dec 2010

ahojtee 🙂
@seba1 huraaa 😀 gratulujem k dievčatkuu!! 😵 😵

seba1
9. dec 2010

@katuska26 Ďakujem, my sa na medovníčky chystáme asi v sobotu poobede, vy ste šikovné, ste nás predbehli 🙂

ivka1603
9. dec 2010

@seba1
Lucka, podarilo sa mi to správne predpovedať aj Zuzke (zuzulaxx), tiež má len chlapcov (teda až troch !) a teraz konečne bude štvrté dievčatko, sama sebe som správne odhadla, aj keď moja rodina počítala s tretím dievčatkom ☹ Myslím si, že je to príjemná zmena mať po dvoch chlapcoch (dievčatách) ďalšie dieťatko iné, teda dievčatko, u mňa chlapčeka...ja som veľmi šťastná, že to takto dopadlo 🙂

katuska26
9. dec 2010

@seba1 počkaj o pár rôčkov akú pomocníčku budeš mať :D super teším sa s tebou. No a v nedeľu chcem robiť vanilkové rožky s Viktorkou 🙂

seba1
9. dec 2010

@ivka1603 takže ti to ide, ono každé dieťatko je iné, ale predsa len chlapci sú chlapci a dievčatá majú aj iné záujmy a je to príjemné, že to pravdepodobne ako rodič budem môcť zažiť 🙂. Len sa aj bojím, aby sa niečo nepokazilo. Ty si si musela aj zvykať na tú inakosť, alebo ju ani nevnímaš?

seba1
9. dec 2010

@maahuliena ďakujem, aj my slzy vybehli od šťastia, že sme zdraví a dokonca to bude dievčatko
@katuska26 chlapci mi už teraz pomáhajú, ale budem sa mať ako v raji, keď budem mať až troch pomocníkov 🙂

ivka1603
9. dec 2010

@seba1
Lucka, ja som ten rozdiel cítila už počas tehu, od septembra až do apríla(mala som také iné chute hlavne na korenisté a štipľavé jedlá, čo som nikdy nejedávala a hlavne ryby) a po narodení bol úplne iný (myslím povahovo) ako moje dcéry, veľmi málo plakal, bol taký tichučký, nikdy som nemala s ním žiadne problémy, len som si musela zvyknúť pri prebaľovaní a umývaní, že je tam dolu iný ako baby 😀 Aj teraz, keď už bude mať osem mesiacov je taký prítulný ako mačiatko, spolu sa vieme vyjašiť a smejeme sa aj na maličkostiach každý deň.....dievčatá sú iné, staršia už "lezie do puberty" a mladšia má radšej tatina ako mňa 😉

mackopuu
9. dec 2010

tak toto je asi sen....sa moze stat len mne....prvykrat ked pozerali pohlavie tak boli prekrizene nozicky....druhykrat ked pozerali tak nozicky sice neboli prekrizene ale nebolo nic vidiet nechceli sme sa ukazat...dnes na poradni doktor pozeral tretikrat pohlavie a opat zas a znova boli prekrizene nozicky a drobec sa nechcel ani pohnut zostal ako skameneny...porazi ma....a teraz kope ako dive....je toto mozne????kedy sa to konecne dozvieeem.... aaach ☹ ☹

katuska26
9. dec 2010

@mackopuu no sa vraví že baby sa nechcú ukazovať, nejdete na 3 či 4D tam by to už videli hádam nie? 🙂

ivka1603
9. dec 2010

@mackopuu
nič si z toho nerob, najneskôr v deň pôrodu sa to dozvieš 😀 to chce len trpezlivosť 😉 Ja som mala tiež TP v apríli, malý sa v brušku stále schovával a dozvedela som sa, že bude chlapček až koncom februára 😵 ale veď ja som to už dávno cítila, tak ma to vôbec neprekvapilo 😉

mackopuu
9. dec 2010

@katuska26 na 3D som bola ten prvy a aj druhykrat....v tom to je ze to odmieta drobec ukazat.....

mackopuu
9. dec 2010

@ivka1603 mnoo ja stale tajne dufam ze to bude dievcatko a aj od zaciatku mam take pocity no neviem....vsetci naokolo tiez vravia ze to vyzera viac na dievcatko ako na chlapca....no velmi by som to chcela na Vianoce vediet....

ivka1603
9. dec 2010

@mackopuu
ja som bola na tom presne tak ako ty....ja som to chcela vedieť pred vianocami, aby som to povedala ako prekvapko celej rodine pod stromčekom a malý bol otočený úplne naopak a nič nebolo vidieť 😔
Držím ti palce, aby to bolo predsa len dievčatko...každá žena túži po prvom dievčatku, až potom chlapček....aj ja som sa modlila, aby to bolo dievčatko a vyšlo mi to, a druhé dieťa mal byť chlapec, ale bolo bohužial znova dievča 😀

mackopuu
9. dec 2010

@ivka1603 ale tak mas krasne dve deticky a to je to najvacsie stastie...ja hlavne chcem nech je zdrave ale v kutiku duse si nemozem pomoct no chcela by som dievcatko....malu princeznu...

ivka1603
9. dec 2010

@mackopuu
musím ťa trošku opraviť, mám dve baby a chlapca 😉 Áno, je to tak, najdôležitejšie je, aby boli deťúrence zdravé...Neboj sa, budeš mať dievčatko...ak to tak veeeľmi chceš, podarí sa to, treba len veriť 😵

mackopuu
9. dec 2010

@ivka1603 od zaciatku v to verim a mam vnutorny pocit odkedy som tehotna....

ivka1603
9. dec 2010

@mackopuu
mohla si si dať do fotoalbumu aspoň jednu fotku tvojho bruška, podľa toho sa dá skôr usúdiť, či to bude určite dievčatko 😉

mackopuu
9. dec 2010

@ivka1603 ci veris alebo nie ale este nemam odfotene brusko....musim to nejako uz napravit.... 🙂 ked chytim fotiacu naladu tak to napravim..

ivka1603
9. dec 2010

@mackopuu
Niekto na to vôbec neverí, ale mne to vyšlo: ak je bruško pekne guľaté ako jabĺčko - dievčatko, ak je ako hruška - chlapec

seba1
9. dec 2010

@ivka1603 ja ani neviem, či som to cítila nejako inak, lebo niekedy čo človek chce, to cíti a preto som sa na pocity nespoliehala, ja si tiež myslím, že to bude zvláštne pre mňa, ten rozdiel "dole" 😀 a aj náušničky, šatičky, dievčenské účesy atď. Ja tiež očakávam, že sa malá možno bude fixovať na tatina 🙂 .

mackopuu
9. dec 2010

@ivka1603 vraj gulate mam....ved uvidime....