Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
Ahojte tak ja som včerajšok preležala s krčamy a spustilo sa mi viac špinenie a krvička ☹ Dnes som absolvovala zase po dvoch dňoch vyšetrenie u môjho lekára s obrovským strachom, ale ultrazvuk dopadol dobre akcia v poriadku aj pladovej vody je viac a aj narastlo babo, dostala som síce viac liekov ale už ma ubespečil že to asi zostane 🙂 na záver mi povedal Mamička dnes môžete vijsť z ambulancie s úsmevom 😀
@miumia moc mi je to luto ☹ ☹ držkaj sa.. 😔
@kalman to je dobre, že babatko sa tak krasne drží 😵 ... tak pekne papaj liečiky.. a oddychuj 🙂
@maahuliena posnažim sa , už som zhltla večernú dávku 😀
Akurát teraz tri dni budem sama s malou Adeli babka s dedkom zájazd a manžel práca az do noci 😉
Budeme sa len hrat a oddychovat 😀
ahojte tehulky - teda vy ste toho dnes popisali - som mala co robit docitat 😀
miumia - to je smutne, je mi to velmi luto. opatruj sa.
my sme dnes dostali miesto na plavarni - budeme chodit s malym kazdy stvrtok o 11. uvidim pokial to budem zvladat 🙂
inak ako ste dnes popisali o tych chutiach - ja mam orieskove! prave padol balik pistacii 🙂
dakujem dievcata svet sa neruti v mojom pripade ide urcite o hematologicky problem zrazanlivosi krvi tak sa tomu musim zacat venovat myslela som si ze to pojde aj bez toho no ked sa to stalo teraz uz druhy krat asi to nebude len zhoda nahod.. majte sa pekne papap
caute kocky ,tak dnes sme boli prvy krat u dokiho a mame 6mm a poculi sme ten najkrajsi zvuk na svete tlkot srdiecka nasho babetka 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@nadenkaaa kraaasna spravičkaaa 😵 a kedy idete na prvu poradnu 😀 😵
k dokimu ideme 7.9. este pred dovolenkou 😉 to by som mala byt 8plus 0 tak uvidime uz sa moc tesim na nasu omrvinku 😵
@nadenkaaa no jasné, verim TI 😵 😵 To už by si mohla dostať aj tehu knižku 🙂 Aj nellie_ ide 7.9 a ja idem o den skôr 🙂 a ako sa cítiš? 😅
uprimne ? 😀 citim sa naprd 😝 😝 😝 ale hlavne ze omrvinka sa ma dobre 😵 😵 😵 😵 celodenne tazoby cloveku nepridaju ale snad sa to casom zmeni 😅 a ty sa ako citis maahul?
ty aj s nelie_ ste uz riadne dopredu -takze vase omrvinky uz budu riadne fazulky 😵 😵 😵
Ahojte tak aj ja hlásim, dnes sme boli na uzv a všetko v poriadku, potvrdený 8tt a máme prísť o 2 týždne 😉
@nadenkaaa to som chcela počuť 😀 😝 ja sa mám presne tak isto 😅 😅 zobudzam sa s ťažobou a bojujeme z ranajkami... a zaspavame s ťažobou.. ale v konečnom dôsledku je nam dobre... snad aj babatku 😅 😅 , podla MS som v 10tt, ale podla sona pomaly končíme 9tt 🙂 😉
@kondi33 gratulujeeeem 🙂 😵
@nadenkaaa no tie týždne viac menej sedia, ked som bola prýkrat, bola som podla ms 6tt+6den (ale podla utz 6tt+2) dni a o tyžden som bola v Care a tiež to sedelo z tyždnami... čiže sme boli už 8tt... my máme rozdiel 4dni.. ale to je o inom... mne to nikdy nebude sedieť z ms.. ale o tom nechcem prečo je to tak 😉 Dôležite je, že je všetko v poriadku 🙂
@nellie_ ahoj 😉 v praci? 😉 Už tu máme zachvilku víkend.. a už mam bohaty program... 🙂 😀
a všimli ste si, už je založený máj 2011 😕 😕 😵
@maahuliena to nevadi ze to presne nesedi na chlp dolezite je ze omrvinka sa ma dobre a uz sa tam riadne "zabyvala"nie? 😝
a fakt ze maj 2011 strasne to leti 😅 😅
@maahuliena - jasne v praci.. ale tesim sa na vikend... a tesim sa hlavne na to ze po dlhej dobe nic nemame a budem len tak doma pohodena a telkovat a citat a proste oddychovat.. 😵 😵 😵 a vy co mate na programe?
Vau baby a to fakt je uz maj??? 🙂 🙂 🙂 fakt to nejak leti aj ked mne to ide strasne pomaly...
Inak ja som tiez prvy krat bola podla MS 7+0 a podla uzv 6+6 a teraz druhy krat to uz presne sedelo podla MS.. ale ved presne to je jeden den /dva hore/dole hlavne ze babo krasne rastie a je v poriadku 😉 🙂
baby, závidím tým, čo zatiaľ nemajú deti, môžete oddychovať, ja nemám kedy, akurát chvíľu, keď malá spí, no popri tom musím stihnúť ešte X vecí
mne sestrička hovorila, že ms a utz nemusí sedieť...rozdiel môže byť aj 10dni... 😕 že fakt dôležité je že je srdiečko a že babatko rastie... 😵
@nellie_ tak pôvodne som chcela oddychovať 😀 ale kedže oddychujeme prakticky stale... tak ideme malovať druhu izbu.. čo ma manžel pracovnu a máme tam našho zakrsleho zajačika.. a trošku preogranizujeme detsku ohladom postavenia nabytku.. 🙂 a potom ked ostane čas.. možno na nakupy do NR 😅 ale asi sa mi moc nebude chcieť 😉
@c.o.l.a no klobuk dole..., ja obdivujem všetky viacnasobne mamičky 🙂 😉
@maahuliena - malo babam sedi datum poslednej MS s velkostou babetka.. 😉 staci ked je oneskorena ovu a je to.. ale presne tak ako pises, to je uplne jedno... 😉 🙂
@c.o.l.a - tiez obdivujem vsetky tehulky co uz jedno dieta maju doma.. 😉 🙂
@maahuliena človek nemá na výber, len si to musí vedieť dobre zorganizovať. Ale tiež sa bojím, ako to budem zvládať, keď budú dve, lebo to moje mi dáva poriadne zabrať. Snáď z toho dovtedy vyrastie.

@miumia to mi je úprimne velmi luto ☹