icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

maahuliena
28. aug 2010

@smajka ja by som asi zošedivela dovtedy 😒 😒 😅 ale zase na druhej strene to rýchlo ubehne,a pokiaľ nemáš nejaký zdravotný problém tak si myslím, že môžeš byť v klude... 🙂

ja som práve zchalovala držkovu polievku 😀 😀
@brumca no ona zo začiatku može narasť do tých 6cm... ale ona sa potom už začne len zmenšovať a ked babatko narastlo.. neboj.. určite je to ok.. ona produkuje hormony, ktoré vyživuju babatko 😵 😵

brumca
28. aug 2010

@maahuliena cize sa uz nejdem stresovat, musim byt v pohode, nech je babatku dobre v brusku 😀 ja mavam cele dni tazke brucho, sem tam ma tiez napne, ale zatial som nevracala...popritom tazkom bruchu som vsak kazdu chvilku hladna, no je to vesele 😀 dostanem na nieco chut a ked to idem jest, tak uz mi to nechuti 😅

danka86
28. aug 2010

Mne pri malej byvalo zle, nic mi nechutilo, ale teraz presny opak, zjedla by som aj muzicka keby mi nezdrhol 😀 a tiez mam take vydute brusko a prsia vacsie a pri malej do 5teho mesiaca nebolo ani vidiet, ze som tehu. Ale teraz mam o 9kg menej nez pri malej tak mozno aj preto, vraj na chudsich to skor vidiet..

c.o.l.a
28. aug 2010

@brumca ja som na tom podobne s jedením, je mi ťažko na žalúdok, ale stále kukám do chladničky a špajze, čo by som si dala pod zub, pritom vlastne ani na nič nemám chuť, nakoniec si niečo zobnem, pritom mi to ani nechutí. Už aby to prešlo, ale to si ešte počkám, ubieha mi to strašne pomaly.

c.o.l.a
28. aug 2010

@danka86 tiež mám pocit, že moje brucho naberá rozmery nejako skoro a namýšľam si, že okolie to už na mne musí vidieť. Som zdutá ako koza 😝

seba1
28. aug 2010

ja teda už mám dlhšie pocit, že mi brucho dosť rastie, ale to asi súvisí s tým, že je to tretie tehotenstvo. Ja tom mám tiež tak, že aj by som jedla, aj mi je zle. A nechutí mi káva a minule mi muž núkal deci vína, že toľko môžem, ale ja som vôbec nemala chuť.

heveri35
29. aug 2010

cawte baby,kde sa vsetky stratili?? 🙂

smajka
29. aug 2010

no vazne -nikto?? to musi mat kazdy krasny vikend 😀 tu je desne pocasie, dnes sme nic moc nerobili. trosku nakupy a vecer ideme do kina na pirany 3D. ani sa moc netesim, ale znami uz kupili listky a este nevedia ze som tehu. je to horor, tak asi budem mat vacsinou zatvorene oci ... 😀 😀

drobec490
29. aug 2010

ahojte.tak ja som este aj vcera bola v praci tak ani nemam cas tu prist lebo chodim taka unavena,nechapem kazdy teraz na svadbu a chce len cesat a cesat :DDDno ale dnes super konecne volno oddychovy den 🙂

blcha
29. aug 2010

caute baby tak my sme mali taky besny vikend muza som mala prec tak tu bola kamoska so synom co sme v marcovkach tak decka cely vikend besnili blaznili ani som nemala cas zapnut pc a teraz mam klud muzik sa vychystal s malou na futbal tak si uzivam ticho v byte 😵 😅
no a zistila som ze uz ma prechadzaju tie stav co mavam doobeda ze zaludok ako kamen a jnic do seba nedostanem vzdy sa ale musim rano trocha najest dat si cajik a potom je vsetko ok 😉
cita ze pisete ze uz vam bruska zacinaju rast tak mne zatial nie ale aj pri prvom som to tak mala ze dlho dlho nic a potom to vyskocilo a riadne takze ja to vsetko dobehnem a myslim ze teraz mi zacne rast skor ako predtym zatial ale nic nerastie 🙂
idem si hodit vanu kym tu nikto nieje a uzijem si chvilku ticha po uhulakanom vikende normalne som unavena s tych besnych deti 😀

maahuliena
29. aug 2010

aaahojte. kukam, že máte všetky rušný víkend 😅 😀 😀
Ja oddychovo, splnené čo som mala v pláne a aj naviac.. tak šupsa zachvilku do hajan 🙂 😵

nez
29. aug 2010

cauteeeee.....baby na chate bolo uuuuuuuuuuuzasne....hned by som sa stahovala na samotu z mesta 🙂 ten vyhlad na hory, vsade ticho, proste bozsky klud 🙂 velmi dobre mi to padlo...chalani mali sa vysantili , velki tiez 😀 a kamoska tiez tehu , takze sme cely cas len relaxovali ...ostala by som este minimalne tyzden 😵

inak spinenie mi tam preslo, asi tri dni po zacati brania tych tbl, vo stvrtok idem na uzv, tak som zvedava, ze ci uz nieco bude vidiet 🙂 mohlo by, nech mam srdce na mieste ... zle mi zatial nie je vobec, stale by som jedla ☹ a som straaasne unavena...normalne ja taky nocny vtak a teraz uz pred desitou vecer vzdy v posteli 😅

c.o.l.a
29. aug 2010

ahojte, ja už sa neviem dočkať postele, boli sme v obchoďáku kde som nerobila nič iné, len naháňala malú, tak mám dosť. Ešteže som si poobede pospala, inak neviem-neviem. Už som si kukala aj tehu rifle, lebo normálne ma už začínajú tlačiť, ale počkám ešte na knižku 🙂 Už mám prešmejdené aj internetové bazáry, sa neviem dočkať tehu oblečka.

