icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

janemari
2. sep 2010

@maahuliena aj mna prekvapilo ze mi uz dali tehu knizku 😅 Ale na sone bola pekna dutinka a od vtedy uz ubehli pomaly dva tyzdne vsetko ide ok tak si asi povedali,ze je to v poriadku.Pomerala ma sestricka-panvu,zobrala kopec krvi a v pondelok pojdeme kuk ci bije srdiecko. Momentalne s ami v zivote nedari a moje tehu je jeden velky zazrak.A pokial dieta nieje na svete clovek nic nevyhral.Ved ako citam tak posledne prispevky tak je to tak.Babenky co ste potratili hlavu hore stale mate sancu ze budete tehulky.Hlavne aby vam boli vase polovicky oporou.

nez
2. sep 2010

@janemari moja polovicka je mi super oporou 🙂 vcera mi objednal Gynex 🙂)))

maahuliena
2. sep 2010

@nez ešte aj ty 😔 😔 no ale máš dobry pozitívny pristup, určite bude letne miminko 🙂 😉
@janemari no tehu knižka by sa nemala davať skôr ako bije srdiečko... 😕 ale tak je to jedno či ju maš či nemáš... hlavne aby bolo všetko v poriadku 🙂
@mirka7582 tak dufam, že ty dnes prideš s dobrymi spravičkami! 😔

janemari
2. sep 2010

@nez tak to mas doma zlaticko. @maahuliena ved aj ja som ratala s tym ze tehu knizku dostanem az ked sa potvrdi srdiecko. No u mna je vobec zazrak ze som tehu a to este aj prirodzene 😅 taka si rataju s tym ze to bude ok.

maahuliena
2. sep 2010

@janemari tak nech kntrola dopadne na vybornu aj so srdiečkom 😵

janemari
2. sep 2010

@maahuliena len aby nakoniec neboli 2 srdiecka 😀 A bola som v utorok na krv a keby nebolo nieco ok tak by mi uz dnes volali,nie? 😔

mirka7582
2. sep 2010

@maahuliena ahoj mno budeme cakat do pondelka kym pojdem do kosic na kontrolu 😉 tak dufam ze v pondelok bude vsetko ok 🙂 nebola som nikde nechceme vecne otravovat toho znameho ma toho tiez vela 🙂

mirrinka
2. sep 2010

ahojte 🙂
baby,ktoré ste dnes prišli zo smutnými správami - je mi to naozaj ľúto ☹ veľa síl ....
a my ostatné držme si navzájom pršteky 😉
ja zajtra volám sestričke o výsledky z odberov....

drobec490
2. sep 2010

ahojte 🙂
tak ja idem v utorok na kontrolu a malo by byt vidno uz aj srdiecko tak uvidime,velmi sa tesim,dufam ze bude vsetko ok..

brita
2. sep 2010

Ahoj kocky, rada by som sa k vam pridala, lebo zrejme budem mat termin porodu niekedy na konci aprila 2011 ako vy. Cakam svoje prve babatko a som po IVF s darovanym vajickom. Momentalne som v 5TT + 3. V utorok som prvykrat na ultrazvuku videla machulku s malou bielou bodkou. 😉 Na dalsi UTz ide bududci tyzden, co budem 6TT+2 a tak dufam, ze uz uvidime srdiecko a mozno ze este bude skoro, neviem. 😉 Vidim, ze @drobec490 tiez caka na srdiecko. 😉 Mne vkladali dve blastocysty, ale v brusku je zatial viditelne jedno babo. Doki povedal, ze na najblizsom UTZ sa uz ukaze na isto, ci je jedno alebo dve, ale ja myslim, ze len to jedno bude 🙂 Aj ked nebranime sa ani dvojickam. 😉

maahuliena
2. sep 2010

@janemari a a aké odbery T i brali? 😕 klasické? hemato a biochemia+ serologia? či? 😕 No a nevravili Ti, že si máš zavolať o vysledky.. bo ja som si tiež volala... 😉
@mirka7582 aha, tak ja som myslela, že ideš dnes... tak potom v pondelok 🙂 😉

mirka7582
2. sep 2010

@maahuliena veru v pondelok tesikujem sa ze zasa uvidim male drobca 🙂

maahuliena
2. sep 2010

@brita brituška moja, vitam ťa 😉 😵
@mirka7582 to ti verim, že sa tešíš...
ja mam v pondelok prvu poradnu a trošku mam aj bobky 😅 😅

nellie_
2. sep 2010

Ahojte.. 🙂 🙂

@maahuliena - daco mi hovor o bobkoch po tom co tu citam.. ☹ ☹

babenky verim, ze sa vam coskoro zadari a uz budete mat v bruskach silne a zdrave babetka ..

