icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

katkic
10. jan 2011

inac este som chcela dodat, ze warholette je v tom nevinne. hlavne podozrenie sme mali ked sme dali info, ktore mala ona a ktore sme mali my. 😅

matyasovsz
11. jan 2011

@maahuliena ahojček, dlhočizne som tu nebola. mozem poprosiť o info ohladom tej súkromnej skupiny? 🙂

lizuzu
11. jan 2011

ahojte baby, ja som tiez aprilovka a citam vas od zaciatku, ,len neprispievam....normalne mi teraz chybate..mozem vas aj ja poprosit o info ohladom tej sukromnej skupiny, dakujeeem 🙂

zulusa
11. jan 2011

Nazrela som sem po dlhšej dobe, dievčence a nestačím sa diviť. Dosť zvrátené to vymýšľanie si predčasných pôrodov. ☹

ann123
11. jan 2011

@zulusa uplne s tebou suhlasim. Vobec neviem pochopit, ako moze niekto taketo nieco vymysliet a hlavne preco :(

babuliatko_mamuliatk
11. jan 2011

ahojte, aj ja som si doteraz čítala vaše zážitky, rady, typy a teraz ked je už sukromna, tak neviem o ničom 🙂)) Tiež patrím do apríla 🙂

luciaslossy
11. jan 2011

ahojte aj my by sme mali byť aprílový, na Huga, ale zrejme to bude dievčatko-zatiaľ to máme brať s rezervou, doma máme chlapčeka alexíka, ktorý bude onedlho prváčik

matidami
12. jan 2011

ahojte, my tiež sme aprílové, tak koniec 🙂 a je to dievčatko, tak sa tešíme na zmenu pri 2 chlapcoch 😀
@luciaslossy my tiež budeme mať prváčika 😉

amalkagoralka
12. jan 2011

Ahojte mamičky, rada by som sa k vám pridala. 16.apríla čakáme prírastok,chlapčeka, ale asi pojde von skor.

katarina_04
12. jan 2011

ahojte, tiež sa rada pripojím - termín máme 10.4. a malo by to byť dievčatko 😀

krisruska
13. jan 2011

Ahojte, ako je to s tou súkromnou témou, dlho som tu nebola!

kika29
13. jan 2011

ahojte. raz omylom som klikla na apríl11 ja som apríl10 a prečítala som si o timejke. a dnes som nakukla že či je niečo nové a teraz nechápem. nemám čas čítať do zadu lebo malá mi to tu asistuje a teraz ako to je. to je celé len výmysel? žiaden pôrod nebol ani dvojičky?len v skratke mi toprosím objasnite. ďakujem a prajem všetkým tehulkám len to najlepšie. už sa vám to kráti. vy budete v apríli rodiť a my oslavovať rôčik. ale to ubehlo.
😵 😵 😵 😵

sunshine_1
13. jan 2011

Ahojte spolutehuľky .-) Takže my máme termín 18.4.2011 a bude to dievčatko, takže sme celí bez seba 🙂 Môžete mi povedať aké skupiny sa tu riešia? Akosi som mimo obrazu 🙂

zuzka38
13. jan 2011

@amalkagoralka mame rovnaky termin, 16.04., preco pojde maly von skor?

bombicka19
13. jan 2011

ahojte, aj ja sa chcem k vam pridat, cakam pravdepodobne dievcatko, termin je cca 15.04, uz sa neviem dockat. mam ale par otazok, prave som na PN cez vikend som mala horučky a tak som bola u lekara, tam mi zobrali krv a zistili ze mam v tele nejaky zapal a dal mi na to antibiotika s nazvom Augmentin, to mi dal uz v pondelok ale ja som ich nejedla az vcera ked boli tie vysledky a ze mam teda zapal tak som ich zacala jest.... som z toho trosku nesvoja! mali ste aj vy s tymto skusenost?
a teraz mam aj taky pocit ze malicku vobec necitim sa hybat, tak uz si nahovoram ze je to z toho, asi sa len potrebujem ukludnit..dakujem za rady a drzim vam vsetkym palce aby ste boli zdravucke!

amalkagoralka
13. jan 2011

@zuzka38 a budeme mat chlapcov 🙂 No toto je moje druhe tehotenstvo, o babatko som v 38 tt prisla, takze sa budeme snazit tomu predist

zuzka38
13. jan 2011

@amalkagoralka vazne v 38tt, to je fakt smutne, takto pred koncom.. to ma mrzi, drzim palce, aby ste to tentokrat dotiahli do uspesneho konca.. mate uz nejake mena? mne sa nic nepaci..

nikietka
13. jan 2011

Ahojte, my sme tiež apríloví, ale ešte nevieme, čo to naše Fazuliatko bude 🙂 Termín máme 18.4, a tešíme sa 🙂 Držím palčeky všetkým maminkám. N 🙂

amalkagoralka
14. jan 2011

@zuzka38 bolo to strasne, boliet to bude stale...hlavne sa neprislo na ziadnu pricinu, vsetko bolo celu dobu v poriadku. Takze sa teraz sa snazim hlavne nebat a mysliet stale pozitivne. Na mene sa zatial nevieme dohodnut 🙂 co sa paci mne, sa nepaci tatinovi a naopak 🙂 vy uz mate aspon nejake tipy?

