Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@mirrinka
@seba1 ja som pri Veronike vazila 64kg, ked som otehotnela. Ked som isla rodit, mala som 78kg, ale kedze sme byvali u svokrovcov, vaha rapidne klesala a klesla na 52kg. Potom sme sa konecne prestahovali do nasho domceka a tu mi je proste dobre, tak aj vaha stupa 🙂 A ked som pri malej otehotnela, mala som 55kg a teraz 64kg 🙂 Neviem, ci sa z toho niekto vysomari.. 😀
Ahojte, prepacte, ze som sa medzi vas zamiesala, som z februaroviek, ale potrebovala by som kontakt na dr. Cunderlika alebo odporucit niekoho obdobne dobreho, kto by mohol spravit ultrazvuk, lebo moje babo ma trosku problemy a potrebujem niekoho dobreho v BA a vy ste teraz nedavno boli na morfologickom ultrazvuku. Dakujem moc krasne
Mamicky vedela by mi niektora poradit, ci je lepsie si pred nastupom na matersku zobrat dovolenku alebo sa radsej nechat vypisat na PN? Kedy je lepsie si cerpat dovolenku - pred alebo az po materskej?Mam pocit ze narok na dovolenku sa inak vyratava, ze pred nastupom na matersku mam narok na 20 dni dovolenky a po materskej sa mi dovolenka krati. Dakujem za pomoc.
ahojte kočky.
Dnešna poradna dopadla skvele. Napriek čiastočnemu tvrdnutiu bruška krčok krasne drží 🙂 Ale to tvrdnutie budu zjavne kvoli pohybom babatka 🙂 Zajtra budu vysledky na cukor. A ak všetko dobre dopadne a nebudu iné problemy, tak poradna aj s utz okolo 30tt, resp v januari 🙂 😉
@natas4 no tos tou dovolenkou zaujima aj mna. Ja mam ešte 4dni za tento rok. A MD bude nejak vo februari.. a to už vlastne nabieha dalšia dovolenka 😕 zajtra si zavolam na personalne, asi.
Ahojte baby, chcem sa opýtať, teraz mi volal môj gynekológ, že mi vybavil termín u kamaráta na 3D sono, ale až na 17.1. a to už budem 26/27 tt...či to nie je neskoro na 3D? Neviete mi poradiť? Ď.
@maahuliena das mi prosim vediet ked zistis ako to je?
ja mam narok na 4 dni za tento rok + 20 dni dovolenky ak si ju vycerpam pred zaciatkom materskej...len hrozi mi asi rizikove a ja neviem ci si mam nechat vypisat PN alebo zobrat dovolenku.
@natas4 to maš presne s tou dovo ako ja 4dni tohto roku a 20 dní potom 2011... akurát som o tom čítala, že sa da vyčerpať aj pred MD( tých 20dní- aj ked bolo písane, že musíš mať za ten kalend rok odpracovaných 22dní 😕 ) aj medzi MD a RD ( tam sa ti porom kratia tie dni), čo viem, kolegyne, ktoré boli tehu, išli na PN, potom čerpali celu dovo a potom MD.. tak ja netuším čo je najlepšie... mne sa momentalne opati byť PN...tak mam dilemu 😒

tu je môj prvý drobček asi dva dni po narodení 🙂