icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

mirrinka
1. sep 2010

tak konečne som sa aj ja odhodlala na kuraciu polievočku 😀
@c.o.l.a ďakujem
@helenka2 tiež držím pršteky...

maahuliena
1. sep 2010

@helenka2 vo viacerých pripadoch, prave ženy krvacaju z hematomu a niektorým sa vstrebe... je to individuálne... hlavne klud... určite je babatko v poriadku a to ten hematom straši. drž sa..
@heveri35 aj ty sa zajtra drž a nech už blika srdiečko 🙂

heveri35
1. sep 2010

@maahuliena dakujem,uz aby bolo rano,ved sa zajtra ozvem,pekny den zatial 🙂

lenkalela
1. sep 2010

@heveri35 zijem vo francuzsku.jasne ze nezalezi na datume hlavne nech je babetko v poriadku .drzim palce a daj vediet ako si dopadla

smajka
1. sep 2010

ahojte. ja akosi nestiham, zase len takto vecer.. este posledne dobalovacky a zajtra hello slovensko ! 🙂 uz aby sme mali let za sebou - nikdy sa na to netesim, ale ked uz budeme u nasich -tak viem ze bude super. 🙂
vitam nove tehulky, to je super kolko bude aprilovcatiek 😀

kalman
2. sep 2010

Ahojte. bohužial už medzi vás nepatrím, portatila som ☹ . Majte sa

c.o.l.a
2. sep 2010

@kalman to mi veeeeľmi ľúto ☹ , držím palce, aby sa vám čoskoro podarilo znovu otehotnieť a dotiahnuť to do šťastného konca. Drž sa!

kalman
2. sep 2010

@c.o.l.a dakujem

drobec490
2. sep 2010

@kalman-tak to je mi luto, tak sa drz a drzim palce aby sa vam podarilo cim skor..

maahuliena
2. sep 2010

@kalman drz sa 😔 toto je strašne... je mi to luto... ☹ ☹ ☹ ☹

heveri35
2. sep 2010

tak velmi som verila,ale nebolo srdiecko,missed abort.A ja som sa tak tesila,ze budem mat este babo.Tak aspon vam vsetkym ostatnym zelam krasne betproblemove tehotenstvo,zdrave babetka a drzte sa!

dankadina
2. sep 2010

ahojte baby už som sem písala, že mám pozitívny test. V utorok som bola u dokiho a máme srdiečko, kontrola o dva týždne a pre istotu nám dal duphaston. Je mi luto čo som si tu prečitala hlavne kalman a heveri ale nevzdavajte sa. Ja som potratila pred tromi mesiacmi, tak dufam že to už bude ok

maahuliena
2. sep 2010

@heveri35 😢 😢 to nie je možné ☹ ☹ dokelu, čo sa to deje ☹ ☹ drž sa... 😔 😔 😔

seba1
2. sep 2010

@heveri35 je mi to veľmi ľúto 😔 😔 , drž sa! Nejako sa tu množia zlé správy ☹ .

diwa
2. sep 2010

@heveri35 letela som sa sem pozriet,ako si dopadla..a toto si musim precitat 😢 je mi to velmi velmi luto, prajem ti vela sil a dufam,ze sa coskoro podari a uz uspesne 😔

c.o.l.a
2. sep 2010

@heveri35 moc mi je to ľúto, ale hlavu hore, určite sa to ešte podarí. Drž sa!

heveri35
2. sep 2010

@dankadina tak po troch mesiacoch sa da uz znova otehotniet??tak v podstate v decembri by sme mohli zacat znova skusat.no ,ale to sa este uvidi.
@maahuliena
@seba1
@diwa tak taky je zivot,stale nas skusa.

heveri35
2. sep 2010

@c.o.l.a len ten vek ma uz odradza,vela casu nemam 😒

mm1
2. sep 2010

@heveri35 trošku som vám vliezla do témy..... po MA sa dá otehotnieť už po dvoch mesiacoch, tak hlavu hore 🙂
treba počkať na prvú MS, a pokiaľ všetko prebehne tak ako má, nie je dôvod odkladať to 🙂

heveri35
2. sep 2010

@mm1 dakujem 🙂 prave si o tom citam teraz na nete 🙂

dankadina
2. sep 2010

@heveri 35 opýtaj sa dokiho, ja som naštastie nemusela na revíziu, tak ti povie ako to bude u teba

diwa
2. sep 2010

@heveri35 niektora kocka,mozno aj v tejto teme hovorila, ze po MA je dokonca velmi lahko otehotniet, lebo je "poda uz pohnojena" 😉 cize velmi drzim palce

juliap
2. sep 2010

sem tam nakuknem do vasej temy z apriloviek 2010 ...
@heveri35 o akom veku to hovoris, mas najlepsie roky, tak supky, supky a ked to pojde, tak sa to podari, pekne teraz nasadit vitaminy, nestresovat sa a ten anjelicek ti da pozor, aby uz tehu dopadlo dobre ... 😉
@kalman pre teba to plati tiez, nevesat hlavu, miminko pride a bude o to viac ocakavane a lubkane ... 🙂

nez
2. sep 2010

@heveri35 ahoj...je mi to luto...priznam sa, u mna to iste...tento utorok ☹ zacala som v pondelok v noci krvacat, nemala som ziadne bolesti, v utorok som sla do nemocnice a teda dg. spontanny mikropotrat ☹ dnes idem ku svojmu gyndosovi na krv, lebo v utorok mi este namerali HCG 409, tak treba sledovat, ci sa znizuje , aby vylucili mimomaternicove tehu....
..ja to ale beriem tak, ze moje telo vedelo, preco to ukoncilo v tomto stadiu...a doktorka v nemocnici mi povedala, ze mam pockat do dalsej menstruacie a mozme sa pustit opat do toho 🙂 tak mozno nakoniec to bude letne dietatko 🙂

vsetkym ostatnym drzim palceky 🙂

heveri35
2. sep 2010

@juliap dakujem,si zlata,a vsetkym dakujem 🙂 ved ja sa vam este ozvem,ze som zasa tehotna 🙂

mm1
2. sep 2010

všetky mamičky z missediek čo sme v skupinke, sme to tiež zažili a niektoré otehuľkovali fakt po prvej, druhej MS.... viď ja.... a kopec iných.

heveri35
2. sep 2010

@nez tak mozno budeme znova spolu tehotne,a budeme mat augustove deticky 🙂

nez
2. sep 2010

@heveri35 mozno stihneme aj julovcata 🙂 to by bolo stvrte vodne znamenie -rak v nasej malej rodinke...zatial sme vsetci vodni 🙂 (ryba, rak, skorpion)

nez
2. sep 2010

@mm1 velmi povzbudzive slova 🙂 dik 🙂 ja som vecny optimista, ktory na nahody neveri a za vsetkym hlada hlbsi zmysel, tak som si poplakala a obraciam list...a tesim sa , ze nabuduce to uz bude vsetko ok 🙂

mm1
2. sep 2010

@nez a to je najlepší prístup ako čo najrýchlejšie otehotnieť... psychika. netreba sa tomu poddávať a pustiť sa ďalej...
stalo sa to preto, lebo telo vedelo, že niečo nie je v poriadku ale na druhý krát sa to podarí....

držím Vám dievčatá palčeky...🙂