Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@blackberry verim... ja som bola vtedy na tom tak isto... 😅
@nadenkaaa o to je to väčší zazrak 😵 😵 😵
baby a v nasej teme prevladaju chlapci ci dievcatka? 😅
@maahuliena veru ano 😵
hm.. to by som rada vedela aj ja, či su v prevahe dievčatka 😀 😝
@maahuliena
@nadenkaaa - to sme 3 😀
@nadenkaaa
@maahuliena mohla by to pripadne dopisat timejka do tabulkym, by sme videli, kto ma prevahu 🙂 Ale mam dojem, ze som ju tu dlho nevidela, snad je ok...
@blackberry naozaj, timejka tu už poriadne dlho nebola, snáď sú aj s dvojičkami ok... 😖
@mischeell veru, snad ano 🙂
@blackberry teraz som pozerala jej profil, je aktívna, píše si asi v inej téme...tak nás už nenavštevuje 😠
@maahuliena áno,Lianka sa nakoniec narodila presne na termín...ale poležala som si pár krát v nemocke a pichali ma magnéziom aby ju udržali v brušku čo najdlhšie...nakoniec sa jej ani nechcelo ísť von,rodila som na vyvolávačku 🙂 🙂
fiha, tak neviem ktora je suzy_27, ale velmi im drzim palceky. tak ako aj kazdej jednej z nas.
dnes si ozdobime stromcek, lebo tusim akosi zaostavame, kam sa pozriem, vsade sa uz vsetko trblieta a blikaaa 😵
tusim sa vsetky sankujete 😀 😀 😀 nikde nikoho 🙂
Ako sa dnes máte? Pečiete, či nakupujete na sviatky? Ja sa idem pustiť do zázvorníkov. Kúpila som si zasa jednu súpravičku pre malú, ale našla som na nej tú srandu, čo robí to pípanie pri senzoroch v obchode, takže musím s tým naspäť do obchodu a asi popritom pozriem ešte niečo ďalšie, stále si vravím, že už si musím v skrini urobiť miesto na vecičky.
@seba1
Ahoj Lucka....ja som bola dnes s Táničkou na vianočných nákupoch v Tescu, dokúpila som ešte nejaké darčeky, ešte stále som nič nepiekla ☹ snáď budeme mať napečené od švagriny, sľúbila mi 🙂 aspoň medovníky by som chcela stihnúť...manžel išiel s Kačenkou pre kapríkov a pre tortu, Katka dnes oslavuje 7. rokov, už je veľká slečna....teda občas sa tak aj tvári 😀
@ivka1603 ahoj Ivka, my sme boli s v Petržalke, Jurko bol pozvaný na oslavu, skoro ani nespal, tak sa tešil, my s Maťkom sme zatiaľ urobili nákup v blízkomTescu, boli tam nenormálne množstvá ľudí. Potom sa k nám pripojil aj manžel a boli sme na obede, teraz sme si my veľkí dali šlofíka, malí sa hrali a už by to chcelo aj niečo urobiť 🙂 . Ešte uvažujem, že pôjdeme teraz do kostola, aby som zajtra mala dopoludnia kľud. A mala by som prať aj žehliť. Čakám na manželíka kedy už vstane a urobí mi kapučíno, nech sa už rozbehnem 🙂 . Tak peknú oslavu prajem, to máte už veľkú slečnu, my až budúci rok dáme sedem sviečok na tortu 🙂 .
@seba1 ja som uz minuly vikend upiekla vanilkove rozteky, kt. by mali 2 tyzdne odstat, aby boli najlepsie, ale dnes padol aj posledny 😀 najskor sa do testovania pustil manzel a vytiahol ich ku kazdej navsteve, ktorych mame v poslednej dobre dost a vsetcia nimi pekne pohli. teraz ich posledna navsteva dorazila uplne, tak apon viem, ze su dobre a moze ich robit odznova.. dnes si chcem trosku pozdobit bytik, vymenim obliecky na vankusikoch za vianocne, povesam dekoracie, svietnicky do okna, svetelne zavesy a urobim cesto na linecke nech do zajtra odlezi v chladnicke. Zajtra by som uz aj stromcek chcela zdobit 😕 Uvidiiime, tesim sa 🙂
@blackberry tak to máš bohatý program, ja už mám zázvorníky povykrajované, piecť ich budem zajtra a týmto končím s pečením, v pondelok dokončím vianočné nákupy a už sa môžem len tešiť na sviatky, ja som zvykla ukladať vianočné koláčiky do špajze, ale toho roku sm spravila výnimku a papáme aj priebežne, aspoň potom nebudeme všetko naraz 🙂 , ja ešte vytiahnem svetielka do okna a viac sa zdobiť nebude. Ešte idem urobiť lečo na večeru a ešte to pranie a žehlenie 😒 .
Baby, ja idem zajtra na 3D, drzte palce, aby bolo malinke v poriadku a aby sa ukazalo.. Neviem, ci vobec zaspim 😅
@emmaelzer - 🙂 🙂
ja som dnes piekla o dusu. maly bol zlaty - az ma prekvapil, sam sa pekne hral a teda obcas 'pomahal' . mam 5 druhov a to nam staci - asi to nepojeme... 😀
darceky mam pochystane - zajtra zdobime s malym stromcek a vinoce sa mozu zacat....
kedy slavite 24.dec,alebo 25.?? moj manzel je 24 v praci - ako kazdy rok, tak to idem s malym ku kamaratke a ako rodina slavime az na anglicke -25.
@buburka - gratulka k dobrym vysledkom a malicky je krasnucky, ako si spinkal 🙂
@danka86 - musim teda povedat, ze ku koncu uz ma riadne boleli nohy - ved som stravila v kuchyni hadam 6 hodin, ale som rada ze uz to mam. teraz tu sedim ako mrtvola.. ja ti verim - tak isto sa budem ctit cely pondelok. neboj, vsetko bude v poriadku, musime mysliet pozitivne. 😉 a dufas ze budete mat teraz chlapceka?

@blcha strasne gratulujem, mala je krasna.