icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

mischeell
18. sep 2010

V Skalici neviem, ja budem v Galante, hoci tá klinika nie je nová, skôr je zastaralejšia, ale mám 100% dôveru v môjho lekára a on by ma inde neodrodil, takže idem tam, najdôležitejšia je starostlivosť, tak som sa rozhodla tak.

seba1
18. sep 2010

@mischeell ja sa obávam, že ja toho moc nenavyberám, tretí pôrod môže ísť naozaj šup-šup (aj keď nemusí) a nie je vhodné ísť niekam ďalej, tak mi zostávajú 3 pôrodnice v BA. Aj by som nemala byť ďaleko. Manžel sa bude starať, keď budem v pôrodnici aj o synov a aby ešte pri tom behal za mnou hodinu tam a hodinu späť, keď nás pôjde pozrieť a keď budem niečo potrebovať. To pre nás je ťažko realizovateľné.

mischeell
18. sep 2010

@ seba1 Tak to áno, je to pravda, sestra rodila prvé dieťa na Antolskej, ale povedala, že tam už nikdy, tak sa rozhodla druhé rodič v Ružinove a veľmi si pochvalovala...

kaprik1
18. sep 2010

dneska sme toho moc nenaspali. Malá dostala soplisko, tak sme boli od druhej v noci hore. Dúfam, že táto noc bude už lepšia...

maahuliena
18. sep 2010

@bosacka vitam ťa medzi nami 😉 🙂 no s tým bruškom... aj mne už vykuka, treba tehu gate, aby sme sa cítili pohodlne 🙂
@mischeell no zamalinko... vieš, ide o to, že v neskoršom období otehotnieť s endometriozou je dosť ťažké. Mam kolegynu s touto dg a nie a nie otehu ☹ 😔 tak preto sa teším, že to predsa len ide 😵 a je lepšie že si teraz ostala tehulka.. takto to malo byť 😉
@pippi84 tak aj vy ste doma chorí? jeemine.. teraz je všetko okolo chorľavé.. mne už viac menej prešlo... tak skore uzdravenie 🙂

@kaprik1 no tak snad tato noc bude lepšia.. tie prvé bývaju take "najrizikovejšie" 😒 😒 nech ste čoskoro fit... 😉

viktoriakarin
18. sep 2010

28.9 idem na poradňu..... dúfam že bude všetko v poriadnu a hlavne dúfam že nebudem musieť ísť do nemocnice 😀

drobec490
18. sep 2010

ahojte..tak mne dnes nieje bohvieako,boli sme s manzelom na trhoch trosku popozerat a teraz oddychujem🙂)

kaprik1
18. sep 2010

@maahuliena ďakujem. Je to zatiaľ bez teploty a dúfam, že to tak aj zostane. Cmúľa homeopatiká a dávame homeopatický sprej do nosa. Väčšinou sa nám to tak podarí zvládnuť.

timejkaa
18. sep 2010

Hello my dears!!
Ako sa darí?? Všetko v pohode??
Pribudol sem niekto mladší než ja alebo nie?? 🙂))

K svojmu počítaču sa dostanem tak najskôr o dva týždne, takže budem tabuľkovať :/

pippi84
18. sep 2010

@seba1 tak ja to mam z domu tak isto aj do Ba aj do Skalice, lenze kazde na iny smer 😉 , sestra tam bola a bola viac spokojna ako v Ba. aj mi je sympatickejsia a nenahana mi tak strach ako Kramare, ci Antolska 😕 preto do Skalice 😅

pippi84
18. sep 2010

@maahuliena tak ja dnes neviem ani dychat, ako mam upchate dutiny, ja sa ale necudujem, lebo ak prichadza jesen, tak kazdy rok som na tom takto. este aj alergii ide odzvonit, tak musim len vydrzat, pojdem sa naparovat 😅

pippi84
18. sep 2010

@maahuliena tak ja dnes neviem ani dychat, ako mam upchate dutiny, ja sa ale necudujem, lebo ak prichadza jesen, tak kazdy rok som na tom takto. este aj alergii ide odzvonit, tak musim len vydrzat, pojdem sa naparovat 😅 dufam, ze toto moje prechladnutie neublizi "nasej fazulke" 😲

