icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

mia.k
9. sep 2010

@garnelia dík za privítanie... 😉
@barborkach ja som pôvodom z Piešťan,ale prividala som sa do Hlohovca. V Piešťanoch je dobrý dr. Gleso,dokonca má pacientky až z BA a je aj najlepší pôrodník,len tým že je taký dobrý má aj vela pacientiek,tak neviem,či berie nové. Ku Karabovi som aj ja chodila na sono pri prvom tehu,aj ma odrodil. Rodila som v PN a pôrodnica je tam velmi príjemná a aj personál(až na pár výnimiek) no a chcela som ísť teraz pri druhom vyskúšať Trnavskú pôrodnicu,ale ked som sa dozvedela od kamošky ako to tam chodí,tak som si to velice rýchlo rozmyslela. Nevýhodou PN pôrodnice je,že tam nerobia predčasné pôrody,lebo nemajú vybavenie pre predčasne narodené deti. Ale inak si myslím,že môžem odporúčať. A 3D sono v HC mám odskúšané a chystám sa naň aj tentokrát.

mia.k
9. sep 2010

@barborkach Karaba fotky nedáva len tak sám od seba,možno ak na požiadanie za príplatok.
Naši tiež ešte nevedia,a tiež sa mi do toho ešte nechce.

barborkach
9. sep 2010

@mia.k to asi nik nedava foto len tak pre potesenie, asi vsade sa plati... aspon co som citala..
v trnave je zla porodnica?? ako som pisala, ja som sa sem len prede kratkym casom prestahovala, povodne som zo severu slovenska, tam to poznam ale tu nic 😎 preto som zvedava, ktorym smerom sa uberat 😀

seba1
9. sep 2010

tak som dnes bola v poradni a máme vraj na svoj vek veľmi pohyblivé bábo 🙂 🙂 🙂 , samozrejme srdiečko bije a mám aj knižku! A že veľkosť je podľa uzv 9+5, čo celkom vychádza.

nunusimi
9. sep 2010

@seba1 no ked mu ta pohyblivost ostane aj po opusteni tvojho tela 🙂 tu bude sranda

seba1
9. sep 2010

@nunusimi ja si z toho odvodzujem, že niečo na tom asi bude, aj starší syn bol a aj je dosť živý, takže to asi bude on v mladšom vydaní a myslím si aj to, že to bude tiež chlapec

blcha
10. sep 2010

@barborkach neviem ci karaba dava fotku ale podla mna dava fotku kazdy ale len ked si ju pekne zaplatis ja si tiez planujem vypytat pri eliske som si vzdy pytala a platila a potom som ich nechala v tehotenskej knizke v porodnici akoze az doma ma to napadlo ze ich nemam 😝
u nas uz vsetci vedia ze som tehotna lebo eliska to kazdemu vykecala ona aj ked sme v obchode tak sa s tym predavacke chvali takze uz cela dedina vie ze som tehu a to to teste nemam ani potvrdene od doktora 😀

katuska26
10. sep 2010

@blcha zlatá Eliška 🙂 , Vikinka je už väčšia, sme sa dohodli že to bude naše tajomstvo, tak keď som jej povedala nech to povie starkému ona, ona že ee to je naše tajomstvo 😅 ,ale minule sa mi priznala že povedala v škôlke pani učiteľke angličtinárke že to nevydržala, no a povedala že maminka má červíčka v brušku tak ktovie ako to vzala 😀
No a teraz už nemusím tajnostkáriť, moje bruško ma prezradí 😀

mnamko
10. sep 2010

Ahojky,uf ale nás je na ten apríl,vítam všetky,ja som si včera spravila volno,
neviem už kto tu spomínal,že ju pichá v brušku,nič si stoho nerob aj mńa,ale už sa to lepší,
niekto má zapchu a ja pred včerom takú hnačku asi z uhorkového šalátu z kyslou smotanou,ale aj som sa bála keď som sa išla utreť či náhodou niečo ale klop-klop O.K.
Ja som z Trenč.Teplíc a rodiť budem v Trenčíne,vraj je dobrá,chcem sa opýtať na to 3Dsono ideš už teraz?,mńa by mal tiež poslať na nejaké sono kôli veku a merá sa nejaká nosná kostička,vraj sa dá podla toho zistiťDawnov syndróm no uvidím.

