icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

mirka7582
19. aug 2010

@maahuliena gratulujem mmna to iba caka 6 idem na kliniku na sono a dufam ze uz mi daju papiere na gyndu 😀

mirka7582
19. aug 2010

@blackberry jaj ked som si nasla dve carky to bolo radosti a placu potom vecer ma hlava bolela 🙂))babenky co mam robit pali ma zaha ????

kaktusik007
19. aug 2010

@mirka7582 myslis ze su dve?? a to sa prosim ta ako da citit??? 😉

maahuliena
19. aug 2010

😵 @mirka7582 vas v Care pustia aj manžela k sonu? U nás nie(ale u mojho gyndoša hej), včera som tam snad už naposledy, papiere dostanem poštou..lebo dokyna mala naponáhlo.. ale aspon fotku nam dala 😵
Tiež si myslím, že budete mať dvojičky 😵 moc Ti to želám 😵
@nellie_ vy mate v rodine dvojičky, či prečo si si myslela, že budu tiež 2babatka 🙂

blackberry
19. aug 2010

@mirka7582 mne na zahu pomaha napit sa pol pohara mlieka...

maahuliena
19. aug 2010

@kaktusik007 myslím, že to je tá ženská intuícia... že Mirka 😉 mne vkladali dve, ale cítila som, že bude len jedno 😉

nellie_
19. aug 2010

@blackberry - to poznam tie pocity prezivali sme to uplne rovnako 😉 🙂 su to fakt neuveritelne a carovne okamihy 😵 😵 😵 😵 na tie sa veru nezabuda... 😉
a tiez som si zabudla na sone aj foto vypytat.. ale teraz v pondelok si uz vypytam... 🙂 🙂

@mirka7582 - a nebude to manzelovi trapne ked ti bude robit vaginalne sono 😅 😅 moj odmietol ist.. ale v pondelok uz ide - to mi bude robit uzv uz zvonka cez brusko.. takze aj on uvidi prvy krat nase babo 😵 😵

@maahuliena - citala som ze krasne rastiete 😵 😵 super.. ja idem na prvu poradnu 7.9. 😉 🙂 a to idem vlastne prvy krat ku mojej gynekologicke a ta aj zinfarktuje ked zisti ze som tehu... ona je strasne zlata a mrzelo ju ze mi nevie pomoct a nakoniec v cegyse neurobili o nic viac ako ona... 😀 😀

mirka7582
19. aug 2010

@kaktusik007 katuska necitim verim tomu 😀
@maahuliena neviem ci ho pustia asi nie 🙂 ale zajtra idem ku gyndosovi lebo maju dovolenku 🙂

blackberry dakujem vyskusam 🙂)
@maahuliena tak tak ako hovoriiis vsak vam dat vediet 🙂))

kaktusik007
19. aug 2010

@maahuliena ja som tu intuiciu mala pri prvom, ze budu dve... nepotrvdilo sa... a tak som bola skalopevne presvedcena, ze bude dievcatko, no a v 20tt sme zistili ze Karolinka ma pipika 😀 😀 😀

inak, ja mam predispoziciu na to mat dvojicky.... tak sa tesim, to by bola ina zabava 😀 😀 😀

bellugia
19. aug 2010

ja sa teším na prvú poradňu, bude sranda🙂))))))))) neviem kedy čo a ako🙂

maahuliena
19. aug 2010

@nellie_ no babatko nam veru narastlo... 🙂
myslím, že doktorka sa veeeľmi poteší 🙂 a bude moc šťastná 😉 dôležité je, že sa podarilo. a tiež ide všetko tak ako má 😵 aj ked bude asi v doosť veľkom šoku 😅 😅

maahuliena
19. aug 2010

@bellugia a už máte nejaký bližší termín kedy bude? 😉

mirka7582
19. aug 2010

@nellie_ co ja viem ci mu to bude vadit vsak vie ze je to vysetrenie 😀
@kaktusik007 mozno aj ja mam jedno no ktovie 😉 vsak zajtra to sa uz dozvieme 🙂

kaktusik007
19. aug 2010

@mirka7582 jo jo... vyckaj casu jak hus klasu... ci tak nejako sa to vravi 😀

bellugia
19. aug 2010

@aeisha Och chuďatko... ja som nemohla ani chladničku otvoriť, lebo mi "smrdela" a pritom to boli obyčajné zmesi vôní 😀 ráno som sa musela premáhať niečo zjesť... terraz začínam 9tt a tuším je to trošku lepšie, žiadna vojna v žalúdku...