barborkach
18. sep 2010

ahojte, ja som dnes mala celkom fajn den..konecne som ho nestravila na rebriku 😀 😀 celkom som si oddyxla, to dobre padne..a zajtra sa to chystam zopakovat 😠 😎 😎 a konecne sa poriadne naspim, aspon do 10tej 😵 pozdravujem vas a idem nieco zobnut 😀 😅

bosacka
18. sep 2010

Ahojte... potesili ste ma s tym rastucim bruskom 😉 ked som to totiz povedala doktorovi, zasmial sa, ze to sa mi asi iba zda...
- tie co sa nejak liecite (pripadne liecite deti ) - zelam aby ste boli co najskor v pohode 😵

seba1
19. sep 2010

@timejkaa ahoj, ako bolo na dovolenke? Neviem, či pribudol niekto mladší, ale máme tu maminu, ktorá tiež čaká dvojičky 🙂 .

maahuliena
19. sep 2010

@timejkaa ahoj, no ako sa máš? Tuším budeš musieť aktualizovať tabulku, ked sa dostaneš za svoj PC. bo nam veľa tehuliek pribudlo 😵 drobci v pohode? a šaty na svadbu si už vybrala? 😉
@barborkach no čo, pomohol víkend na čiastočnu regeneráciu 🙂 😀 😉
@bosacka vieš, ono zo začiatku tak do toho 11-12tt to skor u prvorodičiek ani nebadať...ale tie čo su štihlejšie tak to spozoruju skôr...ja som tiež takej plnšej postavy 😀 ale až teraz sa to pekne črtá ako tehu bruško 🙂 a to sme už v 13tt 🙂

nunusimi
19. sep 2010

@maahuliena tak ja si na tehu brusko este pockam, zatial vykukuju sunky a ak niekto netusi, tak si len mysli, ze som stucnela :(
ja mam skor pocit, ze uz sa mi v brusku nieco hybe 😎 vzdy na tom istom mieste take tuk tak snad o par tyzdnov by to mohlo zacat lebo toto je podla mna este veeelmi skoro aj ked prveho som citila v 16tt
vy uz nieco citite??

maahuliena
19. sep 2010

@nunusimi no to som si myslela aj ja, že sa nieoč hýbe, ale tak vedela som že to "to" ešte nemože byť..., su to len čreva.. na pohyby je veľmi skoro... teda aspon u nas prvorodičiek...predpokladám, že ja až tak okolo 18-19tt 😉 ty určite tak ako prvého 😉

barborkach
19. sep 2010

@maahuliena ale hej, vikend bol fajn 🙂 zajtra ideme k nasim asvokrovcom na dva dni, a oznamime im...normalne mam z toho stresy 😖 😲 😀 😀 😀 😀 😀 netusim ako to hlavne nasi vezmu...ale to neni moja vec 🙄 😅 😅
mne sa inak tiez minule zdalo ze som nieco citila ale viem ze to nebolo to co by som chcela 😀 ale uz sa neviem dockat!!!
@nunusimi ja mam tiez take brusko ze to vyzera len akoby som pribrala, take nejake tukove alebo co 😒 nevidi sa mi to moc 😕 a vecer je to katastrofa, vtedy ho mam najvacsie a take napnuteeee, strasne, miestami az bolestivo ked sa nadychnem ma taha koza, mate to aj vy zeny? 😅

maahuliena
19. sep 2010

@barborkach prečo máš s toho stresy, že ako to vezmu rodičia.. 😕 😕 určite budu v pohode.. 😉

no s tým napnutým bruškom mi niečo hovorte 😅 na večer je raz toľké 😅 ja to dosť cítim ako sa naťahuje maternica.. je to take napätie.. a na večer to najviac cítim....ale asi to tak ma byť.. nejako sa tým moc nezaťažujem 😉

nunusimi
19. sep 2010

@barborkach tiez sa pytam preco sa bojis ako to vezmu vasi? nejaky problem?

