icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

brumca
1. sep 2010

ahojte zienky 🙂
@maahuliena aj my dnes robime palacinky 😀 uz sa na ne tesim a tiez sa neviem dokopat k vareniu...len by som lezala v posteli 😔 u nas uz neprsi, tak sa poobede pojdeme aspon trosku prejst von 🙂

prajem pohodovy dnik 🙂

drobec490
1. sep 2010

@maahuliena juuuj tak tu stale leje a je hrozna kosa...no ja polievku uz varim ale druhe jedlo uvidime 😀

agathokleous
1. sep 2010

Ahojte dievcata mozem sa k Vam pridat aj ja? tiez cakam babo , uz to mam aj potvrdene len tam este bolo vidno len ten vak tak o 10 dni mam ist znova na sono. Dufam ze tu stravime pekne chvile az do porodu🙂

drobec490
1. sep 2010

agathokleous-vitaj medzi nami jasne ze mozes 🙂))

mirrinka
1. sep 2010

Ahojte kočky 🙂 čítam vás už dávno,vlastne odkedy sme sa dozvedeli,že čakáme prírastok,tak ak nevadí,tak sa pridám aj ja 🙂 presne pred týždnom som bola u dr.na potvrdenie,takže teraz som 8tt+2 🙂 máme za sebou už aj odbery,tak teraz už len čakať do piatku na výsledky a na ďalšiu poradňu 🙂 🙂

maahuliena
1. sep 2010

@brumca aj tebe brumi pekny dnik 🙂
@drobec490 no cez vikend nech je pekne, ideme na svadbu,nerada by som mrzla už v septembri 😅 ja papam slepačiu polievočku.. jedine tu miluje môj žaludok 😀 🙂

maahuliena
1. sep 2010

@agathokleous
@mirrinka jasné pridajte saaa a gratulujeeeem! 😵

mirrinka
1. sep 2010

@maahuliena ďakujem 🙂

jerryjanka
1. sep 2010

@maahuliena neboj sa nevolnosti maximalne do aprila budu 😀

brumca
1. sep 2010

@mirrinka ahoj 🙂 gratulujeeem, mame rovnaky termin 😀 😵 aj ja som dnes 8tt+2 😉 ja este nemam odbery za sebou, ked som bola naposledy tak tam nebol moj doktor...mam prist v 11tt, dufam, ze bude vsetko v poriadku, lebo mam cystu, fazulka vsak pekne narastla, naposledy mala 1,2cm a srdiecko. Mas kraaasnu dcerku 😉

agathokleous
1. sep 2010

\
@maahuliena dakujem🙂

agathokleous
1. sep 2010

@drobec490 dakujem pekne

mirrinka
1. sep 2010

@brumca dakujem 🙂 pekný by to bol dátum,keby to vyšlo,ale aj prvú dcérku som mala presne v termíne tak uvidíme 😀 😀 držím pršteky,aby sa to s tou cystou nejako dalo do poriadku - ty teraz hlavne myslí na to,ako budeš v apríli držať v náručí krásne voňavučké drobučké babuliatko - je to fakt úžasný pocit 🙂 🙂

drobec490
1. sep 2010

@mirrinka-gratulujem a vitaj🙂ale sa to tu naozaj rozrasta..
@maahuliena-tak ja robim kapustovu uvidime ako to zvladne moj zaludok🙂)

nunusimi
1. sep 2010

@mirrinka odkial z KE si? ja som tiez KE 🙂
ja som varila polievku s udenym a halusky, tiez na ziadost manzelika 🙂 tu ma najradsej
no a druhe jedlo mame plnene stehna kuracie mnam

mirrinka
1. sep 2010

tak ja na obed zatiaľ ešte nič nevarím,sa odhodlávam ísť do obchodu,ale nejako sa mi nechce vstať z kresla 😀 zatila sa napchávam chlebíkom a pažítkovou pomazánkou 🙂