amalkagoralka
14. jan 2011

@bombicka19 hlavne sa neboj, lekari vedia co robia, setri sa, davaj na seba pozor a vela oddychuj. Ja vzdy ked chcem maleho citit si dam cokoladu, hned sa rozkopka 🙂

zuzka38
14. jan 2011

@amalkagoralka neostava ine len mysliet pozitivne, vsak 🙂 urcite bude vsetko OK
my mame zatial dva tipy, Adam a Alexander, mne sa paci viac Adam a drahemu Alexander, tam mame len obavu aby ho nevolali Sano alebo Saso, to sa nam absolutne nepaci.. tak uvidime.. jedine co vieme je, ze xceme meno na A 🙂

amalkagoralka
14. jan 2011

tak tak 🙂 vsetko bude v poriadku, to si hovorim tak 100x denne
pekne mena a volat ho budete najprv hlavne vy a potom uz si sam povie ako ho maju oslovovat 😉 s tym si hlavu nelamte
mne sa zas pacia mena na M, Matej, Michal a tatinovi sa paci meno Simon, Viliam...takze sa tazko zhodujeme 😀
mamicky casto vravia ze ked babatko prvy krat uvidia, tak ich napadne nejake meno, castokrat aj uplne ine ako planovali

myiska1
15. jan 2011

ahojte tehuľky, aj vaše miminko sa tak neskutočne veľmi mrví???

matidami
15. jan 2011

@myiska1 toto moje je veeeľmi aktívne 🙂 ale som rada, že ju cítim 🙂

myiska1
15. jan 2011

@matidami veď ja sa nesťažujem, len sa pýtam, či je to normálne... niekedy mám pocit, že si to malé šidlo vychutnáva každý pohyb, teraz práve spí, a večer sa rozpúta hotová mrvenica. ja to krásny pocit, naozaj. 🙂

matidami
15. jan 2011

@myiska1 ja viem, že si tiež šťastná, že ju cítiš, toto moje malé sa tiež vždy preberie, keď si ľahnem, no aj v noci ju často cítim skákať 🙂
inak máte vybrané krásne meno Rebeka, len mne ho všetci zatrhli ... hlavne manžel 😒

myiska1
15. jan 2011

@matidami môj manžel sa tiež ešte na 100% nezhmotnil s menom, ale zatiaľ ani nepridal svoje meno, takže zatiaľ je to Rebeka...
myslíš, že má toľko miesta v Tvojom brušku, že môže skákať??? 😀 to ma pobavilo, je to milé 😉
moja teraz práve spí, ale už začínam byť hladná, takže sa asi čoskoro zobudí 🙂 už sa neviem dočkať, kedy ju budem držať na rukách, hoci sa aj trochu bojím, ale to je asi normálne 🙂

matidami
15. jan 2011

@myiska1 noo, nemyslela som to doslova, ale niekedy mám taký pocit 😀 akoby skákala... teraz tam majú dosť miesta, no priberajú, tak miesta bude čoraz menej 🙂
Ja mám doma ešte dvoch čertíkov, tak ju často cez deň nestíham ani vnímať ...
Mňa teraz posledný týždeň často začala páliť záha, tak to ma dosť znervozňuje, ale pomáhajú mi občas mandle, občas mlieko, no nie uplne ☹
Aj my sa veľmi tešíme na to kedy ju budeme držať v náručí, ale beží to a bude to skoro 🙂 noo hlavne sa tešíme, že budeme mať zmenu po dvoch chlapcoch 🙂

nonika
16. jan 2011

@kika29 podla vsetkeho nas timejka cely cas zavadzala a klamala o porodoch a asi aj o celom tehotenstve....pred nou to bola suzy_27 ktora nam tiez tvrdila ze predcasne porodila a narodil sa jej maly, pritom vsetky fotky o malom mala stiahnute z netu....preto sa vytvorila sukromna skupina aby tie ktore su original tehu sa nemuseli nad takymi ako boli oni dve zbytocne znervoznovat 😉

kika29
17. jan 2011

@nonika nechápem také ženy čo predstierajú tehotenstvo. no dôvodov môže byť viacero takže je ťažko posúdiť také ženy. možno vám závidela a ona nemôže alebo nevie otehotnieť tak si to vymyslela. kto vie 😒 ale isto to nieje správne si takto vymýšľať. u nás v apríl2010 bol prípad že jedna baba si dala do svojho albumu fotky naše aprílovčatko bez toho aby o tom jeho mama vedela. takže aj na toto si dajte pozor aby si vaše bábo niekto bez vážho vedomia nedal do svojho albumu. prečo by sa mal niekto cudzí koho ani nepoznáte chváliť s vaším bábätkom?! všetkým vám držím palce a už sa vám to kráti. vy to prežívate ja už len spomínam ked si vás čítam. tak nech vám to rýchlo ubehne už len nejaké 3 mesiačiky a budete mať vaších miláčikov v náručí 😵 😵 😵 😵 vychutnajte si ten pocit je na nezaplatenie 😵 😵 😵