Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
doré ránko, je tu niekto?
@seba1 presne aj ja ako sme s mm nakúpili tak som začala mať pochybnosti 😀 ale tak hádam tebe to nevraveli na 50% nie? Mne vravel že sa nechce ukázať a ja že tak to je baba aj prvá sa nechcela ukázať 😅 a on tak to vás sklamem že je to asi baba 🙂 a ja že nesklamete 🙂 no tak dúúúúúfam, že sa to už nezmení, ale obavy sú, lebo my sme len ružovo biele nakúpili, ak to bude chlapček môžme ísť na nákupy znovu :D
@katuska26 jedna vec sú tie nákupy, druhá ten pocit, že je to dievčatko, vecičky človek rozdá, ale keď budem očakávať dievčatko a narodí sa chlapček, budem musieť zmazať v mysli to ako som o nej hovorila v ženskom rode, myslela na ňu tak. Najlepšie je keď sa na uzv trafia, potom nemusíme riešiť toto, keď by som vedela, že je to chlapec, teším sa na chlapca. Len chcem na bábo myslieť v tom správnom rode. Ináč sa ukľudňujem, že lekár sa o pohlaví vyslovil bez akýchkoľvek pochybností, napísal do správy, ktorá je riadne podpísaná jeho rukou a aj to veľmi zdôrazňoval, že je to dievča. Podľa toho čo počúvam, je to aj celkom uznávaný odborník. Malá bola v takej zaujímavej polohe - jednu nohu mala až pri čele - takže nožičky nemala pri sebe - aj to snáď poskytovalo dobré podmienky na správne určenie. Ach, jaj aby som ju už mala v rukách a bolo to jasné, možno aj potom budem jej kontrolne rozbaľovať plienku, či sa mi to nesnívalo. No hrozná som osoba 😕 . Vy to teda máte len tak povedané, že asi?
@seba1 no presne ja nechcem ešte dieťatku hovoriť v ženskom rode, ale myslím že u teba nevidím problém, keď sa tak pekne ukázala 🙂 Ja sa tiež bojím toho že ak mi povie že chlapček / ktorému by som sa tiež veľmi potešila 🙂/ že som sa k nemu doteraz správala ako k dievčatku 😒 idem do poradne 21.12 tak hádam to potvrdí alebo vyvráti, lebo v 20 týždni mi nepozeral podrobne sono, keďže tie triple vyšli zle, poslal ma do nemocnici kde mi iný dr podrobne pozrel... Takže až teraz mi pozrie hádam podrobnejšiemôj dr a nebudem mať pochybnosti a budem môcť bábetku hovoriť v jeho rode 🙂
@seba1 urcite to bude dievcatko, ked aj napisal do spravy. to s tymi nozkami ... my ked sme boli na ultrazvuku, nase malicke pekne zdvihlo nozky obidve az na hrud, bolo to super sledovat, ake je krasne ohybne 😅 tak nam vtedy pan doktor povedal, ze to ASI vidi na chlapca 😵 ale tesim sa este na 3D
Ahojte 😀
No ja už bábätku hovorím v ženskom rode, i po mene, tak dúfam, že nezažijeme prekvapenie a narodí sa chlapček, i keď by ma to potešilo. Len už som kúpila nejaké tie šatočky. Keď mi lekár povedal, že to bude dievčatko, tak som sa ho hneď spýtala, či to nemôže byž náhodou chlapček trošku mnej obdarený 😀, ale tak sa na mňa pozrel....
@seba1 @katuska26
ja mam podobne pocity...v piatok som sa dozvedela podla jednej lekarky ze cakame ASI dievcatko a podla vedla stojaceho lekara, ze cakame URCITE dievcatko 😀 tak cela natesena, som isla do Tesca nakupit ruzove vecicky, a ked som prisla domov tak som rozmyslala ci som nenakupovala ruzovu predcasne 😀 😀
@seba1 nie, ja som nakupila ine veci...ale uvazovala som nad tou bielou bundickou s uskami, len nemali velkost O-3 mesiace a ja neviem odhadnut aka velka bude malinka na jesen, v zime a na leto sa mi neolatila kupovat...totiz ak je to dedicne, tak sa mi asi narodi vacsie babo...preto mam asi na prvorodicku vacsie brusko 😀 😀 😀

nedaju sa mi vsetky fotky, tak aspon jednu 😔