icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

lenusa
19. aug 2010

@maahuliena pri malej mi v care robili v 6tt zospodu a potom uz len cez brusko a teraz tiez len cez brusko, zospodu moc moj doky nechce robit, pretoze to moze nieco poskodit uvolnit....a ja to mam nejake citlive aj na styk si musime davat pozor, lebo hned zacnem spinit, tak radsej cez do brusko, je krasne uz vsetko vidiet, mam aj krasnu foteckua a pustil mi aj srdiecko.... a ked si po umelom ani by som nesla cez spodok uz....

lenusa
19. aug 2010

@maahuliena kolko to mas toho gyndosa??? 130 km 😀

blcha
19. aug 2010

@mirka7582 tak to ja este neviem kedy idem na sono este som nebola u doktora lebo ma do 6 dovolenku a potom sa mam objednat tak dufam ze v tom tyzdni od 6 ma objedna a hned mi spravi vsetky vysetrenia ja chcem pockat a povedat vsetkym ze som tehu az ked mi to potvrdi lekar ale dovtedy asi nevydrzim a prekecnem sa a ked sa neprekecnem ja tak mala urcite ta stale o tom keca ze mam v brusku babatko dnes sa ma dokonca pytala ci tam v brusku ma babatko aj malinku postielku 😀

mirka7582
19. aug 2010

@maahuliena musel byt zlaty 😀

mirka7582
19. aug 2010

@blcha su strasne zlate tieto deti ja idem 6na kliniku iba na sono a dufam ze uz mi da aj papiere pre gyndosa 😉

maahuliena
19. aug 2010

@lenusa no ale ja s tým nemám žiadne problémy...( mna to nebolí ,ani nič... 🙂 ) doky hned hovorila v CAR či mám nejaké problémy.. špinenie, krvácanie... ale ja, chvala Bohu, s tým nemám vôbec problém...tak asi preto...a vlastne to bolo aj vystupné sono z CAR.. a potrebovali to mať zdokumentované..(foto do dokumetacie) aj srdiečko doky pustila.. aj presnu miery povedala.. 🙂 spýtam sa dokyho... idem toho 6.9 to by som mala byť v 11tt..tak ho hadam ukecám na brušné sono 😅 🙂

maahuliena
19. aug 2010

@lenusa myslím vzdialenosť TO-BA 😝 😀 130km 😅

maahuliena
19. aug 2010

@mirka7582 no a jeeje, a ako 😵 😵 On sa vždy maminy pýtal. Maminka a kedy sa nám to narodí? 😀 😵

mirka7582
19. aug 2010

@maahuliena a kedy ides k vlastnemu dokimu 🙂

lenusa
19. aug 2010

baby nebolieva vas hlava? mna teraz nejako casto a dost 😒

maahuliena
19. aug 2010

@mirka7582 no prvá poradna 6.9 😉
@lenusa mna hlavne navečer... ale nie vždy a nieje to tak často... možno len ked je nedostatok tekutín

nellie_
19. aug 2010

@maahuliena - mne uz teraz v pondelok ide robit sono zhora a nie vaginalne.. tiez mi hovoril to co pisala Lenusa - ze nerad robi vaginalne ale ze ked som bola iba 6tt takze vtedy by zhora dobre nevidel.. 🙂
podla mna aj tebe uz budu robit cez brusko a nie vaginalne.. 🙂 🙂

lenusa
19. aug 2010

@maahuliena ja so to nepochopila, ja ze si z BA, som nevedela ze TO 😀

ked nie je problem tak jasne, ja som aj pri malej spinila, tak mi robili cez brucho a fakt je vsetko krasne vidiet, tak si myslim, ze Ti v poho spravi cez brucho 🙂

mirka7582
19. aug 2010

mno ja som zvedava ci mi bude zajtra robit vaginalne ale si myslim ze nie iba cez brusko 😀

lenusa
19. aug 2010

ale pocula som aj od viacerych doktorou, ze neradi robia sono zospodu, ze to moze sposobit aj potrat .... 🤐 , radsej overia krv ci je tehu a potom sono nechavaju na 8 az 10 tt