bellugia
19. aug 2010

@maahuliena Zatiaľ po prvej návšteve u lekárky ešte termín presne neviem... vychádza mi to podľa mojich výpočtov medzi marcom /aprílom, tak uvidíme 🙂 To vraj presnejšie určí neskôr. Teraz ma čaká prvý odber krvi, prvá poradňa... Zatiaľ vraj všetko OK 🙂

maahuliena
19. aug 2010

@bellugia myslím termín prvej poradne 😉

aeisha
19. aug 2010

@bellugia tak to je dobre, ze je lepsie..dufam,ze to tak aj ostane... fakt ako pises, niekedy sa riadne musim premahat nieco zjest, ale nezjem a je zle..takze tak nejak..ale tak da sa to prezit ...Uvidime ako to bude dalej...Uz sa neviem dockat pondelkoveho sona..verim,ze vsetko bude ok.

smajka
19. aug 2010

ahojte babule.
vitam vsetky nove tehulky a gratulujem.
ali27- jeeej, tak to mas krasny darcek, gratulujem a pekne narodeninky tebe aj anicke1983.
mirka7582 - vela stastia zajtra a na tu zahu sa dava bud gaviscon (mne vsak nepomohol ), alebo mne sa osvedcil pohar mlieka.

prsky
19. aug 2010

@mirka7582 ja som mala hroznu zahu v zavere tehu - pomahali pukance a na chvilu aj maalox. baby piju aj vincentku

drobec490
19. aug 2010

ahojte baby..tak ja mam stale kyselinu a sem tam palenie zahy...ale je to hrozne lebo vsetko pomoze ale len na kus..

smajka
19. aug 2010

prsky -pri prvom som mala tiez zahu len posledne 2 mesiace,ale teraz ked som hladna, tak mi je zle a ked sa moc najem tak mam zahu. aspon ze to mlieko mi zabera ako pri prvom. 🙂

mirka7582
19. aug 2010

@prsky
@smajka dakujem pomohlo 😀

prsky
19. aug 2010

@smajka ja to mam podobne...je mi tazko od zaludka skoro stale, ale nebrani mi to jest 😀 dokonca by som povedala, ze mi je lepsie, ked si davam jedlo po troskach v pravidelnych intervaloch. ale tento tyzden mam pocit, ze sa to zlepsuje (dufam, ze som to prave nezariekla). zahu zatial nemam, dufam, ze sa mi vyhne, resp. v zavere to nejak vydrzim a muzik sa bude moct realizovat pri vyrobe pukancov (na to s laskou spomina 😀)

bellugia
19. aug 2010

@maahuliena Joj taký termín ešte neviem, to budem vedieť v stredu ... ale možno v piatok budúci 😕

bellugia
19. aug 2010

@aeisha Ale určite bude ok🙂 Ja som ani nečakala, že hneď sono a už som aj videla, čo to tam rastie za fazuľka 🙂 Pri vedomí toho, že vznikol nový život sa dajú aj tie nevoľnosti ľahšie zvládnuť, ale veru, nie je to nič príjemné, hlavne ráno v práci 😠

mirka7582
19. aug 2010

ja zatial nemam nevolnosti 🙂 tomu som celkom rada ,ale ked vyhladnem tak zacnem byt nervozna a vtedy je mi trosku blbo 🙂)) inak fajn 2x ma natiahlo ale pohoda 😀

petasllov
autor
19. aug 2010

vítam nové tehule. 😵
dnešným oslávenkyniam želám všetko len to naj naj, čo je v tejto chvíli asi zdravé bábätko v brušku 😉
u nás sono dopadlo super, malinké má 1,5 cm a srdiečko mu krásne bije. o 3 týždne ideme na odbery a ďalšie sono, tak som zvedavá. mám aj škrečkovu fotku, pridám ju potom neskôr. 🙂
@timejka výborne, len urob peknú tabuľôčku, len aby sme sa do nej zmestili pri takomto tempe úspešného oplodňovania 😀 😀 😀
@ivetamt tak ty si od nás len na skok, ak budeš rodiť v MT, tak možno budeme spolu aj v pôrodnici.... 😨
@barusska gratulujem k takému krásnemu dátumu pôrodu, neostáva nám nič iné, len to nejako v čo najlepšom zdraví dobojovať, nie?! 😉

ivetamt
19. aug 2010

@petasllov ano, planujem rodit v mt.... ty si tiez z mt, alebo sa tam len chystas rodit?

petasllov
autor
19. aug 2010

@ivetamt nie ja som z Teplíc, chystám sa aj druhýkrát rodiť v MT, veď kde inde? ja sa sťažovať na pôrodnicu nemôžem, mám len dobré spomienky