brita
2. sep 2010

@maahuliena Ahoj Maahu, dakujem. 😉 Ja mam inak tiez vzdy bobky, ked idem k lekarovi, ze ci je vsetko OK. Minule, ked som bola na UTZ, ma tam vseliako vysetroval, prehmatal a zobralster a ja cela nervozna som ho ani moc nepocuvala, lebo som cakala, kedy uz konecne zapne ultrazvuk 😀 Ked som zbadala machulku, hned bolo po strese. 😀. Na buduce bude zas ten isty scenar, ja sa poznam. 😵

c.o.l.a
2. sep 2010

@drobec490 aj ja idem v utorok k dr., dúfam, že bude srdiečko, strašne sa teším a neviem sa dočkať, bude to moja prvá návšteva.

c.o.l.a
2. sep 2010

@nellie_ Ja sa itež bojim-bojim, ale dúfam, že všetko bude v poriadku.

janemari
2. sep 2010

@maahuliena neviem na co vsetko mi to brali.Ja som myslela ze pojdem na potvrdenie tehotenstva a nakoniec mi brali za 4 skumavky.Takze to bude asi komplet vysetrenie krvy.

maahuliena
2. sep 2010

@janemari hej to bude komlet odbery... tie sa potom zapisuju do tehu knižky 🙂
@brita tento scenár bude teraz pri každej poradni... 😅 ja to mám presne to isté, studené ruky, srdce mi ide vyskočiť... a ked vidím drobčeka.. tak mi je hned lahšie...a nachvilku som v klude.. ale potom ma nieoč pichne, zabolí... a zase som tam.. ale tak minimalizujem to, aspon sa snažím 😅
@c.o.l.a bude srdiečko 😉 držím palčeky

brita
2. sep 2010

Opravujem, som v 6 tt+0. 😀

maahuliena
2. sep 2010

@brita brituš zle si ma pochopila.. si v 6tt ale ako si písala si ešte len 5tt+3 ... to sedí.. 😉 čiže nie 6tt+0 ale iba 6tt, keby to bolo tak ako si napísala bola by si už v ukončenom 6tt ale to bude presne za 4dni 😉
presny termín pôrodu budeš vedieť okolo 12tt podla veľkosti utz.... 🙂

brita
2. sep 2010

@maahuliena Aha, no vies co, som z toho pomylena, lebo som si nahodila udaje do tehotenskej kalkulacky a tam mi vypocitalo, ze som v 6tt + 0. Pretoze darkyna mala poslednu MS 22.7. a den oplodnenie bol 4.8.
Ale si je to tak, ako pises ty, ze som 5 tt+ 3. A este tu na MK mi v tom profile samo pise, ze som v siedmom, tak uz neviem. 😀 😀 😀

mirka7582
2. sep 2010

mame tu nove tehulky 😀 ako sa to u rozpisalo 😀 tak vitajte
@maahuliena a co v poradni ja idem 8 prvy krat ku gyndovi ak mi daju papiere v kosiciach dufa ze ano 😀

mirka7582
2. sep 2010

@brita mne gyndos povedal ,ze sa to pocita od oplodnenia 🙂

mirka7582
2. sep 2010

@c.o.l.a aj ty cakas na srdiecko ja idem v pondelok aj ja sa bojim trosku,ale aj tesim 😀

maahuliena
2. sep 2010

@brita tak asi presnejšie sa doziveš ta týžden, ked machulku pomerá.. a presne ti povie ktorému tt to zodpovedá... podla veľkosti.. tak zatiaľ to nechaj takto a potom to zmeníš 😉 jedine my to chádza, že darkyna mala 32dnovýcyklus.. tak TP asi okolo 2.5 😉 bližšie až na utz 😅 😅

c.o.l.a
2. sep 2010

@mirka7582 už chcem mať knižku v ruke, aby som tomu mohla uveriť 😉

maahuliena
2. sep 2010

tuším tento týžden budu same poradne, dufam, že doky rozdá každej tehu knižku 🙂 😵

mirka7582
2. sep 2010

@c.o.l.a aj ja chcem mat knizku 🙂 uz budem velka frajerka 😉

c.o.l.a
2. sep 2010

baby, už ste sa pochválili s tehotenstvom? My chceme počkať do konca 1.trimestra, ale asi to dovtedy nevydržím 😅