blcha
10. sep 2010

@katuska26 no zlata je len nemusela by to vsade rozkecat ked som este ani u doktora nebola 😀

katuska26
10. sep 2010

@blcha no to sú naše detičky 😀 inak pamätám sa že aj Viki to hovorila v škôlke keď bola menšia a všetci áno čakáte bábetko ??? A ja že nieeeee 😅 lebo Vikinka chcela a vravela som jej že keď bude, tak potom jej povieme 🙂
A kedy ideš k lekárovi??? To si asi posledná ktorá z nás ešte nebola nie? 😕

seba1
10. sep 2010

@katuska26
@blcha môj starší syn bude mať deväť a on je veľmi rád, keď môže niekomu povedať, že čakáme 🙂.

smajka
10. sep 2010

ahojte. nasi uz vsetci vedia - hned ako ma zbadali, tak to vsetci tusili. a navyse samko vsade hovori ze mami ma v brusku baby. pri prvom sme oznamili az po 3 mesiacoch, teraz uz mi to tak nepride. tiez sme pri prvom tajili pohlavie aj ked sme vedeli - teraz to povieme hned ako budeme vediet. 🙂

smajka
10. sep 2010

katuska 26 - ja som este tiez nebola u doktora, ale to preto ze v uk sa to berie inak. idem az 27.sept na vstupnu prehliadku a registraciu s nemocnicou. potom prvy scan bude po 3.mesiaci.
blcha - a ty ides kedy k doktorovi? to koly dovolenkam?
seba1 - gratulujem k pohyblivemu babatku 🙂

seba1
10. sep 2010

@smajka diky, takze v UK sa chodí prvýkrát neskôr?

blcha
10. sep 2010

babulky tak ja idem k doktorovi vo stvrtok konecne ked som zistila ze som tehotna nechcela som ist hned potom som si volala a ze maju tri tyzdne dovolenku takze az teraz ma objednal ale to nevadi aspon uz bude vsetko vidiet srdiecko a aj fotecku mi snad hned spravi a mozno pridem hned aj s knizkou uvidime 😉 aj ked ma tak blbo objednal o 12 takze neviem kde dam malu ked ma zrovna spinkat ale co nieco musim vymysliet 😉
no a ja tajit nic nedokazem takze keby to nevykecala mala tak ja urcite a pohlavie tiez hned vykecame ako sa poznam aj ked pri eliske som sa dozvedela az v 30tt

mia.k
10. sep 2010

ahojte.
@barborkach nehovorím,že v TT je zlá pôrodnica,ale ten systém,ktorý tam majú mne osobne nevyhovuje a je tam aj ovela horšia starostlivosť o matky,ale aj o bábetká zo strany sestričiek. Ak by si chcela vedieť nejaké podrobnosti,tak písni do IP. A kde konkrétne teraz bývaš?

c.o.l.a
10. sep 2010

Ahojte, mne posledné dni býva čoraz viac zle, niekedy nevládzem ani stáť na nohách, a je jedno, či som sa najedla alebo som hladná 😝 . Na nič nemám chuť, už neviem, čo mám variť. Akurát včera večer som mala neskutočnú chuť na oškvarky, aj teraz by som si dala. Pri prvom tehu mi bývalo zle len keď som bola hladná, potom mi bolo fajn a chutilo mi kyslé. Tak uvidíme ako to pôjde ďalej, ale najradšej by som už bola v 2.trimesrti.
Rodine sme to zatiaľ nepovedali, s manželom sme sa dohodli, že až po 3.mesiaci, ale asi to nevydržím a možno sa aj prezradím sama, lebo ideme s našimi na chatu a neviem ako im vysvetlím, že mi je stále blbo 😅 .

