Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@blackberry fajn aj s prikladmi ma popisane Mihal, ale len za rok 2009 http://jozefmihal.blogspot.com/search/label/mat... vacsina plati aj teraz, takze sa problematika z toho matrosu da lepsie pochopit 😉
@prsky rozmyslala som nad tym uvz,je tu u nas jeden lekar,ktory ma 4d uvz,tak uvidim,mozno buduci tyzden k nemu skocim,len unho sa plati,ale tak to by som vydrzala.dnes tu aj nie je,piatky je v nemocnici.mozno vo stvrtok 26.8,vtedy budem mat narodky,tak mozno budu najkrajsie,alebo najhorsie.a predsa do vtedy ubehne este skoro tyzden,tak na tom 4d uvz by to mal vidiet,aspon si to myslim.
a co keby som si urobila este test,ci su tam vobec este tie dve ciarocky??
nemala by som sa tolko pozorovat a zaoberat sa s tym,no pokusim sa mysliet na nieco ine 😝
tabuľka doplnená..
a sa mi vyhodil herpes pod spodnou perou :// môže to nejak ublížiť maličkým či nemám stresovať zbytočne?
ahojte baby..tak ja som bola dnes u svojej doktorke tak mi to vsetko potvrdila a 7.9 idem opat kde by uz mala vidiet aj srdiecko..🙂))
ahooooj...hlasim sa do klubu 😀 termin 26.4. 😝
Ahoj petasllov . Tak som rada, že v tom nie som sama. Včera som bola na ultrazvuku a podľa výpočtov mi tiež vychádza termín 1. apríla. 😀 😅 Manžel si myslel, že si z neho uťahujem, pokiaľ nevidel na vytlačenom papieriku dátum... 😝 Ale aj tak sa tomu teší. Dúfam, že sa aprílovky máte dobre....
ahojte. timejkaa - vyzera to super,waw! a k tomu herpesu, skoc si do lekarne a spytaj sa - v boots su super a vzdy mi dobre poradili.
mirka -ako si dnes dopadla???
heveri35 - drzim palce aby vsetko dobre dopadlo.
@prsky som si to aj myslela, lebo viem, že pokiaľ je žena na RD nik za ňu neodvádza do sociálky nič a nárok na PN vzniká až po odrobení 3 mesiacov v zamestnaní. Ja si od apríla platím DNP a teraz 1. septembra sa vraciam späť do práce. nevieš mi prosím ťa povedať, či mi do výpočtu MD budú počítať nielen z DNP, ale aj z hrubej mzdy za tento rok? či ako to je? lebo tu na MK vo fóre o DNP keď som sa na to pýtala, tak mi jedna baba povedala, že 55% z vymeriavacieho základu môjho DNP+55% z hrubej mzdy. dúfam, že to tak bude 😒
@miumia ahoj.tak ja ti naozaj mozem z vlastnej skusenosti povedat, ze aj mne bolo nieco podobne povedane, dost som sa nalakala, ale o 3dni uz bolo vsetko ako ma byt a teraz mame krasneho 13mesacneho chlapceka.
verim, ze je to tak aj u teba 🙂
tak drzim palce vsetkym vam tehulkam, aby ste sa dozvedali vzdy len dobre spravy
kocky poradte mi kedy je najlepsie zajst k lekarovi na potvrdenie tehotenstva? pri malej som bola v 5 tyzdni a to nasiel len taku malinku bodku 🙂
@petasllov malo by sa ti zapocitavat aj z dnp aj zo mzdy,lebo materske sa vypocitava z poisteni za posledne 2 roky a vypocitava sa ako 55% z úhrnu denných vymeriavacích základov, cize tak,ako ti ta baba pisala. inak baby si davaju dnp aj preto, aby ziskali co najvyssiu matersku, ak ich vymeriavaci zaklad z hrubej mzdy nestaci (teraz je to okolo 600€). tu je aj priklad http://jozefmihal.blogspot.com/2009/09/materske...
@helenka2 naj je ist okolo 8tt. ja idem tentokrat neskoro, budem bud koniec 9tt alebo v 11tt (neviem, kedy som presne otehu 😅 )
prsky, vymeriavacim zakladom sa rozumie hruby prijem ? dik 🙂
@jk77 hm dakujem za reakciu keby som nemala u doktorky po jej nazore zo strachu blok opytala by som sa na to viac no v tej chvili som chcela len okamzite vypadnut az potom sa mi nakopili otazky ktore by som jej polozila.. Ved uvidime dufam ze bude vsetko ok a ak nie tak priroda to iste zariadi tak aby bolo dobre..

@prsky Dakujem velmi pekne, pokusala som sa najst odpoved uz davnejsie, ale stranka socpoist je pisana v hotentoctine 🙂 ani nikde inde som sa nedopatrala, ake je najlepsie riesenie. Dakujem este raz 🙂