icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

c.o.l.a
30. aug 2010

ja som si včera skúšala rifle v C&A č.36, sadli mi ako riť na šerbel 😀, ale 40 eur je dosť... Túto značku v tejto veľkosti asi risknem aj cez MMB, ale s ostatnými značkami neviem, lebo skôr si myslím, že mám č.38. A s jednými si určite nevystačím, budem potrebovať asi troje... Vy si koľko gatí budete kupovať?

@maahuliena no áno, 3 mesiace, bola som aj týždeň v nemocnici, tvrdo mi brucho, ledva som došla na záchod čo ma tak strašne tlačilo dole brucho, plod som mala veľmi nízko položený. Dosť sa bojím, aby sa to aj teraz nezopakovalo ☹

prsky
30. aug 2010

@c.o.l.a ja mam jedny tehu rifle a jedny slusacke (to ked som chodila v prvom tehu do roboty) a k tomu 2 bluzky, inak mi stacia aj normalne tricka. asi nejdem kupovat nic dalsie, aj ked brucho uz zacina vyliezat tentokrat. ja mam inak pri gatiach zas opacny problem ako @nellie_ velakrat mi sedia na sirku, ale dlzka ... a som leniva si ich skracovat alebo ist ku krajcirke. a bedrace som na seba este nikdy nezohnala. a to nemam nejaku atyp postavu - mam 167cm a 53kg (teraz uz viac 🙂 ) nosievam 36 alebo 38 - zalezi od toho, ako su veci site
@nez skoda, ze BBT uz upada, to forum sa mi zda praktickejsie/krajsie. ale zial, kadze forum ma svoj zivotny cyklus, hadam to tam nejako este obrodia 🙂

nez
30. aug 2010

@prsky no je to skoda, lebo tam som vlastne prezila svoje prve tehu, ale vtedy to tam frcalo na plne obratky, forum bolo fakt, ze aktivne....doteraz tam mame sukromnu skupinu...ale inak je to tam uz take o nicom...skoro takmer ziadne nove temy, coby ma zaujali...aj ked vizazou mi je BBT sympatickejsie...a je tam viac smajlikov 😀 a nie je tam taka cenzura ako tu....tu kolkokrat nechapem, ze vocogo ...adminy mazu prispevky, zamykaju temy....nechapem...na BBT je to take freeeeee 🙂 a to mi je sympatickejsie....ale zad na aprilovkach 2011 4 strany ? tu 51 🙂

nez
30. aug 2010

@c.o.l.a no ja minimalne 2 ...ja som nohavicovy typ, u mna saticky a suknicky nehrozia, takze mozno aj viac nakoniec 🙂 z predosleho tehu mi nezostalo nic, vsetko som predala, lebo sme dalsie dieta vtedy neplanovali 🙂

prsky
30. aug 2010

@nez presne, mne je to tam tiez sympatickejsie, ale co tam budem kecat sama so sebou? z roku 2008 tam prezivaju len majovky, novembrovky umreli hadam prve 😖 sak uvidime, kolko vydrzi MK

nez
30. aug 2010

@prsky no nase novembrovky 2005 ziju, ale sme uzavreta skupina, hlavne kvoli dovernostiam, ktore sme tam uz zvykli preberat plus aj kvoli fotkam..... 😉 ale vdaka BBT som sa pozoznamovala s kopec super ludmi a aj moje terajsie 2 najlepsie kamosky poznam z BBT 🙂 takze k tomuto foru ma viazu nostalgicke spomienky 🙂
nechapem, preco to tam tak zamrzlo.... 😨

brumca
30. aug 2010

ahojte 🙂 tak ked hovorite o tehu nohaviciach, veru sa po nejakych musim poobzerat aj ja...dnes som si do roboty ledva mala co obliect, vsetky nohavice ma tlacili na brusku...tak som si nakoniec dala jedny rifle ale som nemala zapnuty gombik a opasok mi drzal gate, aby nepadli 😀

prsky
30. aug 2010

@nez to mate fajn, ze este zijete 😉 a zamrzlo to preto, ze to tak s forami chodi, tiez maju svoj zivot a aj umieraju - mozno este vstane z popola, ludia su prelietavi 😉

@brumca ja som si prevliekala pri prvom tehu gumicku cez gombikovu dierku a tou som zapinala gombik 😀

brumca
30. aug 2010

@prsky tak to si dobre vymyslela, asi to aj ja tak urobim 😀 😀

nez
30. aug 2010

@prsky 😀 😀 😀 s tou gumickou som to aj ja tak presne robila 🙂 🙂 🙂

blcha
30. aug 2010

ja sa zatial zmestim v pohode do vsetkych rifiel a brucho ma netlaci ale uz to tak dlho nebude takze idem aj ja pokukat na ten mmb ja som pozerala len tu na koniku v bazare a objednala som si uplne nove tehu ryfle a su super som spokojna sadnu mi perfektne uz len brucho mi do nich chyba 😉 ale potrebujem toho viac lebo vsetko tehotenske oblecko som predala alebo darovala kamoskam kedze som si myslela ze mi jedno dieta staci a uz viac nebudem tehotna 🙂

c.o.l.a
30. aug 2010

@blcha ja som zasa žiadne tehu oblečko nemala, až na jedny nohavice, ktoré som po pôrode reklamovala a vrátili mi peniaze, takže budem zháňať všetko... už sa neviem dočkať na nákupy 😎

