Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@maahuliena juuuj tak tu stale leje a je hrozna kosa...no ja polievku uz varim ale druhe jedlo uvidime 😀
Ahojte dievcata mozem sa k Vam pridat aj ja? tiez cakam babo , uz to mam aj potvrdene len tam este bolo vidno len ten vak tak o 10 dni mam ist znova na sono. Dufam ze tu stravime pekne chvile az do porodu🙂
agathokleous-vitaj medzi nami jasne ze mozes 🙂))
Ahojte kočky 🙂 čítam vás už dávno,vlastne odkedy sme sa dozvedeli,že čakáme prírastok,tak ak nevadí,tak sa pridám aj ja 🙂 presne pred týždnom som bola u dr.na potvrdenie,takže teraz som 8tt+2 🙂 máme za sebou už aj odbery,tak teraz už len čakať do piatku na výsledky a na ďalšiu poradňu 🙂 🙂
@agathokleous
@mirrinka jasné pridajte saaa a gratulujeeeem! 😵
@maahuliena ďakujem 🙂
@maahuliena neboj sa nevolnosti maximalne do aprila budu 😀
@mirrinka ahoj 🙂 gratulujeeem, mame rovnaky termin 😀 😵 aj ja som dnes 8tt+2 😉 ja este nemam odbery za sebou, ked som bola naposledy tak tam nebol moj doktor...mam prist v 11tt, dufam, ze bude vsetko v poriadku, lebo mam cystu, fazulka vsak pekne narastla, naposledy mala 1,2cm a srdiecko. Mas kraaasnu dcerku 😉
\
@maahuliena dakujem🙂
@drobec490 dakujem pekne
@brumca dakujem 🙂 pekný by to bol dátum,keby to vyšlo,ale aj prvú dcérku som mala presne v termíne tak uvidíme 😀 😀 držím pršteky,aby sa to s tou cystou nejako dalo do poriadku - ty teraz hlavne myslí na to,ako budeš v apríli držať v náručí krásne voňavučké drobučké babuliatko - je to fakt úžasný pocit 🙂 🙂
@mirrinka-gratulujem a vitaj🙂ale sa to tu naozaj rozrasta..
@maahuliena-tak ja robim kapustovu uvidime ako to zvladne moj zaludok🙂)
@drobec490 a nebude Ti z kapusty ťažko? 😕 ja som nemohla kapustu ( a asi ani teraz ešte) mne to nerobilo dobre.. a ešte ked som mala tu cystu, tak mi to tak fajne tlačilo.. uf, to bolo.. ale ved každá sme iná 🙂 taaak nech chutííí 🙂
@jerryjanka počuvaj, ty vtipalka moja 😅 nerob si prdel, bo ešte to tak aj bude nakoniec 😕 cmuk inak 😵
@maahuliena-no uvidime ale minule som jedla a bolo mi v poho,ked to take premenlive raz mi je zle zo vsetkeho a inokedy mi je dobre po vsetkom 🙂
@helenka2 ahoj,viem si predstavit ako sa citis,a aky bude ten tyzden dlhy,ja som pred tyzdnom bola u lekarky a tiez mi zistila zakrvacanie,dala tabletky a za tyzden na kontrolu,to bude zajtra(konecne)tak dufam,ze bude vsetko ok,len mne este nebolo vidiet ani srdiecko.Tiez krvacam,ale len tak mierne.Neviem na nic ine mysliet.Treba verit.
@lenkalela ahoj,a kde vlastne byvas,ked pises,ze si bola na SK na dovolenke??ja sa az zajtra dozviem ci je vsetko v poriadku,minuly tyzden som bola u lekarky,mam zakrvacanie,a ani srdiecko nebolo,ale asi to mam vsetko posunute,tak termin nebude7.4 🙂 ,len nech je vsetko OK.dufam,ze zajtra budem mat dobre spravy.
no krvacala som dost ale to z toho hematomu, len neviem ci to nejako neohrozilo aj plod...neviem ci je lepsie ked sa to vyplavi alebo sa zacne zmensovat 😖
@agathokleous @mirrinka gratulujem a vitajte medzi nami 🙂 🙂 🙂

ahojte zienky 🙂
@maahuliena aj my dnes robime palacinky 😀 uz sa na ne tesim a tiez sa neviem dokopat k vareniu...len by som lezala v posteli 😔 u nas uz neprsi, tak sa poobede pojdeme aspon trosku prejst von 🙂
prajem pohodovy dnik 🙂