Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@nez dakujem ..ja som toho uz tolko poguglila, ze zachvilu budem moct radit doktorom :D
@smajka praktizujem..aj rozne sirupy z cibule atd..uvidime, kedy to prejde 😉
@maahuliena nebudem riskovat nic.dali mi v lekarni nejake divne homeopatika,ktore vobec nezabrali..necham to na telo a prirodu,nech sa s tym nejak popasuju 🙂 ale je to lepsie ovela,ako cez vikend..
@diwa ibalgin kratkodobo mozes 😉 aj paralen, ale vsetko s mierou. a lezat, cajickovat, kloktat slanu vodu, pripadne nejake homeo
tiez som sa vydavala v 6m a nebolo to az tak vidiet, oproti beznej 36 som mala ale saty 40 🙂 http://www.facebook.com/photo.php?pid=30265229&... a pri Lale som pribrala 22 kg (pri vyske 165cm som mala 76kg 😅 )
@kalman bo ja som to tiež spozorovala... moj gyn. ma super kvalitny utz... ten obraz.. parada...(aj cystu som tak krasne videla... uplne čiste linie..) a ked som bola v stredu v CAR tak taky zrnitý obraz.. fakt naprd... ani ho nemohla pomaly pomerať...podla mna, veľmi zaleťí aj od kvality.. a ked si doky nie je istý.. mal ťa poslať tam, kde je ten utz kvalitny a presný a kde sa to bude dať pekne odsledovať.. nie že ty teraz budeš trpnuť.. a fakt vôbec to tak nebude.. nerozmýšľaš o zmene? či nemáš možnosť? oddychuj.
@prsky wou... pjeknee 😵 😵
prsky krasna fotecka. 🙂
@maahuliena V tej ambulancii su teraz traja a maju zmluvu ze môzem isť ku ktorému chcem , tak rozmyšlam ze buduci tyždeň pôjdem k druhému čo mi on povie. Dnes si zobrala malu svokra takze sa ani nepohnem z postele 😀
@kalman urobila by som to isté... je dobré vedieť nazor aj iného lekára... 🙂
@diwa asi sa riadit zdravym rozumom. tiez nie je asi fajn pre plod, ked je telo zmietane horuckou a chorobami. takze jednorazovae ulavenie liekom nie je az taky precin. kolko bab berie v zaciatku tehu atb, lebo napr. ani este nevedia, ze su v tom a vsetko je ok. ja by som isla cestou oddychu, na hrdlo cmulala cukriky na to urcene z potravin, pila caj a pri vyssej teplote dala paralen. len dufam, ze ma to tentokrat nechyti, lebo pri malej sa oddychovat moc neda
@nez @maahuliena @smajka dakujem baby. nez, saty vyberal moj muz, ja som chcela uplne ine a dnes by som sa aj v inych vydavala, ale co uz, hadam o 10 rokov si dam take, ake chcem, pri obnove slubu (ak sa k tomu dokopeme)
baby, jak tak rozmýšľam..
v októbri budem mať s dvojčatami už dobrý pupek, nie? začínam riešiť dilemu ohľadom svadobných šiat a všetky pekné čo som tu zatiaľ videla sú korzetové alebo obtiahnuté :// asi mám zlý vkus..
@diwa uplne suhlasim s prsky.. netreba telo zbytočne vyčerpávať... 😒 fakt jedna tbl nič neurobí akurát sa Ti uľaví...
blcha - a ty si uz bola u dr:?
@nez co si, lepsieho by som nenasla a tento je po 14 rokoch uz celkom slusne vychovany, aj ked vystrkuje rozky 😀
@timejkaa ja som hladala take, co su od prs volne, ale v pozicovniach mali len na vysoke baby a nevedia ich pozasit tak, aby sadli na moju 165 centi postavu. takze ostava len kupit alebo dat usit.
@nez snažím snažím ale tie ceny ma porážajú.. jediné jedny krásne..
pozrite si tú cenu, požičanie bude približne 10tina z toho :/
http://www.net-a-porter.com/product/96729
dúfam, že niečo nájdem, alebo sa budem vydávať v rifliach 😀 😀
timejkaa -su krasne, ale teda az na tu cenu. to by som za ne nedala. ja som mala s monsoonu. nasla som si tam krajsie ako z nejakeho salona a hlavne su moje, nie pozicane. neviem vsak ci maju aj kolekciu pre tehotne. v oktobri by to vsak nemalo byt az take hrozne s tvojim bruskom. sice dvojicky, ale zase si prvorodicka.
No ja som si tiez svadobne saty kupovala, ale teda take, ze boli viacucelove 😀 aj som v nich potom promovala 😀
nez -moje su tiez viacucelove 😀 . mala som ich na oboch svadbach v uk aj na sk (ten isty manzel 🙂 ) a este znamej na oslave ( s ciernymi doplnkami ). uz si splnili svoj ucel 🙂
@helenka2 nie este som nebola ma dovolenku stale ma si zavola 6 a objednat sa takze ja to stale nemam oficialne potvrdene ze som tehotna 🙂 on mi spravi hned vsetky vysetrenia zoberie krv sono a mozno hned aj knizku dostanem ved uvidim co mi povie len dufam ze ma objednaju hned v ten tyzden lebo on tam ma strasne vela pacentiek 😉
ja idem prvy krat k doktorovi v piatok pobede. tu vsak sono nerobia - az v 3.mesiaci ☹ , takze si musime este pockat. to mi asi budu brat len krv,merat tlak a zaregistrujem sa do nemocnice.

@maahuliena podla mňa má dosť nekvalitný ultrazvuk 🙂
Keď som bola na pohotovosti v DS tam to bolo krásne čisto vidieť a na jeho ultrazvuku nieje vidieť skoro nič 😒