Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@blackberry jaj ked som si nasla dve carky to bolo radosti a placu potom vecer ma hlava bolela 🙂))babenky co mam robit pali ma zaha ????
@mirka7582 myslis ze su dve?? a to sa prosim ta ako da citit??? 😉
😵 @mirka7582 vas v Care pustia aj manžela k sonu? U nás nie(ale u mojho gyndoša hej), včera som tam snad už naposledy, papiere dostanem poštou..lebo dokyna mala naponáhlo.. ale aspon fotku nam dala 😵
Tiež si myslím, že budete mať dvojičky 😵 moc Ti to želám 😵
@nellie_ vy mate v rodine dvojičky, či prečo si si myslela, že budu tiež 2babatka 🙂
@mirka7582 mne na zahu pomaha napit sa pol pohara mlieka...
@kaktusik007 myslím, že to je tá ženská intuícia... že Mirka 😉 mne vkladali dve, ale cítila som, že bude len jedno 😉
@blackberry - to poznam tie pocity prezivali sme to uplne rovnako 😉 🙂 su to fakt neuveritelne a carovne okamihy 😵 😵 😵 😵 na tie sa veru nezabuda... 😉
a tiez som si zabudla na sone aj foto vypytat.. ale teraz v pondelok si uz vypytam... 🙂 🙂
@mirka7582 - a nebude to manzelovi trapne ked ti bude robit vaginalne sono 😅 😅 moj odmietol ist.. ale v pondelok uz ide - to mi bude robit uzv uz zvonka cez brusko.. takze aj on uvidi prvy krat nase babo 😵 😵
@maahuliena - citala som ze krasne rastiete 😵 😵 super.. ja idem na prvu poradnu 7.9. 😉 🙂 a to idem vlastne prvy krat ku mojej gynekologicke a ta aj zinfarktuje ked zisti ze som tehu... ona je strasne zlata a mrzelo ju ze mi nevie pomoct a nakoniec v cegyse neurobili o nic viac ako ona... 😀 😀
@kaktusik007 katuska necitim verim tomu 😀
@maahuliena neviem ci ho pustia asi nie 🙂 ale zajtra idem ku gyndosovi lebo maju dovolenku 🙂
blackberry dakujem vyskusam 🙂)
@maahuliena tak tak ako hovoriiis vsak vam dat vediet 🙂))
@maahuliena ja som tu intuiciu mala pri prvom, ze budu dve... nepotrvdilo sa... a tak som bola skalopevne presvedcena, ze bude dievcatko, no a v 20tt sme zistili ze Karolinka ma pipika 😀 😀 😀
inak, ja mam predispoziciu na to mat dvojicky.... tak sa tesim, to by bola ina zabava 😀 😀 😀
ja sa teším na prvú poradňu, bude sranda🙂))))))))) neviem kedy čo a ako🙂
@nellie_ no babatko nam veru narastlo... 🙂
myslím, že doktorka sa veeeľmi poteší 🙂 a bude moc šťastná 😉 dôležité je, že sa podarilo. a tiež ide všetko tak ako má 😵 aj ked bude asi v doosť veľkom šoku 😅 😅
@bellugia a už máte nejaký bližší termín kedy bude? 😉
@nellie_ co ja viem ci mu to bude vadit vsak vie ze je to vysetrenie 😀
@kaktusik007 mozno aj ja mam jedno no ktovie 😉 vsak zajtra to sa uz dozvieme 🙂
@mirka7582 jo jo... vyckaj casu jak hus klasu... ci tak nejako sa to vravi 😀
@maahuliena Zatiaľ po prvej návšteve u lekárky ešte termín presne neviem... vychádza mi to podľa mojich výpočtov medzi marcom /aprílom, tak uvidíme 🙂 To vraj presnejšie určí neskôr. Teraz ma čaká prvý odber krvi, prvá poradňa... Zatiaľ vraj všetko OK 🙂
@bellugia myslím termín prvej poradne 😉
@bellugia tak to je dobre, ze je lepsie..dufam,ze to tak aj ostane... fakt ako pises, niekedy sa riadne musim premahat nieco zjest, ale nezjem a je zle..takze tak nejak..ale tak da sa to prezit ...Uvidime ako to bude dalej...Uz sa neviem dockat pondelkoveho sona..verim,ze vsetko bude ok.
ahojte babule.
vitam vsetky nove tehulky a gratulujem.
ali27- jeeej, tak to mas krasny darcek, gratulujem a pekne narodeninky tebe aj anicke1983.
mirka7582 - vela stastia zajtra a na tu zahu sa dava bud gaviscon (mne vsak nepomohol ), alebo mne sa osvedcil pohar mlieka.
ahojte baby..tak ja mam stale kyselinu a sem tam palenie zahy...ale je to hrozne lebo vsetko pomoze ale len na kus..
prsky -pri prvom som mala tiez zahu len posledne 2 mesiace,ale teraz ked som hladna, tak mi je zle a ked sa moc najem tak mam zahu. aspon ze to mlieko mi zabera ako pri prvom. 🙂
@smajka ja to mam podobne...je mi tazko od zaludka skoro stale, ale nebrani mi to jest 😀 dokonca by som povedala, ze mi je lepsie, ked si davam jedlo po troskach v pravidelnych intervaloch. ale tento tyzden mam pocit, ze sa to zlepsuje (dufam, ze som to prave nezariekla). zahu zatial nemam, dufam, ze sa mi vyhne, resp. v zavere to nejak vydrzim a muzik sa bude moct realizovat pri vyrobe pukancov (na to s laskou spomina 😀)
@maahuliena Joj taký termín ešte neviem, to budem vedieť v stredu ... ale možno v piatok budúci 😕
ja zatial nemam nevolnosti 🙂 tomu som celkom rada ,ale ked vyhladnem tak zacnem byt nervozna a vtedy je mi trosku blbo 🙂)) inak fajn 2x ma natiahlo ale pohoda 😀
vítam nové tehule. 😵
dnešným oslávenkyniam želám všetko len to naj naj, čo je v tejto chvíli asi zdravé bábätko v brušku 😉
u nás sono dopadlo super, malinké má 1,5 cm a srdiečko mu krásne bije. o 3 týždne ideme na odbery a ďalšie sono, tak som zvedavá. mám aj škrečkovu fotku, pridám ju potom neskôr. 🙂
@timejka výborne, len urob peknú tabuľôčku, len aby sme sa do nej zmestili pri takomto tempe úspešného oplodňovania 😀 😀 😀
@ivetamt tak ty si od nás len na skok, ak budeš rodiť v MT, tak možno budeme spolu aj v pôrodnici.... 😨
@barusska gratulujem k takému krásnemu dátumu pôrodu, neostáva nám nič iné, len to nejako v čo najlepšom zdraví dobojovať, nie?! 😉

@maahuliena gratulujem mmna to iba caka 6 idem na kliniku na sono a dufam ze uz mi daju papiere na gyndu 😀