icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

ivka1603
10. dec 2010

@seba1
No veď včera nešlapal od rána až do 15.h., preto som ani nečakala, že pôjde.....ty si doma alebo v práci?

seba1
10. dec 2010

@ivka1603 doma, nepracujem, len nejaké menšie veci, ale to je pre manžela

ivka1603
10. dec 2010

@seba1
ako ti je dobre, že môžeš byť doma, aspoň cez zimu. 🙂 ...ja som pracovala až do 1.marca, keď som nastúpila MD....celú zimu som chodila poctivo peši z roboty, niekedy aj do roboty a šmýkala som sa jedna radosť, párkrát si to odniesol aj môj zadok 😀 Teraz som doma viac než 9 mesiacov a už niekedy neviem, čo so sebou 😠
Ozaj, dnes majú baby tvorivé dielne v meste, idem sa tam poobede za nimi pozrieť - teda vlastne len Kačenka, staršia Tánička má karate, ona by to nestihla 😉 Majú aj chlapci niečo také?

seba1
10. dec 2010

@ivka1603 kvôli tým veciam pre muža mám aj ja niekedy pochôdzky a každý deň po deti a potom tenis alebo hudobná a keď to nie, tak im vymýšľam nejaký program - v zime nie ľahká vec, teraz však asi budeme piecť na vianoce - oni to veľmi radi 🙂

ivka1603
10. dec 2010

@seba1
ja som ešte nestihla vôbec nič piecť 😠 mala by som aspoň perníky....veľmi rada so mnou pečie Kačenka, ona je taká domáca gazdinka, Tánička ľúbi len vylizovať misky 😉

seba1
10. dec 2010

@ivka1603 ja sa pamätám, ako som piekla prvýkrát s oboma medovníčky - Jurko bol v prenosnom lehátku pri nás, Maťko dostal novú zásterku - mal 3 roky a pracoval o sto šesť a Jurko väčšinu času prespinkal 🙂 . Ja ešte chcem linecké - aspoň 2 druhy a zázvorníky.

ivka1603
10. dec 2010

@seba1
Lucka, pečieš to isté ako ja 🙂 ja si neviem predstaviť, že by som piekla sama s deťmi, že by muž nebol doma...to by som mala cesto po celej kuchyni ! idem prebaliť môjho posrančeka 😀

katuska26
10. dec 2010

ahojte tak ja sa chystám na vanilkové rožteky a špice 😉 také orechové s čoko plnkou 🙂 medovníčky už máme a nejaké budeme mať z roboty, máme obchod s pečivkom a zákuskami 😀

seba1
10. dec 2010

@ivka1603 🙂 zázvorníky som už nerobila 100 rokov, teraz sa chcem k tomu vrátiť, my sme zvyknutí sami, inak to ani neočakávam, môžeme potom aj do témy 3 a více pokračují

buburka
10. dec 2010

Baby..uz ste pozerali nejake kociky? Mne sa celkom paci tento..a tato farba... ale neviem...cakame chlapca..nie je to skor farba pre dievcatko? nebude to cudne?

seba1
10. dec 2010

@katuska26 tak ty si potom profesionál 🙂 , nedáš recept na tie špice? Znie to zaujímavo.

seba1
10. dec 2010

@buburka mne sa zdá, že je to skôr pre dievčatko, asi by som potom nebola spokojná, mne už mesiac parkuje náš kočík v hosťovskej

katuska26
10. dec 2010

@seba1 no ešte nie som ale dúfam budem, tento rok ich idem robiť sama 1x. starký ich robí každý rok a ja čo zákusky nemusím tieto zjem vždy aspoň 4 😀. Baby tu máte recept, fakt supeeeeeeeer špice odporúúúčam, potrebujete na to také formičky osie úle, majú ich v kauflande za 2€, určite aj inde ale tam som si ich kúpila ja pred dvoma týždňami:
http://www.kasulec.unas.cz/receptyv.htm#uliky

katuska26
10. dec 2010

@buburka pekný aj mne sa páčil od espira fialový, ale ja som ho chcela pre dievčatko, ale je to na každom, niektoré maminy nevyberajú farbu podľa pohlavia, ale podľa toho čo sa im páči 😉 je to na tebe....

