Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
no nebola by som proti, ale zdá sa mi neuveriteľné, že by sa to mohlo podariť, ty máš ako pozerám dievčatko.
c.o.l.a. Ja som vždy chcela aj aj. Chlapci mi hovoria, že keď bude dievča, že oni si ho vychovajú správnym smerom
🙂 🙂 - chlapčenským.
@heveri35 akoby som citala seba 🙂 zhruba pred tyzdnom som isla lekarovi,lebo som si nasla slabo ruzovy hlien..podla vypoctov som mala byt uz v 7 tyzdni, no ja som vedela,ze k oplodneniu prislo ovela neskor,co mi podla uzv potvrdil aj lekar, vraj len 5tt, cize nevidel este okrem plodoveho vacku nic, vraj je na to skoro..buduci utorok idem zas..na ruzovy hlien povedal len tolko,ze to mohlo byt este kvoli zhniezdovaniu babatka,vraj si hlada miesto...hmmm 😕 predpisal mi duphaston a ked zacnem krvacat,mam ist rovno do nemocnice.ale odvtedy som uz nekrvacala vobec,brusko trosku narastlo,tak verim,ze je vsetko ok..tak sa neboj ani ty 😉
ahojte baby 🙂 🙂 🙂 minulý rok o takomto čase som riešila presne rovnaké starosti 🙂 a teraz má už moja piškótka 4 mesiace. Tak vám držím palce, aby ste to všetky dotiahli do úspešného konca. Občas k vám nazriem, ak môžem...
@diwa len mne este lekarka povedala,ze tam vidi zakrvacanie,tak ja neviem,inak aj ja viem,ze k oplodneniu doslo neskor,ked som mala mat plodne dni,sme ani neboli s priatelom spolu cely tyzden,az po tych plodnych dni,aj ja som zostala prekvapena,ked som mala dve ciarky na t.teste.som s tym vobec neratala,tiez podla vypoctov by som mala byt 7+6,ale vyzera to tak na 5+6,aj ked lekarka vravela,ze srdiecko by uz v siestom tyzdni malo byt,citala som tu na modrom konikovi,ze vela bab ich malo aj neskor,aj v siedmom,dokonca jedna pisala,ze az v deviatom!tak este nadej je stale,este to nevzdavam,len aby to buduci tyzden dopadlo dobre.Inak spinenie som mala take slabucke,tak snad uz ani to nebude.
@veronnie jej, kde Ta to vidim, gratulujem! Ja som sa presunula do marcoviek, ale ktovie, mam to tak na hrane, mozno to bude aj april. Vychadza mi to rozne, kedze mam dlhsi cyklus, bud 31.marec ak dam priemernu dlzku cyklu 30 dni a zaciatok aprila ak uvediem dlhsi cyklus. Uz som z toho jelen. 😀 Kazdopadne super, ze ta vidim medzi tehulkami.
A uz padam baby, sorry za narusenie vasich kruhov.
@prsky a ja to uz vieeeeem 😉
@kaktusik007 gratulacia..ja si este pockam 10 dni 😀
@poliacik ak sa nebude hanbit (lebo aj take su niektore babatka) tak sa to da povedat tak v 19tt, 20tt... ukoncenom teda.... ale ono je to aj tak o tom, ze chlapcek je isty ale dievcatko nikdy nie 😉
@prsky 😀 😀 😀
a najvacsia sranda s tym narucim potom je, ze ak sa babo chce z nasho pohladu "privela" nosit, tak to niektorym maminam lezie na nervy a s laskou spominaju, ake bolo to babo dobre a poslusne v bruchu 😉 😀
neviete poradit do kedy by malo prestat spinenie po nasadeni duphastonu???a co ked neprestane???

ahojte, aj mi to máme v apríli. Uvidíme, či sa mi rozrastie počet chlapov, alebo sa podarí dievča. U manžela v rodine sa už 45 rokov nenarodilo dievča. Hlavne nech je zdravé.