blcha
19. aug 2010

@mirka7582 ja idem svojmu doktorovi a ten ma aj sono vsetko tam mam poruke a mesiac pred porodom budem chodit uz primaovi a s tym sa chcem dohodnut aj aby mi bol pri porode ako pri eliske 😉

ja inak zatial nemam ziadne priznaky nic mi nieje vsetko je v normale zatial tak dufam ze to tak aj zostane a bude len brusko rast 😉

lenusa
19. aug 2010

ale zas samozrejme v care robia len zo spodu, pretoze tam je to este dost skoro zistovane, teda u mna to bolo v 4tt

mirka7582
19. aug 2010

@blcha aha no mne uz brusko rastie preto si myslim ze budu dvojky 😀

lenusa
19. aug 2010

baby neviete mi niektora poradit ako to bude ked mi rodicovsky konci 16.1.11 na matersku nastupim 1.2.11, cize mala by som odrobit 15 dni, ale to budem na PN, nepridem o rodicovsky prispevok na druhe dieta?

maahuliena
19. aug 2010

@nellie_
@lenusa no dufam, ale budem presviedčať bruško bruško 😅 ...
...a ja pracujem v BA (ved preto sa poznámem s Cicou) ale teraz som PN.. a snad až kým neporodime 😅 lebo to cestovanie hore dole... to je dosť naročne a aj tie smeny.. 😒 Tak sa snažím oddychovať... od zajtra tu máme na 3dni krstniatko.. bude nam krasne veselo 😵

mirka7582
19. aug 2010

@lenusa toto mi povedali aj v kosiciach ze sa neodporuca sprtat do 10tt 😀

lenusa
19. aug 2010

to moje dieta spi uz skoro dve hodky, normalne nechapem 😕 inak je to len hodina....

blcha
19. aug 2010

@lenusa ked nepojdes s materskej do materske tak nebudes mat narok na rodicovsky ci ako sa to vola ten prvy polrok co sa dostava a potom nebudes mat narok ani na ten zvyseny do dvoch rokov veku ditata skus sa neako dohodnut s doktorom nech ta vypyse na matersku predtym ako ti skonci tato lebo prides o pekne peniazky 😉
na matersku sa nastupuje 6 az 8 tyzdnou pre terminom no a mne vychadza tych sest presne na 9 marca a materska mi konci 10marca chvala bohu sme to stihli s materskej do materskej take by mi mala vyst aj ten prvy polrok ta najvyssia materska 😉

blcha
19. aug 2010

@mirka7582 mne teda brucho este nerastie ale mne trocha zostalo po malej niesom ziadny plochobrusec takze teraz tam ma bublinka asi este dost miesta 😉

mirka7582
19. aug 2010

@blcha mno mne sa teda nafuklo pekne brusko kukni album juj budem pekna slonica 😀 ale nak

smajka
19. aug 2010

mne tiez riadne vyskocilo brusko -hlavne ako nieco zjem. ved mam tusim vacsie ako pri samkovi v nejakom 5 -6 mesiaci. no dlho to tajit nebudem moct. 🙂

blcha
19. aug 2010

@mirka7582 ved take brusko mam asi aj ja ked sa dobre najem ale zatial nieje vidno ze je to tehotenske to ja mam take troska sadiekove 😀
ja fotky na mk nemam mohla by som sem hodit co mam na picase ale tam je vacsinou len eliska tazke tak 😉
no a ja budem tiez riadna slonica ako pri malej to som pribrala 18 kg 😝

mirka7582
19. aug 2010

@smajka xi aj mi snazime este tajit znami nevedia iba niektory co uz 😀 budu vydiet

blcha
19. aug 2010

@smajka druhe brusko nam vyskoci asi skor ved mne pri malej zacalo rast dost neskoro 😉

mirka7582
19. aug 2010

@blcha ved aj ja mam sadielkove nehovoriiim stych hormonou co beriem sa necudujem ale nak 😀