Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
ahojte baby..dlhsie som ti nebola a pozeram ze sa to tu pekne rozrasta🙂)inac ako sa citite?mna stale neskutocne boli brucho ale doktorka vravela ze to je normal..no a kazde rano sa citim hrozne a je mi tazko:((
tak baby ja som sa objednala k dr. uz zajtra lebo od vcera mam take spinenie ale iba ked rano vstanem a idem na wc potom nic...tak aspon budem zajtra vediet ci je vsetko v poriadku...ale mam strach... ☹
ahojte kočky.. tak konečne som sa sem dostala... bola som v BA , zaniesť papier do roboty...
@heveri35 ahoj, no dobre že dala dufaston, tak isto kludový režim, ak je to tak ako píšeš, si len v 6tt a na srdiečko by bolo ešte relativne času take 2tt... no to špinenie by malo prestať.. ale nemusí hned po 2dávkach...ale aj neskôr, len by sa to už nemala zhoršiť a z intenzívniť....
@mirka7582 a nie je to nahodou 1cm 😕 bo si napíslala jeden mm 😅 😅 tak je všetko v poriadku.. to je krasne 😵
@maahuliena uvidim zajtra,zatial je to take iste(to spinenie),snad bude lepsie.ale uz aby bol buduci tyzden,lebo to cakanie,a neviem co sa kedy moze stat ☹ ale nadej umiera posledna a ja este stale verim!!!
ahojte 🙂
@miumia ja som bola prvykrat u doktora v 5tt+4 a tiez som nemala srdiecko, doktor povedal, ze to je normalne a len mi povedal, ze mam prist na kontrolu o dva tyzdne, idem k nemu teraz v piatok a malo by byt aj srdiecko, tak dufam, ze bude vsetko v poriadku 🙂 aj tebe a vsetkym ostatnym tehulkam drzim palce 😵
@miumia to je este malickooo... to je pohodicka, ze nie je srdiecko... nestresuj 😉
ahojte. mirka7582 - som rada ze je vsetko ok, takze je tam len jedno baby? 🙂
prsky - mi hovor, mne pri malom 'odislo' rameno z tolkeho nosenia, ani fyzio nepomohlo. niekedy som si veru spomenula, ze bolo lepsie ked sa nosil v brusku 🙂
seba1 -vitaj, mas pekny termin -na moje narodky 😀 ja budem asi nachvilku z druheho chlapca sklamana. bolo by to vsak jednoduchsie.. 🙂
seba1 - ved prave toho sa aj bojim, vsade bude vsetko 'v modrom' 😀 ale zase si hovorim ze ak by bol druhy chlapcek taky uzasny ako samko.... 🙂
@smajka naši si preto, že sú chlapci majú toho veľa čo povedať a sú na seba dosť naviazaní, ale to možno nesúvisí s pohlavím. Ja som to nikdy nepreháňala s modrou, kupujem im veľmi rada aj žlté, červené, oranžové oblečenie. Po druhom je ešte vždy šanca, že sa to podarí pri treťom, teda ak sa ti teraz nevydarí dievča 😉 Ak sa nám nevydarí, skúšať ďalej už nemienime, ale človek má niekedy plány a ... Ale nie, vážne tri deti sú až až. Ale to len zistím.
seba1 - my sa uspokojime ked tak aj s dvomi chlapcami - tretie sa uz nekona... 😀 manzelik nebol moc ani za druhe,ale ukecala som ho 🙂 myslim ze tvoji chlapci si rozumeju aj preto ze su od seba len dva rocky. ako reagovali na prirastok?
seba1 - jeej to je zlate. preto som chcela baby teraz, aby bol medzi nimi 3 rocky rozdiel. ten prvy rok prezijem a potom bude uz len lepsie... 😀
@maahuliena nie nieje 2.6mm nam od piatku narastlo 1mm 🙂 ano vsetko je v poriadku 😀 a som 5tt
🙂
@smajka no boli zlatí, až ma prekvapili. Ten prvý rok je náročný, ale potom sa už zahrajú, nájdu si pri takom vek.rozdiely spoločnú reč, pre mňa bolo náročné naučiť sa deliť samu seba pre oboch, mala som pocit, že by som mala fungovať dvojmo, bála som sa, či dostatočne uspokojím potreby oboch, tento pocit, ale po pár prvých mesiacoch prešiel, uvidíme teraz
dnes som bola na ultrazvuku a nasa fazulka uz ma 8.7mm a srdiecko krasne bilo....juj aka som stastna prestastna. Aj doktor bol uprimne rad, ze sa nam konecne podarilo otehotniet. Je to krasny pocit, ze nieco male vo mne rastie. Drzim palce vsetkym aprilovkam 😉
neviete nahodou v ktorom tyzdni dostanem tehotensku knizku? A este kedy musim povedat zamestnavatelovi ze som tehotna? Vdaka
@annika11 Vdaka za rychlu odpoved. nastastie nemam rizikove zamestananie, sedim za pocitacom 🙂 Takze oznamim to asi fakt az na konci tretieho mesiaca. No mozno na dalsiu kontrolu uz dostanem asi aj tu knizku, lebo som bola na odbery a predpokladam, ze tie vysledky tam potom do nej zapisu.
@luchar gratulujeeem a dobre predpokladáš s tou tehu knižkou... tie odbery sa tam zapíšu.... 😉
@heveri35 ahoj....pred rokom som bola tehotna presne taky cas ako teraz a presne v tomto tyzdni som potratila ako som teraz, aj napriek tomu ze som skoro odhalila tehotenstvo a viac ako mesiac som brala Duphaston....nechcela som ta samozrejme vystrasit 😉 ....ale ja som vobec nespinila...teraz som opat tehotna a verim ze to tentokrat dotiahnem do uspesneho konca....aj ked strach mam stale

@prsky 😀 😀 😀