Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@barborkach presne tak nech je všetko v poriadku, zdravučkí a mať ich už v náručí, už aby to bolo 🙂
@buburka ahoj, podla mna je ten kociarik v pohode pre chlapca!! vazne! ja by som nedala chlapcekovi take ze dievcenske, aj ked niektore mamicky to vazne nerozlisuju, ale tento fialkovy je - podla mna samozrejme - vazne uplne v pohode pre chlapceka!!
@barborkach 😀 asi sme len 2 toho nazoru...musim si ho omrknut nazivo a potom si snad budem istejsia...paci sa mi aj sivo cierny...ale to je take...co ja viem...fadne... 😖
@seba1 neviem sa dockat!!!!! 😀 😀 😀 esteze uz sme za polovicou 😉 😀
iank ako ste baby na tom s posuvanim terminu porodu? citala som, ze najpresnejsie je to podla prveho skriningu - tam mi dal termin o tyzden neskor. a bola som vcera na tom 3D a tam povedal podla PM, ze je to rovnake podla PM aj podla velkosti babatka - teda zas o tyzden skor. ci mam na to kaslat?? 😀 asi je to vlastne fuk, niekto riesi rozdiel mesiac 😀 😀 ale keby som ratala ze sme o tyzden starsi, teda tak ako povedal vcera, tak by som to mala o tyzden skor a uz by sme vlastne boli v siestom mesiaciku 😀 😀 😀 ano ano, som mierne psycho 😀 😀 😀 😀
@buburka vieš nieje dôležité čo sa páči nám, ale tebe..... ja som si fialový obzerala pre dievčatko, pre chlapca by som asi inú farbu volila... 😉 ale aj mne sa páčia fialové, ja som si obzerala espiro enzo evo ale tam nieje otočná športová časť, čo mne pri prvom kočíku veeeeľmi chýbalo... 😒
@buburka podla mna je tiez sivocierny nudny, detom podla mna treba farebne 😉 mozno nazivo bude trosku iny odtien! ale aj ak je taky ako na obrazku, tak by som ho vzala 😝 😅
@katuska26 -no sak jasne...ale chcela som vediet aj vas nazor...ved to tiez nebude bohvie co, ked mi bude kazdy podla kocara hovorit , ze jeeee ake krasne dievcatko😅
A pre aku znacku si sa zatial rozhodla? daj nejaky dobry tip 🙂 urcite ak uz mas jedno dietatko, tak vies lepsie na co sa zamerat pri kociariku a co od neho vlastne ocakavas.
@barborkach mne včera po 3D povedal, že to sedí na chlp podľa sona aj podľa PM. Zatiaľ sa termín neposúva u nás, týždeň asi nie je veľa, asi to nemusíš riešiť. Teším sa, že v tom apríli bude mať naša maličká už krajšie počasie ako je teraz, to bude super kočíkovanie 🙂.
@barborkach musim prekonzultovat aj s muzikom...ved ma snad s tym kocikovanim nenecha samu 😅 tak aby sa pacilo aj jemu 😉
@buburka ale v tej vete: jej ake krasne dievcatko! je predsa dolezite to slovicko : KRASNE!!! 😀 😉
@seba1 tiez ste boli u brestanskeho, ze? my sme boli o tretej a bol tam zrejme starsi z nich a straaasne vtipkoval a presne na den nam to tiez povedal! 😀
@buburka no mne sa veľmi páči kees k art mám ho v albume, je to holandský kočík..
No u mňa bolo dôležité aby mal 3 alebo 4 kolesá nie maličké, lebo po snehu neprejdeš, potom priestranná vanička, hlavne v športovej časti, čo ten tvoj spĺňa, aby som dieťa aj vo fusaku napratala do neho, otočná športová časť, aby som mohla dieťatko vidieť, autosedačka, čo sa dá nakliknúť, ľahký s otočnými prednými kolieskami, aby sa ľahko aj jednou rukou dalo s ním manipulovať, no aby sa mi zmestil do kufra môjho auta, aby nebol veľký a ťažký pri zložení.
no a samo ma musí ohúriť výzorom, designom, farbou a niečo iné čo nemá každý 🙂
@barborkach nie, my sme boli v auparku u Holáňa a ten tvoj kde robí?
@seba1 - aj ja sa tesim ze nam to vychadza na april...akurat do lepsieho pocasicka 😉 Ja aj tak nemam rada toto kabatove obdobie a sal a ciapka.....a na jar clovek urcite radsej ide na prechadzku ako v mraze 🙂) aj dni budu konecne dlhsie...lebo teraz ked pride muzik domov, tak je uz tma...a v lete sa mozme este dllllho prechadzat kym zajde slniecko 😀
A ani nehovorim o tom ake budu buduce vianoce krasne ked sa nam tam bude motkat pod stromcekom nase zlaticko...sranda...este neboli tieto a ja uz o buducich 😵
@seba1 jaaaj, tak som to poplietla 😀 v hlohovci sme boli
@buburka môj má plastové, myslím že lepšie sú nafukovacie, prvý mal nafukovacie, je to také mäkšie vozenie pre dieťatko, asi dva krát mi ich manžel dofukoval ale veľmi dobre sa s nimi chodilo či po snehu alebo po kopcoch... Určite odporúčam nafukovacie ako plastové, ale žiadny kočík nieje dokonalý toto by som oželela, ja budem len po meste a mám auto........ 😉
@buburka ešte len uvidíš čo je to v zime zabaliť do toho všetkého bábätko 😉 , ja keď som chystala 3 mesačného a aj trojročného - to bol výkon - ani som nemusela do fitka 🙂 . Ten apríl sa mi zdá super, chlapci sú koniec augusta a október - to sme už boli skôr v jeseni, takto sa mi to zdá lepšie, ale ľutujem tieto zimné bábätká.

@seba1
pozerala som tvoj kočík..máš pravdu, že sa hodí aj-aj je pekný, páči sa mi 🙂
skočím pozrieť aj do druhej témy...