Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
Ahojte babenky,
hlasim sa po dlllhej dobe...my sme boli v nemocnici kvoli tehotenskej cukrovke,ale vraj sa to da udrzat dietou...len...co moje chute?!? 😉
Minuly piatok sme boli na 2D morfologii v Auparku,cakame chlapceka a zaklopem,vsetko bolo v poriadku 😵
Nestiham vas docitat,ale vitam nove babenky v nasej temicke a gratulujem vsetkym,ktore uz vedia pohlavie dietatka 😵
@katuska26 ked chces ist k Holanovi na 3D do Auparku(my sme boli tiez u neho len na 2D) tak je tam dost dlha cakacia doba-3 aj viac tyzdnov,ale skus tam zavolat-drzím ti palce!
@buburka ja si myslim, ze fialova moze byt ked to skombinujes s modrou dekou napriklad, modra a fialova je v podstate pribuzna farba. Ak sa ti paci, nevahaj, ja by som tu deku dala tmavomodru a potlacila by tu fialovu trosku a bol by z toho kociarik pre chlapceka. Tot len moj nazor 🙂 Kazdopadne kocik sa musi pacit aj tebe!
@barborkach ten bol môj favorit, ale manželovi sa veľmi nepáči 😢 a farby už tiež niesú všetky na výber, lebo ja som chcela 2009tku, 2010 majú strašne malé športové vaničky, na úkor toho je tam zase otočná čast 😉
@katuska26 ja som tiež nechcela neutrál, už som pokúpila nejaké väčšinou ružové vecičky v Tescu - to bola prvá cesta zo sona 🙂. Teraz ma čaká triedenie vecí po chlapcoch, čo sa hodí pre malú a čo nie a potom mi z toho víde čo ešte treba, nám asi bude treba veľa z letnej garderóby, lebo chlapci už mali skoro rok v lete a v tom by malá plávala. Ja som asi tiež stotožnená s dievčatkom, mne sa zdalo, že dr nemá jedinej pochybnosti. Chlapci hneď ako sme prišli domov robili obhliadku vecičiek, sa im páčili 🙂, že aké sú maličké. A Maťko zahlásil, že bude pomáhať s obliekaním, ale až keď bude malá spolupracovať 🙂.
@katuska26 no toto je favorit zas mojho muza 😀 mne sa tiez paci, je to fakt dobry kocik. farby vyberieme, to sa nejak spravi! budeme kupovat az buduci rok 😉
@barborkach je to super kočík, má všetko čo som chcela u kočíka len tú otočnú časť ee, čo mi pri Vikinke chýbalo, záleží aké budeš mať dieťatko, ale sú spokojnejšie keď vidia na maminku 😉 ale stále sa mi páááči 🙂
@katuska26 - espiro atlantic 2010...aj recenzie boli celkom dobre...aj cena je super...a ja potrebujem stabilny kociarik, lebo autom budeme chodit malicko, na prechadzky vela a mam tu vsetko do kopca 😒 ale rozmyslam, ze aj veterno je tu dost...a ked bude dietatku fukat oproti asi by bolo lepsie keby sa dalo otocit......
@seba1 - ved ano..aj ja si myslim, ze dnes sa uz tak neda pomylit...len podpichujem trosicka 😀 My budeme mat chlapceka..bolo take smiesne mu vidiet pipiska na UZ , joj ako by som ho uz vybozkavala...od hlavy po paty, ked ho vidim na usg 😉 sa mi teraz muzik smeje, ze som obojpohlavna 😀
@katuska26 samozrejme ho xcem vidiet este nazivo, lebo takto je to predsa len ine...
Caute zienky, dlho som tu nebola, proste nestiham, lebo chcem do Vianoc vela stihnut.
Baby co mate NIZKO POLOZENU PLACENTU, mate nieco nove? Ja idem 21.dec. na kontrolu, dnes som si precitala nieco o tejto diagnoze tu na konikovi a pochopila, ze fakt sa musim setrit, lebo to naozaj nie je ziadna sranda. Ja som to brala dost na lahku vahu, ale po precitani clankov musim naozaj viac oddychovat, lebo to moze skoncit velmi zle 😒
@barborkach gratulujem, aj my asi chlapceka Adamka, este nam to ale upresni 3D 😵 juchuuuu super spravicky a gratulujem aj seba1 k dievcatku 😀
som sa dnes vyšantila, objednala som nam vecičky a postielku 😉 žirafkovu 😵
kojenecke-obleceni.eu
@pippi84 aj ja som xcela adamka, ale muzikovi sa nepaci 😠 😀 som zvedava na to mienko nase! 3D je super zazitok!