@maahuliena presne tak aj ja citim take napatie

barborkach
19. sep 2010

@maahuliena vies ze ani neviem co sa stresujem??? 😀 myslim si len ze nasi nebudu s tym velmi nadseni, svokrovci ti hej, ti basnia uz dlhsie, ale nasi budu ze co sme este nepockali a tak..aspon si myslim...proste mi vadia take reci a to som ich este ani nepocula 😀 😀 😀
a to brusko, ved ani ja sa tym nejak nezatazujem ale vsimla som si to ze je to dost intenzivne 😕

kaprik1
19. sep 2010

@barborkach tak tomu so svokrovcami rozumiem. My čakáme tretie a ešte to nikto nevie, okrem samozrejme manžela, mojej mamy, sestier, a dvoch kamošiek. Dokonca ešte ani dievčatám sme to nepovedali. Počkám až po prvých testoch. Aj keď sa divím teda, že staršia si to nevšimla. Mne je stále docela dosť zle.
S bruškom je to u mňa tak, že ma nebolí toľko ako keď som čakala druhú. Pri prvej si to už až tak moc nepamätám. Ale zato dostávam večer ako keby kŕče z bokov do brucha. Normálne tak, ako keď ich človek dostáva do lýtka. Začala som si dávať magne b6 a už je lepšie. necítim pri tom kŕče v maternici, ale je to od bedrových kostí smerom do stredu. Inak k večeru ho mám aj ja väčšie. Ráno je to v pohode.

barborkach
19. sep 2010

@kaprik1 mna zas seka v krizoch..akoze parada..nie na totalku, ale normalne ze obcas ani nemozem normalne lezat iba ked si najdem dobru polohu..nevoiem ci to ma suvis s tehu..

janush
19. sep 2010

ja som v 9 tyzdni a este nemam tehotensku knizku ani ziadne vysetrenie okrem ultrazvuku? uz zacinam pochybovat ci je to OK a ci na nieco nezabudli (nebrali mi krv ani moc) ... ako ste na tom vy? 😒

kaprik1
19. sep 2010

@barborkach môže to byť aj v súvislosti s tehu. Ono nás ešte potrápi všeličo. Ale zase mám na druhej strane kamošku, ktorá rodila pred pár týždňami. Tá v pohode hrala tenis ešte deň pred pôrodom. Celé tehotenstvo chodila na bycikli, chodila na plaváreň. Skrátka všetko robila skoro všetko ako predtým. No ja by som nemohla ani polovicu. By mi to hádam aj vypadlo ☹ . Snáď nebudem aspoň musieť ležať ako pri druhej. To som ležala druhú polovicu.

Tak, dievčatá hlavy hore. Všetko zvládneme, veď ide o naša bábatká 😉 😉 😉

kaprik1
19. sep 2010

@janush ja idem na krv teraz v útorok. To budem 11+1 tt podľa sona., podľa poslednej tuším 12tt. Rátajú mi to podľa sona. Knižku dostanem až vtedy. Mám za sebou 1 ultrazvuk a potom, po dvoch týždňoch, ešte jednu kontrolu.

mnamko
19. sep 2010

Ahojky,sťažujete sa na bolenia,ja už som mala pokoj a asi som prechladla,lebo ma bolí ladvina ťahá sa to pod rebro a do lavej strany vaječníka a vychádza šuškou,a brucho mám tiež večer napnuté až mám pocit,že neviem dýchať.Ináč včera bol u nás Desmod super koncert,mali sme to od mesta zadarmo

nadenkaaa
19. sep 2010

@janush ja pojdem na prvu poradnu tento stvrtok 23.9 a tam mi zoberu prvy krat moc aj krv a to budem 10+2 predtym som bola len na 2x na UTZ takze urcite je vsetko ok

barborkach
19. sep 2010

@kaprik1 😲 😲 😲 😲 😲 😲 nemy uzas 😀 tiez som poznala jednu co tak odrodila..ked prisla rec na porod tak ona len cooo?? vsak to nic nebolo, asi po 3 dnoch ju pustili z porodnice, lebo vse bolo ok a na stvrty den sa bola bicyklovat! 🤐 😀 😀 😀