Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@kaktusik007 😀 ze tehu knizka..ja sa jej este nacakam do 17tt
@maahuliena Jeeej, gratulujem, tesim sa, ze su aj dobre spravy 🙂)))
@nellie_ drzim palcoky, verim, ze sa aj ty budes mat take krasne spravicky a daj nam vediet!!!!
@brumca ahoj 🙂 neviem akú ju mám veľkú to mi nepovedala, len ma to prekvapilo asi ako každú ktorej našli, pri prvom tehu som nič také nemala.... No ja som chcela PN nakoľko som SZČO a sama si platím aj DNP, čiže sa mi to vyplatí... 😉
a tehu knižka to mi tak neprekáža, že ju nemám, hlavne že som videla že červíček je v poriadku a má aj srdiečko... Moja Viktorka sa veľmi teší na súrodenčeka, uvidíme na živo... ale myslím, že je dosť veľká, vraví že bude s tatinom kupkať a pomáhať mi, keď mi niečo spadne hneď mi to zodvihne 😀 moja lásočka... a aj sa pekne delí napr. s čoko že si mám dať a povie že sa podelila aj s červíčkom 😀
zienky aj ja mam cistu 😒 ,ale tazku hlavu si stoho nerobim ked malinkemu je dobre 🙂
@garnelia pri malej som nemala ziadny problem, ani som nevedela ze som tehotna 😀 ...chodila som do prace az dokonca a bolo vsetko ok.....chodila som na rozne vysetrenia aby sa zistilo, co vyvolalo to ze sa ta trombofilia prejavila ale nic sa nezistilo...mala som len vysoke Ddimery co moze znamenat vsetko mozne.....teraz ked som bola naposledy na hemat. tak boli Ddimery v norme, tak uvidim ako natom budu v piatok 😅 .....trosku nerozumiem preco ti nedala duphaston, ako ti to odovodnili, preco ti ho lekarka nechce predpisat? zle mi uz nie je 😀 ....sem tam sa stane ked sa vela napapam ze mi je tazko ale uz ma nenapina ako na zaciatku 🙂 vytok mam aj ja a je to v poriadku....mna skor trapia bolesti hlavy....take migrenovske 😅.....pisala si ze mas za sebou 4 potraty, stale si potratila na zaciatku?
@kaktusik007 Jáááj tak potom áno... 🙂 A gratulujem 🙂 Nech všetko klape 🙂
ja sa chystám do poradne zajtra, uvidím, čo bude nové, dúfam, že budú dobré správy a snáď aj t.knižka.
@kaktusik007 super, že je srdiečko 🙂 🙂 !
Ahojte... 🙂 🙂
tak som doma po prvej poradni, vsetko v poriadku, babo sa tak vrtelo ze ho nemohla doktorka zmerat, uz ma 42mm 🙂 🙂 zobrali mi 5 skumaviek krvi, a mam aj tehotensku knizku 😵 😵 😵 😵
@nellie_ ty tu mas asi najskorsi termin ale normalne ziram, ze 4cm ma babo :o super, nech sa mu v brusku dobre byva.
inak to je neskutocne ako rychlo sa to tam cele vyvija, stale na to myslim aky to je zazrak aj ked sa pozriem na maleho tak si vravim, ze toto sme my "vyrobili" 🙂
@katuska26 4 rocna uz je dost velka aj moj ma 4 ked sa male narodi bude mat skoro 5 a tiez mu minule daval ku brusku mojmu piskotku ze "chces"? 🙂
možno je to ešte skoro, ale uvažovali ste už o odbere pupočníkovej krvi? Ja rozmýšľam, že pôjdem do toho a budem to financovať z väčšej časti z príspevku + príplatku pri nar.bábätka.
Ahojky,ja budem z Vás najstaršia,môžem ku Vám občas zavítať?
No to bude,dvaja múdri,lebo sú "už"dospeli a malé vrešťadlo
caute babulky dlho som tu nebola neako nestiham ale sem tam vas precitam tak moj doktork ma konecne po dovolenke a som objednana na 16 .09 tak konecne to budem mat oficialne potvrdene ze som tehotna (dufam ze som ved co ine by to bolo) 😀 😀
uz ma to nechutenstvo co som mala celkom preslo dlho to netrvalo a bolo to celkom v pohode lepsie ako pri prvom tehotenstve takze paradicka aj ked som schudla asi 3kg aspon budem mat co dohanat neskor 😉 brusko zatial nevidno takze ja sa uz len tesim k dokimu nech mi to potvrdi 😉
@nunusimi no Viktorka bude mať v októbri 5, čiže kým sa maličké narodí tak už aj 5 a pol 🙂
@nonika tebe bolo zle z toho duphastonu? Ja som včera začala, pociťujem slabú nevoľnosť ale to pripisujem tehu, aj pri Viktorke mi bolo zle presne od 8 týždňa, žiadne zvracanie len mi veľa jedál nevoňalo a prvé čo som musela ráno spraviť ako som otvorila oči bolo dať si raňajky, ktoré ma čakali na nočnom stolíku aj s čajíkom od manžela 😵
@mnamko a čo hovoria veľkú súrodenci na malého??? Tešia sa? To je skúška na ich vlastné a dobrá škola... 😉
On miluje deti ale už teraz sa tlačíme v 2izbovom byte,ale čo už,môžno sa obávam zbytočne
ahojte aprilovky... ak vsetko dobre dopadne, tak sa nasa rodinka rozrastie o dalsieho clena, a to koncom aprila... uz som bola u dokyho... som 7my tyzden.. a zatial vsetko OK... akurat, ze uz druhy tyzden mam povinny poobedny spanok so svojim 19mes. syncekom 🙂
sranda kolko nás je

@katuska26 ahoj 🙂 gratulujem k tehu 😉 aj mne doktor pri potvrdeni tehu nasiel 6cm cystu...nedal mi vsak ziadne tabletky a povedal, ze sa nemam stresovat, vela oddychovat a setrit sa...a na kontrolu idem buduci tyzden, tak dufam, ze uz bude mensia ta cysta...ty ju mas aku velku? ja niesom na PNke, lebo mam taku pracu, ze ma moc nezatazuje a mam aj cas vela oddychovat.