icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

seba1
9. dec 2010

@mackopuu neboj sa, určite sa čoskoro dozvieš pohlavie, veď detičky nám v bruškách rastú a aj nožičky nebude mať vždy skrížené, aj tak je to lepšie ako v minulosti u našich mám.

ivka1603
9. dec 2010

@seba1
Lucka, ja si teraz vychutnávam, že konečne môžem kupovať nohavice aj všetko oblečko v modrej, bielej a zelenej farbe - teraz moje obľúbené farby, ale malému aj tak najlepšie pasuje bledomodrá farba k pleti aj očiam....konečne budem môcť malého inak česať a nemusíme riešiť sponky, čelenky, gumičky, náušnice, retiazky a náramky, atď...už mám toho dosť a hlavne tej ružovej 😠 Toto všetko zase čaká teba, a to parádenie pred zrkadlom pred každým odchodom z domu 😀 Naša Kačenka sa parádi, aj keď ide vysypať smeti 😅

ericka_f
9. dec 2010

@cathy77 ahoj tesi masom erika 🙂aj ja sa chystam rodit do Sace,som rada,ze je tu niekto kto chce ist tiez tam, teda predpokladam ze asi ano ak sa pytas 🙂 zelam vsetko dobre🙂

mackopuu
9. dec 2010

@seba1 pri tom to vyvoji neviem ci nebude prekvapko az na porodnickej sale...

seba1
9. dec 2010

@ivka1603 sranda, ako to máme naopak 🙂 , ty čoho máš dosť, to si ja budem teraz vychutnávať 🙂, ale nie každému to takto vyjde, minule som tu videla maminu s piatimi chlapcami, to je sila

ivka1603
9. dec 2010

@seba1
Lucka, ja keby som mala teraz už tretie dievča (bola by to určite Svetlanka), už by som nepokúšala šťastie 😀 už by som nechcela byť znova tehotná a skúšať dovtedy, kým sa nezadarí chlapec...to by mi naschvál nemuselo vyjsť 😠

ericka_f
9. dec 2010

@nunusimi aj ja 🙂 mozno sa stretneme 🙂

ivka1603
9. dec 2010

@seba1
Luci, pošli mi prosím do IP tvoju mailovú adresu, pošlem ti niečo.... 🙂

cathy77
9. dec 2010

super, tak sme tri 🙂 ... možno budeme nakoniec tak termínovo rozhádzané, že sa tam spolu ani neuvidíme 😀

buburka
9. dec 2010

Ahojte baby..nestiham citat 🙂
@seba1 -Gratulujem k dievcatku 😀 Jeeej tak to bude princeznicka krasna, ocinkova. 😉

nunusimi
9. dec 2010

@ericka_f
@cathy77 som zvedava ci sa stretneme 😀

seba1
9. dec 2010

@buburka ďakujem, sa veľmi vytešujem, už sa aj mužovi ospravedľňujem, ale mám teraz len jednu tému na rozhovor a on sa mi smeje, že to chápe 🙂

barborkach
9. dec 2010

ahojte zienky!!! musim sa vam pochvalit, boli sme na 3Dcku a je to CHLAPCEEEK!!! 😲 😀 😀 😀 😀 😀 krasny, zdravucky, pridam neskor foto! strasne sa tesim!! len vybrat mienko bude dilema 😅

seba1
9. dec 2010

@barborkach gratulujem, s tým menom to snáď do apríla nejak zvládnete 🙂

mackopuu
9. dec 2010

@barborkach tak gratulujeeem!!! 🙂 🙂 🙂 my sme mali po tretikrat prekrizene nozicky.... tak nech pekne rastie a budte zdravucki!

seba1
9. dec 2010

dievčatá, mojej malej sa dnes asi prvýkrát čkalo, cítili ste to aj vy?

