Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@poussin a este jedna vec.Neviem kde si vycitala ze niekoho odsudzujem?A druha vec kde som napisala niekomu ze je NEMOZNY tak ako ty mne?Najprv sa nauc poriadne citat napisala som,ze to aby dieta 8mesacne sa budilo s tym ze chce cikat mi pride NEMOZNE....tak dufam ze teraz sme sa pochopili...a kazdy si moze povedat svoj nazor 😉
@poussin ale Lenka tu pisala o jednom pripade, asi si si to zle precitala 😉 urcite nemyslela ani teba ani ostatne mamicky 😉 a nemyslela nic v zlom...my sme z tejto temy odisli a zalozili sme si sukromu temu, pretoze sa tu predtym vyskytlo par podvodnicok, ktore si vymyslali veci ktore neboli pravda, dokonca jedna si vymyslela cele tehotenstvo aj fotku mala falosnu...netreba tu verit vsetkemu co sa tu napise 😉
@natas4 ja 21kg takze o nic som nebola mensia 😀 😀 😀 Ja som sa v den terminu prechadzala po parku a bol tam taky lekar a prisiel ku mne a mi hovori....ze ja som lekar s floridy a ty isto mas termin dnes alebo zajtra...a ja ze ako to vie lebo ze uz vela dvojiciek odrodil a ze mam brusko klesnute velmi dole..... 😀 😀 😀 😀 No tak to som iba kukala a ked som povedala ze je tam len jedno neveril 😀 😀 😀 😀 😀 😀 A mne chyba hlavne to kopkanie v brusku 😵 😵 😵 alebo ta jej vecna stikutka 😀
Uz som to bola omrknut. V podstate mi jej je luto asi ma nejaky problem.
A kolko vazite teraz baby? Podarilo sa vam schudnut na povodnu vahu?
@23lenka to kopkanie mi chyba 😵 ale zas teraz ich uz mame pri sebe a to je nadherne a krasne 😵 😵
@poussin to dievca, uz si nespominam aky nick mala, ale predstierala ze caka dvojicky, zije v UK a ma frajera futbalistu...a uz neviem kto konkretne na to prisiel, ale ona pisala aj v inych temach a niekto ju odhalil..potom jej admin pozastavil fotoblog a uz sem nemoze prispievat ...takych tu bolo viac..a stale tu take osoby su na mk a vacsinou sa na to pride tak ze bud maju profilovu fotku alebo fotky v albume ktore nepatria im 🙂
Ja som najskro schudla zo 78 kg na 66 kg.. a teraz mam 56 kg.. SOm fakt rada lebo pred otehotnenim som mala 66 kg a nedarilo sa mi schudnut na mojich povodnych 52 kg. Moj partner je taky vorvanik a pri nom som sa rozozrala.. 🙂... teraz nejem sladke a malo tukov... a kila idu dolu..
@poussin
@natas4 tu boli dve ci tak klamali si nepametas este aj tu co akoze porodila v 24tt ci v 26tt a ze jej babatko bojuje o zivot a mi sme sa vtedy stresovali a bali strasne o nase male zubrienky... 😲 to bola taka co aj fotky s nejakej stranky podavala no hrozne...ja som jej este pisala ze drzim palce a nech ma malicke vela sil a aj ona a to obycajna podvodnicka...a henta akoze Timejka ja som si s nou viac pisala cez IP lebo sak ja som v UK tiez a ked som sa jej daco pytala ze kedy ide k lekarovi alebo tak...tak nevedela az ked ja som napisala ze kedy ideme...a to vzdy sa ma potom vypytovala ...a vsade pisala ze aj ona ide vtedy a vtedy....uz mi to bolo nejake divne...a este aj tu FOTO co mala s tym fotbalistom....sak si ju videla?No normalne to bola foto montaz jej svadobneho oznamenia....a este tie chyby v tom no ona veru ani anglicky dobre pisat nevedela..a ked sme pytali fotky zo svadby povedala ze nemoze dat lebo ze manazer fotbaloveho timu nedovolil 😀 😀 😀 ale ten fotbalista hra co ho mala na FOTO ...no bola divna od zaciatku jak tu pisala....ale nikdy by ma nenapadlo ako jedna zena dokaze zit zivot uplne vymysleny 😒
Aku detsku kozmetiku pouzivate a ako ste s nou spokojne? S cim naopak nemate dobre skusenosti? Ja som napriklad na zadocek pouzivala Ribyku. Pred 3 dnami som si konecne precitala zlozenie a zistila som, ze obsahuje parabeny a tak som skusila z DMka babylove .. zatial neviem posudit lebo masticku pozivame len kratko.
Na telicko malej natieram cisty olivovy olej z lekarne na vlasky a telo samponik pureBIO od chicco. Utierky sme mali pampers, ale cca 3 mesiace pouzivame babylove z DM... a su super.