ivka1603
10. dec 2010

@buburka
ahoj....súhlasím s @katuska26.....je to pekný kočík - pre dievčatko 🙂 Záleží len na tebe, ako sa rozhodneš 😵 Ja mám teraz pre chlapca zelený kočík - kombinácia pistáciovej a khaki-zelenej....pre baby som mala červený kočík

seba1
10. dec 2010

@ivka1603 tak už prebalený? Vy už asi fičíte aj na príkrmoch, však? Ja mám kombináciu kočíka khaki-oranžová, teraz riešim, či mám kúpiť deku krikľavo zelenú z Ikei, alebo nie, má aj oranžové orámovanie, ale úplne super by bola naopak tie farby

seba1
10. dec 2010

ešte som zabudla, chcem robiť aj karamel s burizónmi, nenapadne ma ako sa to volá

ivka1603
10. dec 2010

@seba1
Lucka, ty si sa mi "schovala" do druhej témy 😀 ja som ťa doteraz hľadala a konečne som ťa našla v "3aviac..."
Ja mám k zel.kočíku oranžové doplnky - oranžovú tašku na kočík a k tomu som používala na jeseň aj oranžovú deku....mne sa tá kombinácia zelená-oranžová veľmi páči...niekomu sa to môže zdať krikľavé alebo kikirikí, ale mne je to jedno, aj muž s deťmi si na to zvykli 🙂

zuzin78
10. dec 2010

ahojte. vcera nesiel konik,tak som toho doma tolko stihla,ale chybali ste mi. 😀
vcera sme boli na 3D a cakame dievcatko Zaru 😵 a je zdravucka

zuzin78
10. dec 2010

@seba1 blahozelam k dievcatku 😵 😵 😵

ivka1603
10. dec 2010

@seba1
malý mi sedí na gauči a bojím sa, aby sa neprevrátil...on ti vie normálne sám zliezť z gauča....zo sedu sa zošmykne do ľahu a nohami sa posúva dole dovtedy, kým sa úplne nezošmykne až na zem ☹ tak musím dávať stále pozor, v akej je polohe 🙂 Ja som dávala kočkám náušničky, keď mali aspoň 2-3 mesiace....na poradni u Dr. som sa dohodla, kedy môžeme prísť na prepichnutie uší, doniesla som aj náušničky, ktoré boli predtým v liehu, alebo v niečom takom a Dr. prepichla aj navliekla náušničky a bol pokoj

ivka1603
10. dec 2010

@zuzin78
gratulujem k dievčatku 🙂

buburka
10. dec 2010

☹ asi mate baby pravdu..ja som dufala, ze ked filova..tak je to take ani ani...ked mne sa modre a zelene zda take tuctove...a sivo cierny...to tiez nie je bohvie co..predsa len ked je to kociar....
Mozno je to banalita, hlavne ze je kvalitny a za dobru cenu...ale ja sa poznam..ked sa nanho nebudem tesit, lebo sa mi nepaci, tak sa mi s nim ani nebude chciet trepat vonku ☹ som ja ale pacient co?

seba1
10. dec 2010

@ivka1603 chodím aj tam, aj ty sa tam môžeš pridať 🙂 , neviem či si pozerala ten môj kočík, mám ho v albume, či sa ti páči aj taký, mne sa zdal aj pre chlapca aj pre dievča
@zuzin78 som ťa čakala, že dáš vedieť, čo je nové, tak sa teším a gratulujem k dievčatku a že ste zdravučký 🙂

zuzin78
10. dec 2010

@seba1 my sme sofi dali nastrelit nausnicky ked mala 6 mesaicov,a to urobime aj Zare , bolo to rychle, a plac minutkovy.

seba1
10. dec 2010

@buburka ale presne aj ja mám také pocity, chcela som byť spokojná s kočíkom, tešiť sa z neho a čo takto nejaký červený alebo tmavší fialový?

barborkach
10. dec 2010

@seba1 ano, je to super pocit! velmi sa tesim, hlavne ze je zdravucky 😉 nech to len zdarne dotiahneme do konca!!! uz sa ho neviem dockat!! ako si ho vystiskam chlapaka mojho 😀 😀

katuska26
10. dec 2010

@buburka ja som taká istá, musí sa mi na 100% páčiť. Ja si dávam čas do februára, potom kúpime kočík. Mám favorita, ale nechcem ho ešte doma, aby ma neomrzel a čo ak bude nejaký čo sa mi bude viac páčiť??? 😀 Nič s z toho nerob surfuj a určite aj chlapčenský nájdeš taký čo ťa chytí za srdce🙂

katuska26
10. dec 2010

@zuzin78 gratulujem k Zarinke 🙂

seba1
10. dec 2010

@zuzin78 ty tuším reaguješ na moju otázku z druhej témy 😀, ďakujem, manžel mi hovorí, že v 2 - 3 rokoch, ale to sa mi zdá moc neskoro, zasa na novorodeniatku sa mi náušnice nepáčia