Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@seba1
ako ti je dobre, že môžeš byť doma, aspoň cez zimu. 🙂 ...ja som pracovala až do 1.marca, keď som nastúpila MD....celú zimu som chodila poctivo peši z roboty, niekedy aj do roboty a šmýkala som sa jedna radosť, párkrát si to odniesol aj môj zadok 😀 Teraz som doma viac než 9 mesiacov a už niekedy neviem, čo so sebou 😠
Ozaj, dnes majú baby tvorivé dielne v meste, idem sa tam poobede za nimi pozrieť - teda vlastne len Kačenka, staršia Tánička má karate, ona by to nestihla 😉 Majú aj chlapci niečo také?
ahojte tak ja sa chystám na vanilkové rožteky a špice 😉 také orechové s čoko plnkou 🙂 medovníčky už máme a nejaké budeme mať z roboty, máme obchod s pečivkom a zákuskami 😀
@seba1 no ešte nie som ale dúfam budem, tento rok ich idem robiť sama 1x. starký ich robí každý rok a ja čo zákusky nemusím tieto zjem vždy aspoň 4 😀. Baby tu máte recept, fakt supeeeeeeeer špice odporúúúčam, potrebujete na to také formičky osie úle, majú ich v kauflande za 2€, určite aj inde ale tam som si ich kúpila ja pred dvoma týždňami:
http://www.kasulec.unas.cz/receptyv.htm#uliky
@buburka
ahoj....súhlasím s @katuska26.....je to pekný kočík - pre dievčatko 🙂 Záleží len na tebe, ako sa rozhodneš 😵 Ja mám teraz pre chlapca zelený kočík - kombinácia pistáciovej a khaki-zelenej....pre baby som mala červený kočík
ešte som zabudla, chcem robiť aj karamel s burizónmi, nenapadne ma ako sa to volá
@seba1
Lucka, ty si sa mi "schovala" do druhej témy 😀 ja som ťa doteraz hľadala a konečne som ťa našla v "3aviac..."
Ja mám k zel.kočíku oranžové doplnky - oranžovú tašku na kočík a k tomu som používala na jeseň aj oranžovú deku....mne sa tá kombinácia zelená-oranžová veľmi páči...niekomu sa to môže zdať krikľavé alebo kikirikí, ale mne je to jedno, aj muž s deťmi si na to zvykli 🙂
ahojte. vcera nesiel konik,tak som toho doma tolko stihla,ale chybali ste mi. 😀
vcera sme boli na 3D a cakame dievcatko Zaru 😵 a je zdravucka
@seba1
malý mi sedí na gauči a bojím sa, aby sa neprevrátil...on ti vie normálne sám zliezť z gauča....zo sedu sa zošmykne do ľahu a nohami sa posúva dole dovtedy, kým sa úplne nezošmykne až na zem ☹ tak musím dávať stále pozor, v akej je polohe 🙂 Ja som dávala kočkám náušničky, keď mali aspoň 2-3 mesiace....na poradni u Dr. som sa dohodla, kedy môžeme prísť na prepichnutie uší, doniesla som aj náušničky, ktoré boli predtým v liehu, alebo v niečom takom a Dr. prepichla aj navliekla náušničky a bol pokoj
☹ asi mate baby pravdu..ja som dufala, ze ked filova..tak je to take ani ani...ked mne sa modre a zelene zda take tuctove...a sivo cierny...to tiez nie je bohvie co..predsa len ked je to kociar....
Mozno je to banalita, hlavne ze je kvalitny a za dobru cenu...ale ja sa poznam..ked sa nanho nebudem tesit, lebo sa mi nepaci, tak sa mi s nim ani nebude chciet trepat vonku ☹ som ja ale pacient co?
@seba1 ano, je to super pocit! velmi sa tesim, hlavne ze je zdravucky 😉 nech to len zdarne dotiahneme do konca!!! uz sa ho neviem dockat!! ako si ho vystiskam chlapaka mojho 😀 😀
@buburka ja som taká istá, musí sa mi na 100% páčiť. Ja si dávam čas do februára, potom kúpime kočík. Mám favorita, ale nechcem ho ešte doma, aby ma neomrzel a čo ak bude nejaký čo sa mi bude viac páčiť??? 😀 Nič s z toho nerob surfuj a určite aj chlapčenský nájdeš taký čo ťa chytí za srdce🙂

@seba1
No veď včera nešlapal od rána až do 15.h., preto som ani nečakala, že pôjde.....ty si doma alebo v práci?