@drobec490 ďakujem,vyzerá to tak,že aprílovčiat bude požehnane 🙂

mirrinka
1. sep 2010

@nunusimi ja som čerstvý prisťahovalec 😀 bývame na severe a ty?

maahuliena
1. sep 2010

@drobec490 a nebude Ti z kapusty ťažko? 😕 ja som nemohla kapustu ( a asi ani teraz ešte) mne to nerobilo dobre.. a ešte ked som mala tu cystu, tak mi to tak fajne tlačilo.. uf, to bolo.. ale ved každá sme iná 🙂 taaak nech chutííí 🙂
@jerryjanka počuvaj, ty vtipalka moja 😅 nerob si prdel, bo ešte to tak aj bude nakoniec 😕 cmuk inak 😵

drobec490
1. sep 2010

@maahuliena-no uvidime ale minule som jedla a bolo mi v poho,ked to take premenlive raz mi je zle zo vsetkeho a inokedy mi je dobre po vsetkom 🙂

nunusimi
1. sep 2010

@mirrinka ja zasa z Juhu ale povodom Terasa. no dufam, ze maximalne rok - dva tu este ostaneme

tiez badam, ze je nas pozehnane 🙂 budem mat proble si vas vsetky pamatat, ze kto je kto 😎

heveri35
1. sep 2010

@helenka2 ahoj,viem si predstavit ako sa citis,a aky bude ten tyzden dlhy,ja som pred tyzdnom bola u lekarky a tiez mi zistila zakrvacanie,dala tabletky a za tyzden na kontrolu,to bude zajtra(konecne)tak dufam,ze bude vsetko ok,len mne este nebolo vidiet ani srdiecko.Tiez krvacam,ale len tak mierne.Neviem na nic ine mysliet.Treba verit.

heveri35
1. sep 2010

@lenkalela ahoj,a kde vlastne byvas,ked pises,ze si bola na SK na dovolenke??ja sa az zajtra dozviem ci je vsetko v poriadku,minuly tyzden som bola u lekarky,mam zakrvacanie,a ani srdiecko nebolo,ale asi to mam vsetko posunute,tak termin nebude7.4 🙂 ,len nech je vsetko OK.dufam,ze zajtra budem mat dobre spravy.

helenka2
1. sep 2010

@heveri35 ja som bola vcera srdiecko uz mame len ten hematom ma stve, dneska idem do nemocnice si polezat ☹ krvacanie mi uz ako - tak prestava ale bolo toho dost, vcera bolo este babo v poriadku ale neviem ci tam vobec este dnes bude ☹ po takom krvacani ☹ bojim, bojim...

heveri35
1. sep 2010

@helenka2 to si tak silno krvacala??ja cely tyzden,ale slabo.Ale aj som z toho uz v koncoch.Ver,ze tam babo este je a aj bude dalsich 8 mesiacov.Pocula som,ze aj ine krvacali silno a vsetko dobre dopadlo.Nestracaj nadej.

helenka2
1. sep 2010

no krvacala som dost ale to z toho hematomu, len neviem ci to nejako neohrozilo aj plod...neviem ci je lepsie ked sa to vyplavi alebo sa zacne zmensovat 😖

heveri35
1. sep 2010

@helenka2 ved keby sme to vedeli 😒 ale co tu pisali na MK,tak je to rozne,tak ti drzim palce,aby bolo vsetko OK!Ja mam tiez strach,obrovsky!Uz aby bolo zajtra rano,asi budem ja prva u doktorky 🙂

c.o.l.a
1. sep 2010

@agathokleous @mirrinka gratulujem a vitajte medzi nami 🙂 🙂 🙂

c.o.l.a
1. sep 2010

@helenka2 mc moc ti držím palčeky, aby všetko bolo v poriadku

helenka2
1. sep 2010

@heveri35 budem drzat palce nech ti to vsetko dobre dopadne 🙂

helenka2
1. sep 2010

@c.o.l.a dakujem 🙂