@23lenka porod je nezabudnutelny zazitok...ja som mala teda vselijake pocity...jeden z nich bol aj ten, ze mi bola strasna zima na nohy 😝 😀 strasne som sa bala porodu, lebo ja som taka citlivka, ale teraz ked sa spatne na to pozriem, tak radsej by som isla rodit ako k zubarovi 😅
@poussin tak to si pekne schudla..ja som mala pred otehu 51, tyzden pred porodom som mala 76 (potom som sa uz radsej nevazila), po porode sa mi podarilo schudnut na 53 a ked som pred mesiacom prestala kojit tak som pribrala 5 kg...chcela by som dat aspon 3 kg dole ale ja teraz strasne ficim na sladkom, potrebujem energiu
@23lenka ano aj tu druhu si pamatam...teda asi sa im muselo nieco stat, asi prezili nejaku traumu, lebo toto zdrava zena by neurobila ako pise @poussin tie urcite mali dost velke psychicke problemy
@poussin ja pouzivam Babylove z DMky a som spokojna..aj na kupanie aj krem na ritulku
@poussin ja som pouzivala johnsons ale uz je to minulost je to v kosi....teraz pouzivam kozmetiku co kupuje v UK teraz som presla na novu lebo mala s ami strasne vysusala....a taka na SVK nepredavaju takze s tym asi nic...ale olivovy olejcek s lekarne mi detska lekarka na SVK povedala aby som nepouzivala lebo ze je vraj moc mastny a vraj to nie je dobre pre detsku pokozku...ked som bola na SVK tak sme pouzivali Aviril...a na zadocek nedavam nic len ked ma nieco trosku cervene co byva malokedy davam Bepanthen a utierky pouzivam aj s lidla alebo este s jedneho ang.obchodu hlavne nie johnsons lebo tie su parfumovane... 😒
@natas4 no tak tomu ver ja som sa praveze nebala...ja som sa tak stale upokojovala ze ked to zvladlo tolko zien na svete tak musim aj ja 😀 😀 a isla by som rodit este aj ked osm mala 23 hodinovy porod...kazdy povie ze to muselo by strasne ale co ja viem som si to prestavovala este horsie...ale pravda je ze cele to trapenie somnou prezival aj ten moj v nemocnici od kedy ma prijali az do toho porodu ho tam nechali koli mne ze vraj vidia ze mi dodava energiu...to bolo super ze tam bol somnou ....
No asi sa im nieco stalo tym zenan...ale henta s tym predcasnym porod ma riadne vystrasila ja som sa bala zapnut konika aby som normalne neprecitala dalsie nieco take strasne sak ja osm nemohla koli tomu poriadne spavat...
@natas4 no to si mala dobre ja som nemala ziadne kontra...26.04 mi odtiekla plodovka o 21 hod...a isla som do nemocky tam ma pozreli a ze som este zatvorena ze ak do 24 hod nedostanem kontrakcie kazdych 5min mam prist na prijem na dalsi den o 10 hod vecer...este som bola 27.04 u DR ta mi povedala ze ma ani pozerat nebude ze dnes vecer pojdem do nemocky...takze take vysetrenie...cely den mi tiekla voda potom som isla na rijem vecer o 10 a mala s ami narodila az 28.04 takze 48hod po odteceny plodovej vody....Ja hovorim keby nemam epidural tak neviem neviem takto to bolo o mnoho lepsie lebo najprv som nechcela epidural ale po 15hod mi vravi DR ze ak chcem aepidural ze je najvyssi cas...lebo ze som na 5cm otvorena...a este tie vecsie bolesti este len prisu...bala som sa tej injekcie strasne ale napokon to nic nebolo vobec som nevedela kedy mi ju zaviedli 😀 😀 😀 mne sa Lili narodila v stvrtoko 19.55...a po porode nechcela spat do 3 rana...ekne nie potvorka...ja som bola taka vycerpana ze sestricky za mnou chodili ze nech im ju dam ze mam si pospapat a ja ze nedaaaam 😀 😀 😀 este sa mi zacala dusit plodovkou to bolo hrozne... 😲 som s ainak zlakla som ju pretocila na brusko a bolo ok... 🙂
@23lenka tak ja som mala kontra hned a to pravidelne kazdych 5 minut...len ja som sa dlho dlho neotvarala..mne pichli epi po 20 hodinach bolesti a to uz som bola taka vystavena, ze mne bolo uplne jedno co a ako mi pichaju...ale mne epi nezabrala, tak som si to "vychutnala" az do konca 😝 ale dalo sa, tiez som si to predstavovala horsie 😉 so mnou bol mm len posledne 3 hodiny, ale mne to velmi pomohlo 😵

@23lenka 😀 no ved uz sem ani ja nechodim..len obcas nakuknem, ale tak toto mi nedalo nekomentovat 😀 ale ja nemam potrebu sa tu s nikym hadat, len mi to proste nedalo..potom tu nahodou nejaka mamicka tomu uveri a bude nestastna ze jej dietatko ma este v 8..10 mesiacoch plienku 😉 ale uz radsej budem chodit k nam 😉