mnamko
10. sep 2010

@c.o.l.a ja má zas opačný problém neni mi zle a preto rozmýšlam či je všetko o.k.,
ja som to teraz prezradila už aj synovi čo je n Kréte,našťasie nehundral ale sa smial,že bude mať prípravu do života

maahuliena
10. sep 2010

ahojte, ja mám tiež dojem že s pribudajuci tt je mi horšie 😅 😅 ale snad sa to nezhorší 🙂

mirrinka
10. sep 2010

Ahojte kočky. tak ja už konečne môžem povedať,že je mi oooooooveľa lepšie,jedine čo mi pripomína,že som tehotná,je,že nevládzem dlho stáť ani chodiť,lebo sa mi hned zatočí hlava a je mi na omdletie ....ináč už pohodička 😉
zajtra sa chystáme na svadbu,tak som zvedavá ako to zvládnem - a ešte k tomu aj so 4 ročným príveskom 😀 😀

@blcha tvoja dcérka sa volá Eliska,alebo Eliška? lebo mne sa hrozne páči meno Elissa - veľmi nad ním uvažujem 🙂

blcha
10. sep 2010

@mirrinka moja dcera sa vola Eliška ale elissa je tiez pekne 😵 ja nad menami este neuvazujem lebo fakt netusim ani chlapcenske ani dievcenske 😝

diwa
10. sep 2010

@maahuliena napodobne..vcera som bola nestastna,ked som prisla na to,ze mne, najvacsej milovnicke kurciat na vsetky sposoby sa nad stehienkom zdvihal zaludok a nemohla som ho dojest 😒 a nemam chut na nic..a ak nahodou na nieco chut dostanem a utekam si to kupit, ked to zacnem jest,uz mi to nechuti 😠

mgurnak
10. sep 2010

baby, aj u nas sa plati za sono, ale to asi vsade...no najviac ma prekvapilo, ked som si u mojej lekarky precitala, ze za urcenie pohlavia sa u nej plati 7 eur..no je to normalne?

blcha
10. sep 2010

@diwa mne teda nebyva zle ale vcera som robila pecene kurca a tiez som ho nedojedla lebo mi prislo zle z neho inak tusim mozem jest vsetko 😉
@mgurnak ja myslim ze som za sono pri prvom tehu nikdy neplatila to by mala preplacat poistvna v tehotenstve mas predsa na to narok no a k tomu pohlaviu to je zasa od doktora niekto si to spoplatni a niekto nie akoze ved to je blbost ze sa za to plati on nemusi robit nic navyse len povedat co vidi fakt uz na vsetkom chu zarabat niektori 😝 😝

smajka
10. sep 2010

mirrinka - tak to budeme mat rovnake meno ak bude dievcatko. my mame na 100 % vybrane elisa a meninky na sk na elisku 😀

diwa
10. sep 2010

@blcha stastna to zena.. 🙂 ja nemozem uz skoro nic.. 😒 snad sa to coskoro zmeni..cez vikend idem na svadbu, tak som zvedava, kolko tam tie vone z jedla budem predychavat 🙂

smajka
10. sep 2010

seba1 - ano tu sa to berie dost na lahku vahu. za cele tehu su len 2 scany -teda pokial su neni ziadne problemy. 🙂

blackberry
10. sep 2010

@mnamko veru vcera som sa zamyslala nad tym, ci je vsetko ok, lebo mi nebyva nijako extra zle, obcas ma trosicka napne, no najma ked som hladna... Nasla som tu temu, kde sa rozobera tehotenstvo bez nevolnosti, tak asi mame len stastie 🙂

blcha
10. sep 2010

@diwa ja som celkom rada ze mi nebyva zle mala som sice trocha nechutenstvo ale to uz preslo stihla som aj schudnut troska ale inak v pohode vsetko je ok teda aspon dufam ze je 😉
pri prvom tehu my byvalo viecej zle to ma aj napinalo ale robila som v jednej predajni a hned podomnou bol bar a vzdy rano tam bol strasny smrad cigaretovy takze z toho mi byvalo zle a potom este s vone kavy my byvalo teraz mi nieje nastastie aj ked kavu som prstala pit lebo mi tiez nechuti 😉