Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
ahojte tak sa hlasim v piatok na sone vsetko v ok 🙂 ☹ ale v sobotu som zacala spinit a v nedelu iba do obedu som slabulinko spinila a potom nic ani dnes ranno mno ale ma pobolieva brusko ☹ bojim v stredu idem na krv a na sono volala som gynd.
srdiecko este nebolo vidno takze som 4TT a idem do 5tt 🙂 dufam ze vsetko bude v poriadku 😕
@kaktusik007 dik
@prsky Ahoj, možno sa aj ja pridám medzi vás. Zatiaľ sa nechcem moc tešiť, len by som potrebovala, že ako by to bolo keby som išla na materskú z predĺženej platenej materskej. Dcéra mala teraz v júli 3 roky a ja som v auguste na neplatenej materskej a mala by som ísť na platenú predĺženú materskú zo zdrav. dôvodov. Ako by to bolo keby som išla z nej na normálnu, ak by sa mi dieťa narodilo koncom marca, začiatkom apríla?Nič som si popri materskej neplatila. Som stále v prac. pomere, teda ale na materskej. Čo materská a rodičovský príspevok pri tom bábatku?
no ja som z petržalky
ja idem na sono v štvrtok tak dúfam, že všetko bude ok, bola som pred týždňom, len to mi povedal že je ešte skoro ale videl že som tehu tak dúfam, že už teraz pekne všetko uvidí 🙂
Ahojte, ja som sa včera dozvedela, že som tehotná, taká som šťastná ako blcha 😀, čakali sme 4 mesiace, kým sa podarilo. Ešte asi týždeň-dva počkám a pôjdem k dr. Postupne sa u mňa prejavujú prvé príznaky, ale nesmiem to dať na sebe poznať, aj kvôli mojej 2-ročnej dcére. Ostatným aprílovkám gratulujem a držte sa!
@mirka7582 ja som mala pred 2 tyzdnami velmi slabulinke spinenie, resp. len na toaletnom papieri, viac nic. Ale viem presne ako si sa musela vystrasit... Bola som potom na uzv a vsetko bolo ok. Doktor sa ma akurat pytal, ci to nebolo zrovna v obdobi, kedy by som mala za normalnych okolnosti menstruaciu.... Drzkam palcoky, aby bolo vsetko v poriadku 🙂
ahojte .. 😉
@mirka7582 tak bude jedno? 😉 s tým spinením... ved vieš, že veľa kočiek namä po IVF špinilo...a ked to prestalo myslím, že to bude v poriadku 😉
@maahuliena to dufam v stredu idem znova na sono aj na krvicku .
@blackberry dakujem za pozbudenie
baby, ste tu niekto kombinacia , ze zena Rh negativ, muz Rh pozitiv...prve dieta Rh pozitiv ? ..ma to zaujima, lebo teraz co som bola prvykrat u dokiho na krvi kvoli hcg, som to opomenula spomenut, kedze slo len o potvrdzovanie tehu , bo na usg este nebolo nic vidiet...vysledky mi len zavolal, teda , ze hej , som tehu : ) a na sono idem az o dva tyzdne, lebo tento cestujeme.... a teraz totiz neviem, ze v akom skorom stadiu tehotenstva sa uz zistuju kvoli tejto skvelej kombinacii tie protilatky....nic by som nechcela zanedbat....
ahojte babulky som sa tu dlho neukazala ale vikendovali sme u svokrovcov svokor bl sam doma tak som mu varila ale aspon sme sa s malou dobre vycvachtali v bazene 😉
@nez ja som rh negativ a muz je pozitiv mala je tiez po mne negativ a teraz co bude neviem tiez sa na to musim doktora opytat ja som este vobec nebola nikde lebo on ma dovolenku takze az v septembry pojdem 😉
@blcha no tak ja som uz aktivne volala do ambulancie a mi povedali, ze to je fpoho, ze tieto veci s krvou sa riesia az okolo 8-10tt...ked sa vypisuje tehu knizka....tak oficialne prestavam stresovat... 😉 a prepinam sa do modu : vsetko je v poriadku, tehotenstvo prebehne bez komplikacii, takisto porod a o 8 mesiacov privitame v rodine noveho zdraveho clena do partie 🙂
@nez no ja sa tomu nerozumiem ako je to s tou krvov fakt ale zda sa mi ze pri porode s eliskou teda po porode mi koli tej krvy davali neaku inekciu aby bolo vsetko ok ked budem mat dalsie dieta no ja sa na to povypytujem doktora ked tam pojdem vsetko pozistujem nech som mudrejsia lebo fakt neviem 😝
Blcha- keď je dieťa rh negatív ako ty, netreba nič dávať. Keď je dieťa rh pozitívne a matka rh negatívna, vytvára proti pozitívnemu rh faktoru protilátky a to môže narobiť problémy v ďalšom tehu. Takže ak bola malá rh negat., tak si v pohode🙂
A ahojte🙂 Ja som bola včera na sono, videli sme tam pulzovanie srdiečka, ale budúci týždeň to bude už lepšie vidieť.
Takže tiež sa prepínam do pohodového modu🙂
Ja som totiž podľa termínu poslednej menštruácie už v 7.tt, ale moje cykly boli 35 dňové, takže ešte je to len 6.tt.
A inak mi býva celkom nechutne, prakticky celý deň nevoľno. Zrušila som všetky pracovné cesty, aby som bola v pohodke.
@nez ja som negativ a muz pozitiv, dieta mam sice negativ, ale aj tak mi budu zasa robit testy na protilatky. len si uz nepamatam presne, ze kedy mi robili testy, viem ze to bolo tusim v kazdom trimestri - pri prvych odberoch, potom v nejakom 25 tt tusim a ku koncu.okolo 32 tt. je tam ale v kazdom trimestri nejake rozpatie v tyzdnoch, kedy sa to ma robit.
Mne tiez prvý raz doktor predpovedal 1.apríl, no na poslednej kontrole mi povedal, že som otehotenela o 2 tyždne neskôr ako mi povedal prvý raz. Tak hor do toho 😕
ahojte kočky zaregistrovala som sa len nedávno, nie som velmi zbehlá vo vašich diskusiách, taktiež nechcem rozoberať témy, ktoré už odzneli, ale dá sa v tom veľkom množstve tém nájsť čo potrebujem 😖
všímam, že vás tu pribúda 🙂)
ak budete chcieť pridať do tabuľky, ozvite sa 🙂)

@kondi33 ahoj, jasneee, vitaj 🙂 odkial si z BA ? 🙂