blcha
30. aug 2010

@c.o.l.a no ja sa na nakupy ani moc netesim najradsej by som si objednala cez net a hotovka ale ako tak pozeram na tom mmb ked sa mi neake rifle pacia tak stoja 60€ co sa mi zda teda dost chcem si kupit take uzke nie dole rozsirene 😝 a tieto co mam doma idem zuzovat dole lebo su rozsirene a to sa mi nepaci 😝
ale svokra ide v stredu do viedne tak mozno pojdem s nou a tam nieco kukneme alebo jej poviem nech mi kupi neake tam su dobre ceny aj kvalita 😉 len neviem ci si mam kupt 38 co je teraz moja velkost alebo 40 ale 40mam doma takze teraz asi kupim take co budem nosti zachvilku ked sa brusko objavi 🙂 a mozno aj neaku sukienku by som prijala nech nechodim stale v rifliach

blcha
30. aug 2010

no a pockajte v zime budeme aj bundy zhanat na bruska ja mam teraz vsetko len do pasa budem musiet aj neaku dlhsiu kupit a hlavne vacsiu 😝

seba1
30. aug 2010

ja mám asi päť nohavíc z predch. tehotenstiev, ale z toho sa hodia asi len jedny, u nás v Dúbravke som si práve všimla novootvorený obchod s tehot.oblečením, tak ho musím okuknúť. Predtým som bola tehotná skôr na leto a teraz mi asi bude treba viac teplejších vecí a neviem ako si zapnem bundu v zime, práve tento rok som si kúpila takú vypasovanú 😖.

blcha
30. aug 2010

@seba1 ja som bola tehotna skoro tak isto ako teraz mam marcovku a teraz bude aprilovka takze skoro to iste a bundu si budem musiet neaku kupit uz ani neviem co som nosila pri prvom tehu v zime ale teraz nemam nic vhodne 😝

blcha
30. aug 2010

nopozrite co uz by vsetko malo mat v 7tt moje babatko to je paradicka http://www.mamaaja.sk/index.cfm?module=Calculat...

prsky
30. aug 2010

@blcha ja som si spravila uz pri Lale konto na www.babycenter.com a chodi mi kazdy tyzden newsletter - su tam aj pekne obrazky 😉

blcha
30. aug 2010

@prsky super idem si to aj ja spravit nech mam aj obrazky 🙂

seba1
30. aug 2010

@blcha je to lepšie, keď je si tehotná približne tak, ako minule, aspoň zužitkuješ tie tehot.veci, iba narodeniny budete sláviť jedny po druhých 🙂 , ale to sa dá zvádnuť 😉

mirka7582
30. aug 2010

ahojte babulky co si mam dat strasne ma zapeka 😠 juj dnes som myslela ze aj to babo vytlacim 😔 boli ,ma cely zadok 🙄

nellie_
30. aug 2010

Ahojte, tak kupila som dnes moje prve tehu rifle.v C & A ..a akoze nevedia co za to pytat.. ze 40 Eur 😠 zdieranie....
ale zas som spokojna..vyzeraju super a vôbec nevidno ze su tehotenske a daju sa povolit aj okolo bedier aj na brusku takze do marca ich budem statocne drat.. a zajtra si ich asi hned obleciem do kanclu lebo je to super pohodličko v nich sediet... 😀 😀 a stacila mi velkost 38 a super su dlhe co som ani necakala... 🙂
a uz si kupim asi iba jedny gate a to staci.. 🙂

a mne az teraz zacala nenormalna citlivost na pachy..uz vcera pri vareni obeda ma napinalo v jednom kole a aj dnes ako som zacitila robit prsia na prirodno tak amen tma 😀 😀 ale grckat negrcam len ma napina hrozne... 😅 😅

nellie_
30. aug 2010

a do albumu som pridala foto rifiel 😉 🙂

nez
30. aug 2010

vyzeraju super 🙂 v ktorom CAcku si ich kupila?

nellie_
30. aug 2010

@nez - diky nez.. ako vytesujem sa tiez z nich lebo sedia bombovo... ja som ich kupovala v Trencine v Laugariciu... 🙂 🙂

brumca
30. aug 2010

@nellie_ ahoj 🙂 fakt su paradne tie rifle, urcite sa behnem pozriet do Laugaricia 🙂 byvas niekde pri Trencine?

nunusimi
30. aug 2010

Ahojte
pozeram, ze som sa tu registrovala uz straasne davno na fotke ma maly asi rok a ja hnede kratke vlasy 😕
zmenim ked sa k tomu dostanem 🙂
aaale idem sa k vam pridat, tiez som "prebehla" z bbtka, mam to tam sice rada, ale dost pomaly sa naam rozbieha diskusia a aj som si tu hladala infosky kedze ja som hypertenzicka a uz od dnes beriem lieky na tlak (3t som nebrala len magnezko, ale tlak siel hore a dost tak sme dnes nasadili :( )
ja mam termin 9.4. starsi je 25.4. no a kedze urcite kvoli tlaku pojdem ako pri prvom na cisarak, tak mozno budem aj marec 🙂 uvidime....

pozeram, ze uz kupujete teho gate?? to uz mate take bruska? ja sa nastastie vojdem do vsetkeho brucho este nikde, mam tam tukove rezervy :D z prveho tehotka

nunusimi
30. aug 2010

tak foto vymenena 🙂

maahuliena
30. aug 2010

@nunusimi vitaj 😉
@mirka7582 acidko mne pomáha 😉
@nellie_ no pjekne s tým napínaním 😅 hadam to už horšie nebude....
😉 ja som si dnes už 2x pogrckala hned zrana.. 😒 to to mizerne počasie.. 😅

mirka7582
30. aug 2010

@maahuliena dakujem vyskusam 🙂