smajka
9. dec 2010

@seba1 - waw - teda to je spravicka - moooc gratulujeme. som rada ze ti to vyslo, sa musite moc tesit. 🙂

seba1
9. dec 2010

@smajka veru sa tešíme a rozmýšľať neviem o ničom inom! 🙂 🙂 🙂 , ďakujem za gratuláciu

smajka
9. dec 2010

@seba1 - ja som kupovala tu v uk kamaratke ruzove vecicky k novemu miminku a posielala som jej to na sk a uz som si predstavovala, ako si ja kupujem take ruzove pre seba... 😀 😀
ako to zobrali chlapci - ked chceli braceka??

seba1
9. dec 2010

@smajka čo nie je, môže byť 🙂 , tak musela som im vysvetliť, že to dievčatko bude naše a nebude také, ako oni hovoria, že niektoré ich spolužiačky im robia zle, že ich ťahajú za vlasy a pod., asi až keď ju uvidia, až potom pochopia, čo je to mať sestričku 🙂

penn
9. dec 2010

Caute kocky, no ja ked som bola "mala" ked som mala 20 a porod v nedohladne, tak som bola uplne vysadena na lekarov, a si hovorila, ze budem len v nejakej sukromnej nemocnici rodit kde budu ku mne milucki a citlivi, ale uz to zapadlo prachom, ono sestricka moze mat hocikde zly den a pri tom rozpolozeni, staci jedno krive slovo...

Dokonca uz ani nad nadstandardnou izbou nerozmyslam... ja som nebola na intraku tak hovorim, mne je to jedna jaka tam bude sprcha, mne bude kazda "verejna" sprcha hrozna 🙂

A k tym babatkam.. ja tak tiez lutujem kamoskinho otca ma 3 dcery a stvrtu vnucku na ceste, 🙂 sak aj by sme mu dopriali toho chlapceka 🙂. Druhej kamosky mama ma zase uz tretieho vnuka, nuz.

barborkach
9. dec 2010

@seba1 ty musis byt inak stastna z dievcatenka 😅 blahozelam!! chlapci ju este budu zboznovat, malu sestricku 😵

smajka
9. dec 2010

@seba1 - 😀 😀
@barborkach - tiez gratulka k chlapcekovi. a na dohodnuti sa na mene mate do aprila este casu, nieco vymyslite. 🙂
my sme si s manzelikom napisali na listok kazdy 5 mien a zhodli sme sa jedine na jakubkovi. tyzden pred porodom sme to zmenili na samka 😀 .

blackberry
9. dec 2010

@seba1 jeeeejo, tak ti to prajem 🙂 bude to vase male slniecko 🙂 aj ked chlapci uz budu vacsi a budu vylietat " z hniezda" stale budete mat take svetielko male 🙂
@barborkach Velmi gratulujem 🤐 tesim sa a aspon nejake mena uz musite mat 🙂 uz sa len zhodnut!

mirka7582
10. dec 2010

@seba1 neboj ja ked som bola na velkom sone tak nevedel povedat isto ,maly sa nechcel ukazat 😀 tak preto nic ani do psravy nenapisal 😉 si myslim ze ked uz do spravy napisal tak je to dievcatko 😀 ja 28 idem na 3D uz sa neviem dockat 🙂

seba1
10. dec 2010

@barborkach veru, som šťastná, ale aj ty musíš byť 🙂 , je to taký iný pocit, keď už vieš koho si to nosíš v brušku 🙂

seba1
10. dec 2010

@blackberry my sme s mužom chceli tri detičky a to tretie trošku s odstupom, sme radi, že nám to vyšlo 🙂 , budeme potom mať aspoň našu princeznú pri sebe 🙂

seba1
10. dec 2010

@mirka7582 aj mne sa zdá, že si bol istý na 99,99 perc., len môj rozum nechce celkom veriť tomu šťastiu a takisto aj svokra - ona má doteraz 2 synov a 3 vnukov, hneď povedala, že uverí až keď uvidí 🙂, ja som sa bála na 3D, bála som, či nebude niečo v neporiadku, aj som zle spala

ivka1603
10. dec 2010

Dobré ránko kočky 🙂
Normálne som prekvapená, že koník normálne šlape 😀

seba1
10. dec 2010

@ivka1603 dobré ránko, len dokedy?