c.o.l.a
29. aug 2010

@nez no to sa niekto mal 🙂 aj ja by som potrebovala aspoň trochu vypnúť, ale pri 2-ročnom dieťati to fakt nejde a nemám ju komu dať ☹

seba1
29. aug 2010

@c.o.l.a no mne dneska dali aj moji už dosť veľki chlapi, behali sme 4 hodiny po obchodoch a zháňali veci do školy a škôlky, normálne mi z toho zostalo až blbo, potom som si to vylepšila na hot-dogu v Ikee 😀 .

heveri35
30. aug 2010

pekny den vam prajem vsetkym 🙂

seba1
30. aug 2010

pekný deň, len keby som nemusela ísť na úrad práce

nez
30. aug 2010

pekny den sa praje 🙂 aj ked pocko take novembrove 😨 ja uz obzeram na MMB tehotenske rifle, lebo svoje sice zapnem...ale nie je to velmi pohodlne....a pozerala som v Brendone a tam od 50 euri vyssie, co sa mi zda trosku prehanka, nato, ze ich ponosim polroka....uz som si vyhliadla dvoje, predbezne zarezevovala do stvrtku a potom podla uzv padne rozhodnutie 🙂 spolu za 25 euri a ze ako nove, tak nekupt to 😀

nez
30. aug 2010

@blcha my sa raz za 3 mesiace plus silvester stretavame partia z celeho Slovenska, co sa pozname z novembrovych babatiek 2005 na BBT, je nas 9 rodin, cize 18 dospelych , 9 malych skorpionov a 7 mladsich surodencov ... to je len masaker 😀 su vzdy v penzione asi radi, ked nam vydia chrbat 😀 😀 😀 a ja som ohucana este na mesiac minimalne....a teraz este dalsi 2 malaci na ceste 😎 😝

blcha
30. aug 2010

@nez my mavame stretko marocoviek raz za rok tiez nas tam byva dost a je toparada decka sa vysantia my pokecame a s touto jedno kamoskou sa stretavam casto super sme si sadli aj decka sa maju radi a je tu najblizsie pri mne 😉
ja uz som si jedny rifle aj objednala mam ich uz doma ale su my zatial velke to budem mat na neskor este musim vyhliadnut aspon jedny take mensie neake 36 co budem teraz nosit lebo aj ked to brucho este netrci zacne my vsetko vadit a tlacit ma 😉

c.o.l.a
30. aug 2010

ja som si myslela, že tu straším s tehu riflami, ale som rada, že aj vy už zháňate. Pri prvom tehotenstve mi do 4. mes. vôbec nebolo vidno bruško a prvé aj posledné tehu nohavice som si kúpila asi v 6. mes. Posledné 3 mesiace som musela ležať, tak som si vystačila s pyžamom 😀

nellie_
30. aug 2010

ahojte.. 🙂 🙂

aj ja sa dnes chystam na nakup tehotenskych gati... len dufam ze zozeniem na tie moje dlhe nohy.. mam 180 cm 😅

luchar
30. aug 2010

@nellie_ ja som bola vcera na nakupy, lebo uz nemozem ziadne rifle obliest, vsetky su take uzke 😀 Tak ti prajem stastny vyber pri nakupe. Inac velky vyber pre tehotne nie je, aspon u nas v Kosiciach.

drobec490
30. aug 2010

@luchar-tak dobre ze vravis lebo som sa do ke chystala kedze manzel tam pracuje a dochadza...tu v po som este nebola ale zajtra chcem ist omrknut nieco tak uvidime...

nez
30. aug 2010

Baby na mimibazari je veeeela tehu veci, aj novych 🙂

http://www.mimibazar.sk/nove_fotografie.php?ord...

nez
30. aug 2010

toto je mile, nie? a mozno aj prakticke 🙂

http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=9076325&tab=0

nellie_
30. aug 2010

@nez - jej dakujem za link... ale gate by som sa asi predsa len bala kupovat cez net, ale ak nenajdem v obchode, tak to asi risknem 😅 😅 a ten pas je mily taky mala aj kamoska.. 😉 🙂

maahuliena
30. aug 2010

ahojteee 🙂
@nez no pekný tehu pas 😵 no idem to okuknuť cele..nejaké tehu veci budem musieť zadovážiť... myslím, že to bude veselé skôr cez zimu 😅 😅
@nellie_ tak šťastný vyber... isto natrafíš 😉
@c.o.l.a to fakt... 3 mesiace si musela ležať.. 😕 snad tentokrat už to nebude treba 🙂
@luchar ani u nas v TO nie je neviem aký výber.. ale ja som kupodivu zohnala a aj za dobru cenu 🙂

nez
30. aug 2010

@nellie_ inak ja sa zvyknem s babami na MMB dohodnut aj tak, ze mi vec poslu na vyskusanie a ak nesedi, poslem spat 🙂