Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
ahojte zienky 🙂 som tu len na skok, citala som, ze pisete o vyrazkach, tak ja som vyhadzana ako pubertiacka...kazde rano sa zobudim s novou vyrazkou 😠 😀
ahojte,pridam sa k vam ak mozem 🙂 tiez mam termin v aprili.
@brumca mne by to nevadilo keby sa mi tak raz tam potom tam vyhodila,ale ja to mám len na lícach a tesne pri sebe,vyrážka na vyrážke:((ono sa mi to začalo tým keď som vysadila antikoncepciu len nie v takomto rozsahu.Kožný keď som ešte nebola tehu mi povedal,že to mám z vysadenia,ale ja som otehotnela na 4 mesiac od vysadenia a vyrážky sa mi začali len mesiac pred otehotnením.Tak neviem a ani mi nič nepomáha čo mi dal ☹
babule s tymi vyrazkami to prejde tak do mesiaca,teda väcsinou,pri prvom tehu som tiez mala vyrazky,teraz sa mi zda ze je to lepsie.
dakujem
@mnamko vôbec si nedaj kaziť šťastie ktoré k vám príde, dieťatko je dar, to ozaj nie sú kamarátky keď takto reagujú ☹
U nás manželov ocino reagoval že nejak skoro 😅 a to Viki ide mať 5 a ja na rok 30 rokov 😕o manželovi ani nehovorím 😀 lebo, že sme o tom nehovorili, že to nečakal 🙄 no darmo život prináša prekvapenia a to že o tom nehovoríme, neznamená že neplánujeme, my sme už pred rokom chceli ale práca posúvala, tak sme si na dovči povedali a dosť a vtedy to vyšlo 😵 😵 😵
@mirka7582 ahoj, čo je s tebou... nepíše.. hm.. ved si domka na PN...nieoč nové? 😉
@petasllov tak moc držím palce, aby to dobre dopadlo.. 😉 a ty aj berieš nejaké lieky na štitku 😕
@katuska26 no Máš zlate dieťa 😵 to mueslo byť nadherné, zda sa, že si plne uvedomuje, že už nebude už jedináčik 😅 😵
@asteri vitam ťa medzi nami 😉 😵 not o už je aký veľký chrustik 😀 😵
@tikuska a ked nemám chuť na nič... (možno tak mäso) a je mi celý deň. na prd 🙄 😀 to bude dievka? 😕 😀 😵
@linea22 inak si vybrala karsne meno, ak by to bola dcerka 😵
@mnamko no tie tvoje kamaratky 🙄 ach jaj... , pozri ved ty si budeš krasne užívať to kopkanie v brušku 😉 😵 😝 😎
@nana85 pridaj sa 😵
ostatne ahojte 😉
@petasllov - ahoj aj mna moja doktorka hrozne vyplasila so stitnou zlazou.. mala som zvyseny hormon T4 a vyplasila ma teda riadne ze hned nech idem ku endokrinologicke,lebo ze je riziko potratu.. tak ja som si veru aj poplakala a hned som volala ze sa idem objednat ku endokrinologicke a ta mi povedala ze ma zbytocne doktorka vyplasila, ze tento hormon sa v tehotenstve zvysuje niektorym zenam a ze to nie je ani na liecbu liekmi a objednala ma az na 6.10. ze mi pre istotu urobi este nejake podrobnejsie testy.. ty si mala co zvysene???
@maahuliena - takze NT v poriadku.. tesim sa s tebou 😉 🙂 😵 😵 no čo kolko meralo babo?? 😉
baby ja uz som zajtra 13tt+2 cize oficialne zacinam druhy trimester 😵 😵
a ku tym chutiam.. ja nemam nejak vynimocne.. jem tak ako pred tehotenstvom.. cize aj sladke aj maso aj kysle aj stiplave.. nejak na sebe nepozorujem zmenu.. sice jedine tu ze by som stale jedla sudovu kapustu kyslu 😀 😀 a čalamady.. 😀 😀 proste som nejaka kapustoidna 😀 😀
A ku tej pleti... tiez ju mam hroznu.. stale sa mi robia vyrazky a hlavne na krku a tiez aj vo vlasoch ako ste niektore spominali...
