icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

seba1
25. aug 2010

ahojte, aj mi to máme v apríli. Uvidíme, či sa mi rozrastie počet chlapov, alebo sa podarí dievča. U manžela v rodine sa už 45 rokov nenarodilo dievča. Hlavne nech je zdravé.

c.o.l.a
25. aug 2010

@seba1 tak je na čase to zmeniť, nie? 😀

seba1
25. aug 2010

no nebola by som proti, ale zdá sa mi neuveriteľné, že by sa to mohlo podariť, ty máš ako pozerám dievčatko.

c.o.l.a
25. aug 2010

@seba1 áno, a kľudne by som brala ďalšie, mám 2 sestry a je to fajn, môžeme pokecať o babských veciach a tak

seba1
25. aug 2010

c.o.l.a. Ja som vždy chcela aj aj. Chlapci mi hovoria, že keď bude dievča, že oni si ho vychovajú správnym smerom
🙂 🙂 - chlapčenským.

mirka7582
25. aug 2010

@seba1 to je pekne 😀

diwa
25. aug 2010

@heveri35 akoby som citala seba 🙂 zhruba pred tyzdnom som isla lekarovi,lebo som si nasla slabo ruzovy hlien..podla vypoctov som mala byt uz v 7 tyzdni, no ja som vedela,ze k oplodneniu prislo ovela neskor,co mi podla uzv potvrdil aj lekar, vraj len 5tt, cize nevidel este okrem plodoveho vacku nic, vraj je na to skoro..buduci utorok idem zas..na ruzovy hlien povedal len tolko,ze to mohlo byt este kvoli zhniezdovaniu babatka,vraj si hlada miesto...hmmm 😕 predpisal mi duphaston a ked zacnem krvacat,mam ist rovno do nemocnice.ale odvtedy som uz nekrvacala vobec,brusko trosku narastlo,tak verim,ze je vsetko ok..tak sa neboj ani ty 😉

mirka7582
25. aug 2010

😉 @diwa ak si bola na umelom tak sa to pocita od vkladania 😉

diwa
25. aug 2010

@mirka7582 nie nie, praveze som nebola na umelom..

mirka7582
25. aug 2010

@diwa aha tak si si zle vyratala 😉

diwa
25. aug 2010

@mirka7582 no poslednu menstruaciu som mala 3.7. cize podla toho som v 7 tyzdni a 4 dni..podla uzv teraz v 6 tyzdni..kedze som bola u lekara pred tyzdnom a vtedy mi povedal 5tt..

mirka7582
25. aug 2010

@diwa tak male pozdejsie zahniezdilo 😀

diwa
25. aug 2010

@mirka7582 no vsak uvidime,co mi povie v utorok, to by uz snad malo byt vidiet aj srdiecko 🙂

annika11
25. aug 2010

ahojte baby 🙂 🙂 🙂 minulý rok o takomto čase som riešila presne rovnaké starosti 🙂 a teraz má už moja piškótka 4 mesiace. Tak vám držím palce, aby ste to všetky dotiahli do úspešného konca. Občas k vám nazriem, ak môžem...

heveri35
25. aug 2010

@diwa len mne este lekarka povedala,ze tam vidi zakrvacanie,tak ja neviem,inak aj ja viem,ze k oplodneniu doslo neskor,ked som mala mat plodne dni,sme ani neboli s priatelom spolu cely tyzden,az po tych plodnych dni,aj ja som zostala prekvapena,ked som mala dve ciarky na t.teste.som s tym vobec neratala,tiez podla vypoctov by som mala byt 7+6,ale vyzera to tak na 5+6,aj ked lekarka vravela,ze srdiecko by uz v siestom tyzdni malo byt,citala som tu na modrom konikovi,ze vela bab ich malo aj neskor,aj v siedmom,dokonca jedna pisala,ze az v deviatom!tak este nadej je stale,este to nevzdavam,len aby to buduci tyzden dopadlo dobre.Inak spinenie som mala take slabucke,tak snad uz ani to nebude.

heveri35
25. aug 2010

@annika11 ahoj 🙂

c.o.l.a
25. aug 2010

@mirka7582 pozerám, že máme rovnaký termín, kedy si sa dozvedela, že si tehu?

jabadaba
25. aug 2010

@veronnie jej, kde Ta to vidim, gratulujem! Ja som sa presunula do marcoviek, ale ktovie, mam to tak na hrane, mozno to bude aj april. Vychadza mi to rozne, kedze mam dlhsi cyklus, bud 31.marec ak dam priemernu dlzku cyklu 30 dni a zaciatok aprila ak uvediem dlhsi cyklus. Uz som z toho jelen. 😀 Kazdopadne super, ze ta vidim medzi tehulkami.

A uz padam baby, sorry za narusenie vasich kruhov.

prsky
25. aug 2010

@jabadaba sak nie je uzamknuta skupina, nenarusas kruhy...ja sa pohybujem tiez aj v marcovkach aj v aprilovkach, kedze este stale neviem, co nakoniec budem 😀 😉

poliacik
25. aug 2010

@timejkaa nieco mi hovor, musim si sadat na 3 fazy, dokonca mi chce zakázat pracovat,

mirka7582
25. aug 2010

@diwa neboj sa aj ja idem v stredu na sono tiez by malo uz vydiet srdiecko 😀
@c.o.l.a ja som bola na umelom tak som to vedela na 10po umelom 😉

kaktusik007
25. aug 2010

@prsky a ja to uz vieeeeem 😉

prsky
25. aug 2010

@kaktusik007 gratulacia..ja si este pockam 10 dni 😀

poliacik
25. aug 2010

@heveri35 ahoj ako sa citis ako tehotna? Ja si neviem predstavit cakat este cca 7 mesiacov, aby som si malicke vzala do náručia, ozaj kedy mi doktor povie či to bude chlapcek alebo dievčatko?

kaktusik007
25. aug 2010

@poliacik ak sa nebude hanbit (lebo aj take su niektore babatka) tak sa to da povedat tak v 19tt, 20tt... ukoncenom teda.... ale ono je to aj tak o tom, ze chlapcek je isty ale dievcatko nikdy nie 😉

prsky
25. aug 2010

@poliacik najskor v 16tt, spolahlivejsie az okolo 25tt, uplne spolahlivo v 30tt a na 100% to vies po porode 😀 alebo ked ti budu pre zle afp testy robit amnio, tak to budes vediet na 100% uz po doruceni vysledkov

kaktusik007
25. aug 2010

@prsky 😀 😀 😀

prsky
25. aug 2010

a najvacsia sranda s tym narucim potom je, ze ak sa babo chce z nasho pohladu "privela" nosit, tak to niektorym maminam lezie na nervy a s laskou spominaju, ake bolo to babo dobre a poslusne v bruchu 😉 😀

heveri35
25. aug 2010

@poliacik Ahoj,no citim sa tehotna,len uz vobec neviem co si mam mysliet.

heveri35
25. aug 2010

neviete poradit do kedy by malo prestat spinenie po nasadeni duphastonu???a co ked neprestane???