Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@sisulita Clanok, preco sa babatka budia https://sites.google.com/site/blogodojceni/cast... . Je to o kojenych detoch, nekojene vacsinou spavaju lepsie a ukludnuju sa cumlikom.
Ahojte, včera sme boli druhy krat na 3D, mala sa nam aj ukazala, je to krásny pocit 🙂 Je nádherná ... Peňazí mi absolútne nie je ľúto ....
@lypka mna to upokojilo lebo u nas je to presne tak len stale mi vrtalo v hlave aby si na to maly nezvykol ...na prsnik teda... uz som chcela skoncit s kojenim aby sa to zlepsilo ale po precitani to potiahneme aspon do roka potom sa uvidi🙂sice prsnik nezabera po piatej hodine rannej to zabere len to ze ho mame na rukach... hlavne nech su deticky zdrave...
@sisulita no vidis, tak ked ho to nebavi, aspon mu nema co byt luto 🙂 jaj chora som na umretie, normalne odpadavam, ale sranda ze si nemozes dovolit byt vobec chora... manzel ked bol chory, tak si dal pn( ok prvy krat v zivote bol na marodke..), doma lezal v posteli, ja som sa starala o celu domacnost, nakupy, upratovanie a o maleho, no a este k tomu som obskakovala jeho- cajicky, sirupceky, vitaminky... teraz som chora ja, staram sa o domacnost, nakupy, upratujem, cely den beham s malym a musim sa mu venovat samozrejme, manzel pride z prace a prva otazka ze co budeme jest... 😀 som rada ze mam syna, chlapi maju tak strasne jednoduchy zivot... tak som sa mu po veceri podakovala aky je starostlivy, ze mi je fajn, a zajtra mu spravim svieckovu 🙂 jaj boze mame to my zeny zivot 😉
a inak nam konecne vykuka uz von horny zub!!!
no my zeny to mame tazke:D
u nas ked sa spytam ci nieco nespravi tak bud horko tazko s plnym kyblom reci alebo s vyrazom ze co otravujem:D ale spravi co to:D chlapi su strasne deti...ja mam niekedy pocit ze mam dvoch synov 😀
gratulujem k zubceku🙂 spanok sa nezlepsil?
@sidluska krasny clanok, normalne som rada ked citam taketo veci, lebo ked niekomu poviem ze maly spi so mnou v posteli tak len pretacaju oci a pytaju sa preco, ci som normalna 😠
a to s tym prebudzanim kratko pred zobudenim babatka ma dostalo 🙂 ja vzdy vstanem v noci a pozriem na maleho lebo cakam ze vstava, do pol minuty je hore aj on a ide papat- zas a znova... 🙂 ale teda nevedela som ze to tak funguje, ja som si myslela ze to ja ho budim...
@sisulita no vidis, tak to mame doma podobne 😅 spanok je na tom istom stale, ja uz ani necakam nejake zlepsenie, som si povedala ze snad do tych dvoch rokov sa mu to upravi, tak aby som sa zbytocne nehnevala ze zas dalsia noc co nespal.. zvolila som novu taktiku, tvarim sa ze je to v poriadku 😀 vrelo odporucam, som veselsia 😀 😀 😀
@sidluska no ja tiez nehovorim na pockanie ze sme spolu v posteli a tatina sme vyhodili do detskej izby 🙂 ale ked sa ma na to opytaju tak poviem pravdu a viem sa kvoli tomu aj pekne vyhadat. ja si uz ani neviem predstavit ze by som spala bez neho. v podstate ani nechcem. pokial sa maly bude potrebovat v noci ku mne tulit, tak tam budem. ked mu zacne vadit ze nie je sam v posteli tak pojde do svojej. inak moja teta mi hovorila ze vsetky 4deti co maju spavali s nimi v posteli, no a cuduj sa svete, nemaju ani usi naopak ani nie su nejak postihnuty z toho, vsetci su uz velky , spokojny a stastny a maju velmi dobry vztah s rodicmi. tak hadam nie sme take zle ze nedame dychat detom ani v noci 😀 ja ho prec nedam
@sisulita no sak mozno aj mna ta veselost prejde, ale zatial to funguje🙂 mozno je to uz priznak ze mi zacina sibat ze som nevyspata🙂 serblik je v pohode, pekne sa mi tam vycurka ked ho posadim v spravnu chvilu ale jednu vec ti poradim... pozor na pisulaka ked cura... lebo to bude vsade 😉 maly sputsti a uz to ide kade tade zo serbla, tak musim striehnut a hned mu nasmerovat pindulaka dole, lebo minule som mala ocurane vsetko okolo, boze toto by ma nikdy nenapadlo 😀 este sa mi ale nepodarilo aby sa mi tam aj vykakal. neviem to ustriehnut lebo on sa proste postavi, zvaznie, potom sa zamraci a uz tlaci, trva to asi tak par sekund, tak nemam sancu ho rychlo doniest k serblu, ale nevadi, to budeme skusat na jar. teraz sa mi paci ze filipko uz ukazuje na plienku ze tam ma fuj, si tak po nej plieska 😀 tak sme dufam na dobrej ceste, ved ked uz nepapa, nespi a neposlucha aspon nech je sikovny tu... 🙂 ides kupit normalny serblik ci ten hraci?
:D rada nad zlato:D
s tym kakanim ti verim ja sa tiez len obzriem a vidim ze maly cely cerveny a uz len smradocek citim a blazeny pohlad:D
niekede mame aj tri podarovane serble ale netusim kam som ich skovala... som si myslela ze sak na to bude mat asi casu a casu ze neviem ich najst...tak asi kupime stvrty:D a obycajny samozrejme... 🙂
dobre ranko spolucakatelky na april 🙂 mozem sa k vam pridat ??? tiez sa snad v aprili stanem mamnkou, 1x, hoci je to moje 3 tehulkovanie 🙂 a kedze ako citam, viacere tu uz miminka mate, aspon mi budete vediet poradit co a ako, lebo ako ja zistujem za posledne dni, tak moje predstavy o materstve a o tom, co miminko potrebuje su mierne skreslene :D
@sasiolik my už mimča máme a je tu aj téma, kde sú tehulky aprílovky 2012, takže skús sa mrknúť aj tam, možno nájdeš tehulku, ktorá bude rodiť aj v tvojej nemocke...
@martinkatinka :D :D :D :D :D :D ja som si neuvedomila rok.... odpadnem :D :D :D sorry ladieeeeeees :D
ahojte zenicky , prepacte, ze tu takto otravujem a vtieram sa, ale neda mi nenapisat, vidim, ze mate deti narodene v aprili 2011, ak mate dievcatko a nemate na leto este vybavicku, mam celkom dobru ponuku na tomto linku, skuste pozriet, mozno sa to niektorej z vas zapaci. moja to nosila v pohode do 20.mesiaca, ale bola drobnejsia, teda oficialne je to pre 12-18 mesacne dievcatka 🙂
Ahojte baby, dávate deťúrencom mäsko na obed každý deň?? ďakujem
@luciana789 Nie. Je to asi o tvojom presvedceni. Su rodiny, kde sa je maso kazdy den, na druhej strane su vegetariani ... Ja davam cca 4x - 5x do tyzdna, trosku. Myslim, ze porcia je 35 g, davam asi menej.
@luciana789 nie ja urcite nie, varim podla toho co je v chladnicke alebo to co je pomrazene tak papa.. 🙂 nejaku extra vedu z toho ja nerobim

@mimave som ta zabudla oznacit🙂