@barborkach tiež sme boli včera na 3D v HC a tiež čakáme chlapčeka. Je to ozaj super zážitok vidiet to bábenko.
@mia.k ano, tak gratulujem 😉 benjaminko sa musi tesit, co? 😵 budu dvaja braskovia 😀 ked ti zacnu obaja vystrajat, budes mat co robit 😀 😀 velmi som bola spokojna s 3D, ja som sa tam strasne tesila a myslim ze to splnilo moje ocakavania 😉
@barborkach pravdupovediac Benjamín sa na súrodenca moc neteší, je to náš malý maznáč a bude asi dosť žiarliť,ale časom si ho určite oblúbi a bude mať aspoň parťáka. A ty si ako spokojná so zistením že čakáš chlapčeka? Určite ako pre mnohé maminy ani pre teba nie je podstatné čo to bude,ale či bude zdravé. Ale môžem ti povedať,že chlapčekovia bývajú maminkiny maznáčikovia.
@mia.k podla mna tvoj maly si ho oblubi hned ked ho zbada! 😉 moj muz mi akurat vcera rozpraval, jemu sa bracek narodil ked mal asi tolko co benjamin, ze ked prisla navsteva pozriet maleho braceka, nik cudzi len starki, ktorych zboznoval, tak ich rychlo predbehol, oblapil vankus s bracekom, co bol na posteli a zacal kricat ze nechytajte ho, to je moj bracek! 😀 😀 😀 a ani nemohli, lebo on sa bal, aby im ho nevzali 😀 😀 😀 😀 deti toho navymyslaju! 😀
vies co, ja som pohlavie nejak neriesila 😨 bola som velmi zvedava, kto sa v brusku skryva, a mpzno tak podvedome som bola skor naklonena k dievcatku, ale to asi len preto, ze dievca je zene asi kazdej take blizsie, je to nieco co pozna a tak...ale neuprednostnovala som ani jedno, nevedela by som si vybrat, keby sa dalo 😅 kamoska ma totiz malinkeho synka a ten je tak carovny, ze som z neho vzdy uplne unesena 😅 tak a kazdy mi vravel ze to bude chlapcek, a potom som si to zacala aj ja mysliet a potom som asi viac sa zas priklanala ku chlapcekovi 😀 nakoniec som rada, ze je to tak ako to je, naozaj a uprimne rada 😔 🙂 🙂 🙂 veeelmi satesim z neho!!!! uz aby som ho varovala 😅
no a ze chlapci su mamkini maznosi, to viem, mam brata, ma 16r, tak je medzi nami par rokov rozdiel a to bolo maznatko celej rodiny 😅 a mamy obzvlast! vazne je to pravda, neviem preco, ale je to tak!
vy uz mate meno pre druheho chlapceka??
Jeeej ja som to tu pisala minule, ze ako sa to krasne strieda, jeden tyzden dievcence a teraz vedu chlapci 😅
@barborkach na mene sme sa ešte nedohodli,ja chcem iné a manžel iné, nejak to ešte neriešime. A inak ten vzťah medzi matkou a synom je naozaj výnimočný. Ja som tiež pri prvom aj teraz pri druhom bola viac naklonená k dievčatku,tiež z tých istých dôvodov ako ty,že to dievča je tej žene bližšie a zvyčajne bývajú dievčatá aj lepšie,ale pri prvom synovi som pochopila ako ho velmi zbožňujem a teraz ked viem,že budem mať zase chlapca,tak som si hneď pomyslela-zase budem mať ďalšieho maznáčika.
@mia.k musím ti povedať, že moji chlapci majú taký rozdiel asi ako budú mať tvoji a myslím, že niet na svete osoby bližšej pre nich ako sú si oni dvaja navzájom, oni dvaja majú veci, ktoré sú pre nich oboch hodnotné, témy, hry, hračky, ktoré majú obaja radi, oni dvaja si majú najviac čo povedať, žiadny kamarát im nenahradí toho druhého

@katuska26 - to mas pravdu...vsetko ma nejaky nedostatok...ale ako tak pozeram na ten espiro tiez sa asi neda dat sportova cast, alebo rucka inak... 😒 len tak ze dietatko pozera von a nie na mna
Inac, nechcem podpichovat, ale chlapci su vacsinou istejsi ako dievcatka co sa tyka usg...dievcatkam obcas zvyknu neskor zostupit semenniky..a ked je uz nakupene vsetko ruzovucke... 🙂)) ale to je uz dneska zriedkave....