icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

seba1
17. dec 2010

@emmaelzer ja sa usilujem brzdiť, veď sme už skoro piati, aby vyšlo na každého, ale po vianociach, už asi my nebudeme nič nové veľmi potrebovať, to už chcem kompletovať výbavičku, aj keď neviem, či sa ešte v Tescu nezastvím po šatičky ešte teraz, také mali krásne kordové béžové, len uvažujem či ich od apríla vynosíme, či už potom nebudú moc hrubé, mali ich tam skoro zadarmo. Akurát sa malej čká, už si to teraz cítila, v tomto tehu?

pippi84
17. dec 2010

@seba1 mozes 😉 ano aj tehotne to mozu, okrem toho septisan, ale to je nic moc ... 😝

emmaelzer
17. dec 2010

@seba1 tak jej kup velkost aby mala na buducu zimu, ja som zvykla nakupovat vo vypredajoch aj na rok dobredu...
Nie este som necitila ckanie, aj ked teraz citim uz ako sa hybe, v akej je polohe a pod.

seba1
17. dec 2010

@pippi84 diky, aj mne ten septisan núkala, ale nejak sa mi nezdal
@emmaelzer ja zasa nemám zvyk kupovať tak dopredu, uvidím ešte, ten kord je aj tak tenší, ja som už druhýkrát cítila čkanie, asi sme si trochu viac dali plodovej vody 🙂

pippi84
17. dec 2010

@seba1 jeeej a ako sa prejavuje ta stikutka? 😵 to je zlate 😉

katuska26
17. dec 2010

@pippi84 ja som si dala eukalyptový olej, pekne mi to vysušilo a stiahlo/predávajú ho v lekárni, rozrobený vo fľaštičke/...Má antibakteriálne a protizápalové účinky, keby som si ho všimla /herpes/ všimla skorej tak sa mi nemusel ani prejaviť..použitím hneď olejčeka 😉

seba1
17. dec 2010

@pippi84 je to také ťuk-ťuk-ťuk v pravidelných intervaloch rovnakej intenzity, trvajúce pár minút, aj mňa to teší, že som to pocítila, bábätká to mávajú v brušku často 🙂

natas4
17. dec 2010

@emmaelzer a co ste vobec nevyuzili? co je podla teba zbytocne pre babatko kupit? som prvorodicka, necham si poradit, aby sme zbytocne nekupovali nepotrebne a radsej malinkej doprajeme v inych veciach 🙂

maahuliena
17. dec 2010

ahojte.. tak ja sa dnes cajikujem a liecim... ma skrabe v hrdle ☹

maahuliena
17. dec 2010

ahojte.. tak ja sa dnes cajikujem a liecim... ma skrabe v hrdle ☹

inak aj mne sa raz zdalo, že som citila, že mala čká 🙂 presne ako seba piše, tak nejak sa to prejavovalo.. a hned ma to veru napadlo 😵

blcha
17. dec 2010

ahojte tehulky zasa som tu dlhsie nebola ale idem sa vam aspon pochvalit vcera sme boli v hlohovic na 3D a bolo to uplne super paradika doktor mily uplne suprovy no a malinke sa nam krasne predviedlo a potvrdilo sa ze je to dievcatko tak sa tesime je zdravucke vsetko je tak ako ma byt no a etse je to fakt drobatko ma 441 gramov no ale vsetko bolo krasne vidno ako ziva ako si chyta hlavicku no super zazitok to bol 😉
len si neviem z toho videa spravit fotecky tak vam sem nemozem take dat neviem to bohuzial zatial som len tie ciernobiele co mi vytlacil skenovala tak aspon nieco 😉
to prve to je zaber na pukanku takze dievcatko je to na 100%

maahuliena
17. dec 2010

@blcha gratulujem .. že je všetko ok 😵 a že to je dievčatko .. teda niet pochýb 🙂

seba1
17. dec 2010

@blcha ja som asi slepá, ale akosi mi nie je jasné, čo je kde na tej fotke, obdivujem aj tých lekárov, ale keď potvrdili dievčatko, tak určite vedia, čo hovoria, gratulujem 🙂 .

maahuliena
17. dec 2010

baby pamätáte si suzy_27 ?? ona mala termín v aprili s nami... ešte 15.12 nam tu pisala... tak sa jej v ten večer narodil synček Tobiasko... 😕 v 25tt mal 680gr a 35cm.... tak im držme palce.. maly je určite veľký bojovnik!!!

