icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

ivetamt
19. aug 2010

@petasllov rodila som tam 2 krat, prvy porod bol tazky, ale ten druhy bol uplne opacny, ani neviem ako som dcerku porodila, co sa tyka starostlivosti personalu, tiez mam rozchodne skusenosti, ale velmi ma tesi, ze prerobili porodnicu a na jednej sale uz nerodi naraz sest zien 🙂

ali27
19. aug 2010

@matja dakujem... skus si urobit testik este o par dni... kamoska co koji, tak jej tiez ukazal druhu ciarku, az na nejaky 39. den

ali27
19. aug 2010

@anicka1983 vsetko najlepsie k narodeninam!!! hlavne vela zdravicka tebe aj babatku 🙂

ali27
19. aug 2010

@prsky dakujem za blahozelanie... ja sa k dokimu chystam tiez neskor, lebo minule som bola asi v 6. tt a este nebolo vidno srdiecko, takze najskor az o 2 tyzdne, to budem asi v 8tt ked dobre pocitam 🙂

heveri35
19. aug 2010

ahojte baby,vítam nove tehulky a dnesnym oslavenkyniam gratulujem a prajem len to najlepsie.
Konecne som doma z prace,4 dni stacilo skoreho vstavania.uff.

timejkaa
19. aug 2010

tak, tabuľka by bola hotová.. milujem tú fotku na pozadí, keby bol záujem, môžem ju upnúť aj samostatne xD

ešte musím dotiahnuť niečo ohľadom šírky čiar.. a tu ju moc nie je vidieť.. potom bude v albume...

a baby, informácie budem brať z pasu, tak keď niekde bude chyba, len povedzte

heveri35
19. aug 2010

@lenkalela ahoj v piatok sa chystam k lekarovi,uz by mal ordinovat,lebo bol na dovolenke,tak dufam,ze tam bude a ze ma aj vysetri,ked nie tak musim vydrzat do utorka ☹

ali27
19. aug 2010

dakujem vsetkym za blahozelania... cely cas som citila, ze som tehu, takze sa mi to dnes len potvrdilo a som rada, ze ma moje pocity a intuicia nesklamali 🙂

timejkaa
19. aug 2010

@ali27 aj ja sa pripájam 🙂)

ali27
19. aug 2010

@timejkaa dakujem... ja si svoje info o TP do pasu dam az ked mi to potvrdi doktor, ze je to fakt!!! nechcem to zakriknut.

dankadina
19. aug 2010

dakujem aj za za priania, tak nakoniec idem k dr. až 31.8. ma dovolenku to by som už mala byť 7tt + 1

maahuliena
19. aug 2010

@timejkaa pjeknee 😵

blackberry
19. aug 2010

@timejkaa sikulka 🙂

heveri35
19. aug 2010

inak zaha ma pali tiez dost casto,dnes nejak cely den,tak idem skusim to mlieko 🙂

timejkaa
19. aug 2010

a ešte niečo, keď si niekto nepraje byť v tabuľke, tak nech sa ozve..

smajka
19. aug 2010

timejkaa -si naozaj sikulka 🙂

heveri35
19. aug 2010

@timejkaa 🙂

mirka7582
19. aug 2010

@ali27 gratulujem 😀 vitaj medzi nami

nellie_
19. aug 2010

@timejkaa - krasna tabulka... 😉 🙂 😵

mirka7582
19. aug 2010

@timejkaa super 🙂)

blcha
19. aug 2010

ahojte babulky tak ja vobec nestiham kona sem vzdy len nakuknem a este tu mam chaos kto je kto ale vidim ze uz bude tabulka tak potom si to dam dohromady ze kto je kto 😀 😀 😀 cely den lietam po uradoch a vybavujem ziadosti ideme prerabat cely byt ako vzdy ked som tehotna nech sa nenudim 😉

mirka7582
19. aug 2010

@blcha mas dobru zabavku 😀

lenusa
19. aug 2010

@mirka7582 ja som chodila co Iscare a tam hned na prvy utz pustili aj manzela, povedali mu nech pocka za plnetou kym mi zasunul dovnutra sono a potom sa mohol pozerat 🙂
no a teraz som bola uz 8tt, takze mi robil uz len sono cez brucho a pytal sa preco som nezobrala manzela, ze nabuduce ho mam zobrat a nenechavat ho doma 😀 , tak ale musel uspat doma mallu co uz, ale bolo mu to luto 🙂

mirka7582
19. aug 2010

@lenusa vsak sa nakuka este 😀 ja som zvedava zajtra aj moj manzel 🙂)

blcha
19. aug 2010

moj manzel bol somnou na sone pri malej len raz ked som bola v 30tt a to nam povedali ze budeme mat dievcatko ja som sa strasne tesila a on prehovaral doktora nech lepsie hlada a najde toho pipika 😀 😀 a moj manzel moc na to nieje on somnou asi nebude chodit na sono aj ked koli eliske bude musiet ta sa urcite bude chcet pozriet na babatko 😀

lenusa
19. aug 2010

@mirka7582 jo to teda nakuka, pri prvej bol so mnou na kazdom jednom vysetreni a sone, tak bol dr. z toho asi trosku zaskoceny 😀 ,ale nabuduce to napravime a ideme tam aj s malou 🙂 tak som zvedava co bude hovorit, aj ked tomu si myslim nebude rozumiet, ale dr. povedal aby prisla aj ona 😝

maahuliena
19. aug 2010

@lenusa faakt, cez bruško 😕 ja som sa pýtala sestričky, že do ktorého tt sa robí vaginálne.. tak mi povedala, že do cca 12tt.. čiže ja ešte jeden utz 😅 dufam 😅 a potom cez bruško už 🙂 😉
To potom aj manžel snad dôjde.. len je to take od ruky... gynekologa mám 130km 😅 Bo on je na antolskej. ..ale zato som s nim veľmi spokojná 🙂 😉

lenusa
19. aug 2010

@timejkaa sikula si 🙂

mirka7582
19. aug 2010

@blcha kedy ides na sono ?
@lenusa lenus to bude super xi ja spat nebudem zas tesim sa velmi ako sa manzel zatvari 😉

maahuliena
19. aug 2010

@lenusa podla mna je to fajn... dotoho zatiahnuť aj dcerku. Moja segra, zobrala 4,5 ročného synčeka a maly mal naozaj zažitok... a potom ste to mali počuť, ked segra rodila a prvý telefonát malému: Malý hned: Už máme?" 😀 😀