Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@maahuliena nie idem v stredu 😀 a potom uz na kliniku 6 konecne 🙂
@mirka7582 a idete kukať či už bude srdiečko či prečo tak skoro 😕 nestačí toho 6.9? 😅 😉
@maahuliena ano koli srdiecku dufam, ze uz bude vydiet ja mam protekciu 😉
@mirka7582 noa to už budeš 7tt? 😉 to by už molho byť a robiť blik blik 🙂 😵
@maahuliena mne tiež býva blbo od žalúdka, častejšie cítim hlad, tak sa hneď musím najesť. Tiež sa veľmi zadýcham a ostane mi nevoľno, keď dvíham moju 15 kilovú dcéru, a to sa s ňou nadrapujem dosť často.
@maahuliena mno 6tt aj 2dni tak sa uvidi 🙂 som 5teraz aj 5dni NEVIEM TO TAK NASTAVIT 😨
ahojte... 🙂 🙂
@maahuliena - takze stale ta trapia nevolnosti?? 😅 😅 a aj grckas??
@mirka7582 - krasne rastiete a o tyzden veru uvidis krasne bit srdiečko 😵 😵
ahojte tehulky 🙂
@maahuliena no mne veru byva tazko na zaludok kazdy den, musim stale nieco male papat...ale este mi nebolo tak, ze by som vracala, tak sa aj bojim ci je vsetko v poriadku...ale zase nemusi kazda tehulka vracat, nie? zajtra idem na sono, uz sa neviem dockat 😵 a aj vas bolieva sem tam podbursko?
Mirka ja fajn...ked tu tak citam ako vas vsetky trapia nevolnosti az sa cudujem ze ma to obislo 😅 😅
mne bolo blbo v 5 a 6tt ked som zostala hladna to som musela kazde 2-3 hodiny jest ale uz to preslo.. a potom mi nastupilo to napinanie pri umyvani zubov.. to mam doteraz ze ma fajne vynatahuje ale inak sa citim fajn.. 🙂
V pondelok sme videli babo na sone...23mm a srdiečko nadherne bilo 😵 😵 😵
@mirka7582 no maš to mirka dobre nastavené. lebo teraz si v 6tt 😉
@nellie_ no su su, ale nesťažujem si... 😅 ťažko je... nachviľku mi to povolilo, ked som sa najedla, ale zase mi je ťažko.. 😒 ale grckať negrckám, len ma strašne nadrapuje... včera som sa cestou v buse skoro važne poblinkala.. to bolo len tak tak... toľko slin som mala v ustach že beda 😒
@c.o.l.a čitala som že tie nevoľnosti vrcholia v 9-10tt.. 😅 a potom po 12tom by malo byť lepšie.... tak uvidíme 🙂
@maahuliena - tie sliny vidis to som mala aj ja.. od 5-8 tt sa mi strasne moc tvorili a potom mi zostalo blbo.. ale len tak jemne ze sa to dalo a aj som na to uplne zabudla.. 😉
a ja by som stale jedla kysle jablka zo svokrinej zahrady a pikantneeee.. 😀 😀 😀
@maahuliena mno tak dobre 😀
@c.o.l.a tak jej vysvetli ze je uz tazka a ze bude mat braceka alebo sestricku ze ju na ruky zobrat nesmies deti to pochopia 🙂 aspon si myslim 😕
@brumca pobolieva.. ale len sem tam... 🙂 zajtra držím palčeky, už bude bim bam 😵
no ved vraj každej 4žene sa nevoľnosti vyhybaju... 🙂
mne to začalo na začiatku 8tt... dovtedy to nebolo až také.. ale teraz fakt doť... aj by som sa hned najedla.. ale nič nemôžem... len si pomyslím a je mi zle... ešte aj chladnička mi smrdí... to sa bude zase fasa variť 😅 😅
@nellie_ no tie sliny boli hlavne včera "ked som mala namale" 😅 ale inak je to mierne to tvorenie.. 😉
aj ja by som jedla jablka ale sladke zeleninu a ovocie 😀 a hrozno s bananom by som jedla na kila
Dakujem baby 🙂 takze sa nejdem stresovat tym, ze negrckam 😀 mne zase nechuti sladke a to je veru zmena, lebo ja som bola predtym na sladke 🙂
no vy sa máte... ja fakt do seba nič nedostanem 😒 a hlavne nie ráno... včera som si zobrala, že chrumky zo sebou... a prd.. nepomohlo.. ešte mi bolo horšie.. 😕 no ale ja verim, že babatko si tam krasne rastie 🙂 😵
baby a nezabudnite, ked bude tehu knižka k zubarovi... 😀 V 1.trimestry treba a v 3.trimestry 😅 😅 Mne včera vypadla blomba.. dotoho sa mi snivalo že som zubarka.. 😀 ja mam take divne sny odekdy som tehu 😕
zienky ale taky dobry francuzky kremes by so si dala 😀

baby, aj vám býva tak ťažko na žaludku 😕 😕 ja som sa práve naranajkovala 😅 tak nachvilku je dobre 🙂
inak mojim dvom kolegyniam (obom) sa dnes narodili detičky 😀 😀 obe naraz otehu a aj porodili, len jedna ma synčeka a druha dcerku 😵 Jaaaj, to je naaadherné 😵
@mirka7582 no vy ste ako paradne narastli 😵 a kedy idete na dalšiu kontrolu? za 2tt? 😉