bobora
17. dec 2010

@maahuliena ano čitala som to tu aj som jej písala velmi im držim palce

seba1
17. dec 2010

@maahuliena fú, no teda, to je ešte maličký, veľmi na nich budem myslieť

mischeell
17. dec 2010

@maahuliena fíííha, tak to som nevedela, že už také drobiatko môže prežiť...tak držím aj ja palčeky a dúfam, že tí naši drobci zostanú v brušku dlhšie, aby sme si ich mohli hneď potom pekne zobrať domov 😉

katuska26
17. dec 2010

@maahuliena áno ja si ju pamätám, veľmi veľmi jej držím palčeky nech je malý Tobiasko v poriadku, pfúúú ale neviem si to predstaviť že by som už porodila... 😒 Normálne ma to šokovalo keď som to prečítala, ale tomu my nezabránime, aspoň môžme na ňu myslieť a posielať jej veľa pozitívnej energie, ktorú bude určite potrebovať... 😵

zlatik
17. dec 2010

@blcha Krasne zabery z 3D, dievcatko jak lusk 😀

@maahuliena Fiiha, pozerala som si teraz par stran dozadu, ze aj prve dievcatko sa jej narodilo dost skoro v 34tt a chlapcek uz v 25tt. Bozinku, dufam, ze bude v poriadku a snad nam da vediet ako sa maju a nejake blizsie info.
Ako si to vlastne zistila, ze uz ma babetko?

emmaelzer
17. dec 2010

Boze, to je fakt skoro, tak im aj ja strasne drzim palce

mirrinka
17. dec 2010

akurát som si pozrela aj jej album...dúfam,že malý bude v poriadku a že sa z toho skoro dostane ...

maahuliena
17. dec 2010

ano, je to taky malinky drobček...ale vdaka tomu, že žijeme v dnešnej dobe... je možné už aj take drobčiatko zachraniť....od toho 25tt je to možné...

mirrinka
17. dec 2010

ja som sa pred 24tým týždnom modlila aby sme ho už mali za sebou,lebo pri dcére mi dr.v 22 tt povedal,že mi hrozí predčasný pôrod a že musím vydržať do toho 24 tt...takže tentoraz bol ten týžden pre mna strašiak.....som rada,že ho mám za sebou...

blackberry
17. dec 2010

@maahuliena nemyslis vazne... velmi im drzkam pacle, aby to vsetko dobre dopadlo, par dni dozadu bolo niekde v spravach, ze aj predcasne narodene dietatko ma dnes velku sancu na prezitie. Verim, ze to zvladnu 😵

Ja som mala dnes poradnu, aj som zle spala, lebo vzdy vecer citim ako sa mala vrti a mrvi a vcera vecer vobec nic, aj som sa prelakla a nevedela sa dockat poradne... nastastie je vsetko ok a mala to vrtenie a mrvenie teraz dobieha 🙂 Ale dnes ma bral doktor ako na beziacom pase, len pozrel zospodu, vsetko je ok, krcok je vyborny ani sa neotvaram. Ani mi len nepovedal, ze kolko meria mala alebo vazi, ale nevadi 🙂

nadenkaaa
17. dec 2010

velmi drzim malinkemu palce ked som robila v ba tak sme zachranili 390g dievcatko 😵 😵 tak verim ze Tobiasko zabojuje a vsetkym ukaze aky je on bojovnik 😵 😵

blackberry
17. dec 2010

@nadenkaaa wow, ze 390 g dievcatko, kedysi by to bolo nemozne...

maahuliena
17. dec 2010

@nadenkaaa fuuuha, 390gr ?? to je taky 22tt?? 😕

maahuliena
17. dec 2010

@mirrinka a Lianka sa Ti narodila v termine?
@blackberry to aj naša žabka občas urobí.. každy večer, hlavne ako si lahnem do postele začne zvesela kopkať.. a tiež pred 2dnami večer nič... no tak som si povedala, že som asi prešvihla "jej hodinu... a naozaj... dlho si spinkala... žabka mala 🙂

blackberry
17. dec 2010

@maahuliena uz budem vediet, ale vcera som bola veru nervozna...

nadenkaaa
17. dec 2010

@blackberry kedysi bol zazrak ze prezilo babetko pod 2 kg
@maahuliena to bol 23 tt lenze to bola mala bojovnicka posledna mozna sanca pre tu maminu mat babetko a ona to dokazala a vsetko je v poriadku mala je krasna a nema ziadne nejake extra tazkosti na to ze bola taka malinka 🙂 🙂