Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@seba1
Lucka, ja si teraz vychutnávam, že konečne môžem kupovať nohavice aj všetko oblečko v modrej, bielej a zelenej farbe - teraz moje obľúbené farby, ale malému aj tak najlepšie pasuje bledomodrá farba k pleti aj očiam....konečne budem môcť malého inak česať a nemusíme riešiť sponky, čelenky, gumičky, náušnice, retiazky a náramky, atď...už mám toho dosť a hlavne tej ružovej 😠 Toto všetko zase čaká teba, a to parádenie pred zrkadlom pred každým odchodom z domu 😀 Naša Kačenka sa parádi, aj keď ide vysypať smeti 😅
super, tak sme tri 🙂 ... možno budeme nakoniec tak termínovo rozhádzané, že sa tam spolu ani neuvidíme 😀
ahojte zienky!!! musim sa vam pochvalit, boli sme na 3Dcku a je to CHLAPCEEEK!!! 😲 😀 😀 😀 😀 😀 krasny, zdravucky, pridam neskor foto! strasne sa tesim!! len vybrat mienko bude dilema 😅
@barborkach gratulujem, s tým menom to snáď do apríla nejak zvládnete 🙂
@barborkach tak gratulujeeem!!! 🙂 🙂 🙂 my sme mali po tretikrat prekrizene nozicky.... tak nech pekne rastie a budte zdravucki!
dievčatá, mojej malej sa dnes asi prvýkrát čkalo, cítili ste to aj vy?
Caute kocky, no ja ked som bola "mala" ked som mala 20 a porod v nedohladne, tak som bola uplne vysadena na lekarov, a si hovorila, ze budem len v nejakej sukromnej nemocnici rodit kde budu ku mne milucki a citlivi, ale uz to zapadlo prachom, ono sestricka moze mat hocikde zly den a pri tom rozpolozeni, staci jedno krive slovo...
Dokonca uz ani nad nadstandardnou izbou nerozmyslam... ja som nebola na intraku tak hovorim, mne je to jedna jaka tam bude sprcha, mne bude kazda "verejna" sprcha hrozna 🙂
A k tym babatkam.. ja tak tiez lutujem kamoskinho otca ma 3 dcery a stvrtu vnucku na ceste, 🙂 sak aj by sme mu dopriali toho chlapceka 🙂. Druhej kamosky mama ma zase uz tretieho vnuka, nuz.
@seba1 ty musis byt inak stastna z dievcatenka 😅 blahozelam!! chlapci ju este budu zboznovat, malu sestricku 😵
@seba1 - 😀 😀
@barborkach - tiez gratulka k chlapcekovi. a na dohodnuti sa na mene mate do aprila este casu, nieco vymyslite. 🙂
my sme si s manzelikom napisali na listok kazdy 5 mien a zhodli sme sa jedine na jakubkovi. tyzden pred porodom sme to zmenili na samka 😀 .
@seba1 jeeeejo, tak ti to prajem 🙂 bude to vase male slniecko 🙂 aj ked chlapci uz budu vacsi a budu vylietat " z hniezda" stale budete mat take svetielko male 🙂
@barborkach Velmi gratulujem 🤐 tesim sa a aspon nejake mena uz musite mat 🙂 uz sa len zhodnut!
@barborkach veru, som šťastná, ale aj ty musíš byť 🙂 , je to taký iný pocit, keď už vieš koho si to nosíš v brušku 🙂
@blackberry my sme s mužom chceli tri detičky a to tretie trošku s odstupom, sme radi, že nám to vyšlo 🙂 , budeme potom mať aspoň našu princeznú pri sebe 🙂
Dobré ránko kočky 🙂
Normálne som prekvapená, že koník normálne šlape 😀

@mackopuu neboj sa, určite sa čoskoro dozvieš pohlavie, veď detičky nám v bruškách rastú a aj nožičky nebude mať vždy skrížené, aj tak je to lepšie ako v minulosti u našich mám.