Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
ahojte, hm.. aj mna zaujíma, že planovaný cisarsky.. 😅 😅 pokiaľ nie je na to indikacia, tak si nemyslim, žeby sa to dalo 😕
ahojte, ja budem mat tiez cisarsky na 100% lebo malu som mala tiez cisarakom a u nas v porodnici to robia tak, ze ak bol 1 porod cisarskym bude aj druhy...takze tak 🙂
hello 🙂 trosku trafena otazka, ale chcela som sa opytat, ako idete travit silvestra. Idete aj niekam na chatu, alebo skor nieco pokojnejsie? My sa nevieme rozhodnut... Hadam by to krtkovi nijako neublizilo...
@nickuska my ho planujeme straviť doma 🙂 A ak bude takto krasne snežiť... možno vybehneme do mesta (ak bude nejaký program) 😉
@blackberry - a mozem sa spytat ake mas dovody na planovany c? 🙂
@helenka2 - mala si aj prvy planovany? asi nie, vsak.
tu je to trochu zlozitejsie - musis ich v nemocnici presvedcit o tom, ze mas stale traumu z prveho porodu. tak budem hrat,ukecavat, plakat... idem tam prvy krat v piatok - uz teraz sa bojim. potom budem mat este druhe konzultacie niekedy vo februari a potom by mi mal prist domov dopis ako sa rozhodli..
tu sa snazia vsetko prirodnou cestou..ale mam sancu, kedze uz prvy krat som skoncila cisarom.
@miamia27 Epiduralka ma zachranila, bez nej by som urcite neporodila, ale kvoli tomu dlhemu a bolestivemu priebehu. Keby sa mi postastilo a druhe babetko by sa tlacilo na svet krasne rychlo, tak by som si asi epiduralku nedala, stala ma cca 100€ , co je dost a citala som tiez o problemoch po epiduralke - bolesti hlavy, chrbta atd, nastastie ja som absolutne ziadne neprijemne veci po epidurale nezazila. Urcite sa na epiduralke vopred dohodnem a pri porode sa rozhodnem ci si ju dam alebo nie. Ak mas moznost, daj si spravit vysetrenia ktore su k nej potrebne a rozhodnes sa pri porode podla situacie.
ahojte vcera sme boli na 3D maly sa nechcel ukazat 😀 stale sa skrival 😠 ale pipik ukazoval hrdinsky 😀
ahojte tehulky nebola som tu strasne dlho uplne vas zanedbavam ale pred vianocami kopec roboty pratovat varit piect a no ved to poznate potom sme behali kade tade svokrovcom nasim a az teraz mam konecne klud tak snad sa mi podri aspon troska vas precitat 😉
vcra som bola na poradni vsetko je v poriadku chvala bohu teraz sa fakt super citim ani neviem ze som tehotna keby herecka tak nekopala ako besna 😵 😵 😵 😵 doktor bol super aj som nafasoala neaku kizku o vyzive ehonych a kojacich tak studujem 🙂 no a na buducej poradni ma caka glugozovy test takze si tam posedim minimalne dve hodinky 😝 no a aj tes na rh protilatky dufam ze to vsetko dobre dopadne 😉
riesie tusim porody n ja som rodila prirodzene ziadna epiduralka ani nic a teraz dufam ze zasa budem rodit normalne teda mala som dohodnuteho primara a porod mi vyvolavali ale ja som uz v noci dostala slabe bolesti takze aj tak by som urcite na druhy den porodila a takto sa to aspon urychlilo s tou vyvolavackou radsej som sa nepriznala ze uz mi zacali troska bolesti no a porod som mala rychli o pol8 rano mi dal vyvolavacku a o11 bola mala na svete tak dufam ze aj tento porod bude taky ale u nas v nemocnici to tak robia ze ked uz vidi primar na pordni ze sa dost otvaram tak ma prime do porodnice a na druhy den porod vyvola teda ja to tak budem urcite chciet nech to je pekne naplanovane 😉
ahojte... suzy_27 chodila aj medzi vas, tak len upozornujem, ze je to podvodnicka 😠
napisem to tu http://plzensky.denik.cz/zpravy_region/nedonose...
http://www.neonatology.org/neo.diversions.html tieto fotky vydavala za svoje dietatko...
@traktor to snad nie je pravda...kazdy bozi den som chodila na jej fotoblog, aby som videla, co sa deje s malickym a modlila sa zanho a ona si to vsetko vymyslela...to co uz sa dnes deje
@dominika1988 ( sandra32, alexandra_20,angel_nessa) to su jej dalsie mena...co narobime..niekto rad zije zivotom inych.....drzte sa baby a krasne tehulkovanie 😉
No tak to je fakt drzost...neuveritelne...sa moze hambit ta baba...
Dievčatá s nízko položenou placentou, ako ste dopadli u doktora? Ja som bola včera a neposunula sa vyššie. Asi tam dole už ostane.
ahojte 🙂
jemine, čo to čítam!! ☹ 😠 To snáď nie je pravda!! Naozaj nechápem o čo jej potom išlo... 😔 otras 🙄
@pami27 ja som mala placentu tiež najskôr nizko, ale vytiahla sa vyššie... zaleží aj od toho kde je uložená.. ak je blizko pri krčku alebo ho prekrýva.. mala by si mať kludový režim... 😒 Nie je to sranda...ale zase vraj sa môže vytiahnuť ešte... snad to tak bude 😉
@mirka7582 jej, mirka, krasnu vahu máte už 😵 kolkože to malinky važil v tom 20-21tt... ?
stale sa snažím dopatrať, kolko by mohla mať žabka v tomto období gramikov... 😀 ked ku koncu 21tt mala 380gr 😅 😅 to by už mohla mať aj kilečko, nie? Zajtra začínam 28tt 🙂
@maahuliena kľudový režim mám od začiatku. Snáď sa ešte vytiahne, ale niekde som minule čítala, že keď sa tak nestane do 7. mesiaca, pravdepodobne už zostane dole. Ak o tom niekto má dajaké info, napíšte. Budem rada.
Je az neskutocne coho su niektori ludia schopni, aby na seba strhli pozornost....predpokladam, ze ta suzy_27 asi nebude psychicky v poriadku.
Tak ta musi byt teda poriadne vadna. 😠
Baby, neviete nahodou poradit, kde by som mohla kupit dlhsiu tehotensku bundu? Najlepsie paperovu...Pozerala som uz v HM ku , ale tam maju uz len velkosti XL, alebo S ☹ a ja by som potrebovala M.
@maahuliena ku koncu 27 tt má bábätko cca 1 kg, aspoň podľa tohoto http://www.najmama.sk/clanok/1167/27-tyzden-teh...
pozerala, tam som videla len 1, do pasa , myslim ze na ceskom konikovi

@blackberry - ako planovany cisarsky? to sa da? preco chcete cisarsky? 😕