Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
Baby ja sa snazim vahu neriesit len to obliekanie ked mam nieco zapnut (bunda, kabat)-preto sa skor bojim nejakeho velkeho priberania ale nejak obmedzovat a drzat diety urcite nebudem -jem uplne normalne aj ked sladke moc nemusim skor cesnakove a kysele mi chuti 😉 hlavne ze babetka su v poriadku nie? 😉
@katuska26 som doma pn tak kedze som cele dni doma sama mm chodi az vecer z roboty tak aspon mi pri peceni cas ujde 😉
@seba1 ved toto..idu vianoce...ja sa po nich uz na vahu radsej nepostavim 😀
@mirka7582 asi to fakt zabudli napisat
@nadenkaaa hovori sa, ze ked zena caka chlapceka je viac na kysele a nepriberie pocas tehotenstva prilis vela a naopak zena, ktora caka dievcatko je viac na sladke a aj viac priberie. Na mna by to teda sedelo 😀 😀
ahojte holky, pisete kolko ste pribrali, ja len +3kg /mozno 4kg /tolko som aj pri malej, dneska som sa nevazila ,nestihla som . 😀 sladke moc nemusim, jem ako stiham,ale snazim sa . mm hovori, ze by som mala pribrat viac, ale prepchavat sa nejdem, kto bude tu vahu potom davat dole? pri malej som posledne mesiace pribrala, a nastastie vsetko islo prec. 😉
@natas4 že by priberanie s pohlavím dieťatka súviselo? No ktovie. Ja zasa priberanie nie kvôli kráse riešim, ale skôr, že to môže mať zlé zdrav.dôsledky, uvidím, či po pôrode to tak pôjde dole, ako pri chlapcoch, do určitej váhy som chudla bez zmeny strav.návykov aj bez cvičenia, len som chodila na prechádzky s deťmi.
Dobre ranko, ja som vcera bola na poradni a mi povedala, ze sa mam snazit nepribrat viac ako 10kg....zatial mam navyse 5-6 kg, tak sa mozno podari...ale tiez zistujem, ze pri som mala chut viac na sladke a viac som priberala ako teraz...tak len dufam, ze bude chlapcek 😉
Inak ako ste na tom s pecenim? Ja len peciem a peciem, stale mam tych kolacikov menej... 😉 😉
@seba1
Lucka.....vypozorovala som, že s počtom tehotenstiev súvisí pomalšie zhadzovanie kg po pôrode ☹ Po prvom to zhodíš najrýchlejšie aj sa maternica rýchlejšie zavinuje a dostane do pôvodnej formy, po druhom to trvá trošku dlhšie a kilečká ostanú nalepené a samotné prechádzky nepomôžu, treba len cvičiť a cvičiť ☹ Po treťom ostávajú kilečká nalepené a treba vynaložiť väčšiu námahu.....ja som mala po pôrode veľké problémy so zavinovaním maternice, strašne silno som krvácala, bála som sa vykrvácania ☹ Museli mi dávať nejaké injekcie na podporu zavinutia, nič príjemné.....Kto je bacuľka pred otehotnením, na ňom zostanú kilá určite nalepené aj potom a veeeľmi ťažko sa ich zbavuje ☹ Štíhle babenky nemusia mať až také veľké problémy....
@emmaelzer ja tiež si rozmyslím, že čo kúpim, teraz hlavne pri darčekoch som možno minula polovicu peňazí čo vlani a čo už kúpim, pozerám, kde majú výhodnejšie ceny, už som začala písať zoznam aj pre malé, najväčšia položka bude asi nosítko-zavinovačka Lodger shelter, ináč sú to len menšie veci ako osušky, deka, ale to sa asi tiež nazbiera sumička.
@emmaelzer ja to plánujem používať ako nosítko len zriedka, nemám na to chrbticu, ale keď už kúpim zavinovačku do autosedačky, tak toto sa ako prídavná funkcia môže hodiť a chcem malé v tom dávať aj do kočíka, keď bude napr.spať, snáď ho to nebude až tak rušiť, keď s ním budem manipulvať v tomto. Takú mám predstavu.
@emmaelzer mne sa to zdá byť šikovné a keď to nie je také hrubé do jesene s tým vydržíme a potom sa uvidí. Ostatné drahšie veci mám po chlapcoch, kočík sme kúpili, takže toto je najdrahšie, čo ešte chcem. Aspoň zatiaľ. Oblečko bude asi tiež dosť stáť, keďže nám treba dievč.garderóbu, ale z toho sa skôr vytešujem, ako si robím hlavu a niečo mi sľúbila aj nastávajúca krstná, ona má dve dievčatá.

@bobora @nadenkaaa 🙂 stale ste na tom dobre...ja som pribrala uz 11 kg ☹ ☹ ☹ ☹ ☹