@maahuliena ja sa ešte radšej nevytešujem,uvidím na budúcu stredu na poradni,keď bude všetko o.k.tak už sa hádam prestanem báť,a kamošky?radšej si s nimi nevolám aspoň som kludná,no kludná pri mojich deťoch,ach jaj.
ahojte.no ked sa bavíte o vyrážkach a s tým spojené pohlavie,tak sa hovorí,že ak žena opeknie,tak to bude chlapec,naopak,že ak je vyrážková tak dievča,lebo že dievča berie matke krásu - no ale na vlastnom príklade práve toto musím vyvrátiť,ja som v prvom tehu nemala ani jedinu vyrážku,vlasy lesklé,nechty pevné a každý mi vravel že som opeknela,takže podla toho som mala mať chlapca a mám dievča....teraz som na tom podobne,vyrážka žiadna,vlasy bombastické,nechty rastú akoby som ich polievala nejakou zázračnou tekutinou - tak neviem 😀 😀 😀 😀 a ani s tvarom brucha to na mňa nesedelo.... 😀 takže na takéto babské reči ja už nespolieham 😀 😀 😀 😝
@maahuliena aj mne sa to meno hrozne páči len manžel je proti ☹
@mnamko no mas to vesele... 😒 ale take kamosky fakt nechapem.... ja beriem, ze si o trosku starsia od nas, ale ved babatko je dar a ak sa narodi zdravucke, tak to je priam zazrak 😉 takze... hlavu hore, bude dobre... vsetci si zvyknu 😉 aj ked... neviem ako by som reagovala ak by mi mama povedala v mojej osemnastke ze budem mat surodenca 😀 😀 😀 - to sa priznam 😝
a ber to pozitivne... moja mama ked sa dozvedela, ze som v tom, tak.... no skoda slov, toto som od nej fakt necakala 😖 napodiv svokra to vzala uplne v pohode 😉
a tych nadavok, co som si od mojej matky vypocula ked som povedala, ze my s manzelom chceme mat styri deti... to tiez radsej nekomentujem 😠
ahojte kocky..tak co ako sa mate?na mna asi cosi lezie lebo od vcera ma neskutocne boli hlava ☹ a zacinam mat aj plny nos..uz mi nic ine nechyba kedze este aj do prace treba chodit 😒 inac v poho,nevolnosti uz pomaly ustupuju...a konecne 30.9 idem na to NT meranie..
@mnamko ja mam kolegynu ktora ma teraz v 45 rokoch tretie dieta a je na nich vsetkych uzasny pohlad ako si to vyhutnavaju cela rodina 🙂 , najstarsia dcera ma 18, ta jej tak velmi pomaha az je to neuveritelne...(ked si predstavim seba v 18ich) tak drzim palce aby to bolo podobne aj u Vas 😉
Baby na tie vyrážky Vám poradím od NuSkin - polishing peel - je to ako píling dáte si to na noc ako masku a ráno je po vyrážkach. Zaručene funguje 😀
@drobec490 ahoj ja sa citim tak isto. aj na mna asi niečo lezie. uz dva dni si len fukam nos ☹ baby,dnes som bola u dokyho,predstavte si videla som svojho drobca,len ma znepokojovalo,ze sa nechcel pohnut. nič sa mu nechcelo.jediné co robil sem-tam hybal nožickami. ale ziadne iné pohyby ☹ dufajme,ze nabuduce sa uz bude hybat. inac mate aj vy vysoky krvny tlak? mne dnes namerali 140/95 ☹ dostala som aj uzv fotku,ale az tak krasne to nie je vidiet,ako tu niektorým babám v 12+3tt ☹
@babe19 ved asi drobček spinkal 😉
@babe19 ja mam vysoky tlak aj normalne mimo tehotka, beriem na to momentalne dopegyt. tebe nic nedali? ci si mas doma merat a potom? lebo niekomu vybehne tlak ked zbada sestricku. ak by ti nesiel dole tak radsej chod na tbl, je to dost nebezpecne pre babo aj pre teba a ja uz jedno "dopegytove" dieta mam, su to uuplne bezpecne lieky v tehotku.
Drzim palce aby si to mala len zo strachu z merania.
ahojte zienky 🙂 chcem sa vas opytat na NT screening...minuly tyzden som bola na kontrole, to som bola podla poslednej menstruacie 10tt+4d a podla sona 11tt+0d...doktor popozeral babatko, myslim, ze si ho aj pomeral a povedal, ze vyzera byt vsetko v poriadku a je zdrave...neviem ale ci to robil len nejake klasicke meranie alebo NT screening, lebo v tehu knizke nemam nic napisane, dostala som ju minuly tyzden...na kontrolu idem o dalsie 4 tyzdne, kedy uz vlastne na ten NT screening bude neskoro...tak neviem teraz co robit...vo stvrtok idem zaniest moc, tak sa nato opytam 🙂
ako ste natom vy ostatne baby? idu vam vsetkym robit NT screening...na nete som nasla, ze to nieje povinne a ze sa to robi vacsinou v specializovanych abmulanciach a zenam nad 3O rokov...
@brumca ten NT screening nie je vrámci povinných vyšetrení, resp. je to niečo navyše, čo lekár robí a závisí od jeho ochoty, či ti to meranie urobí alebo nie (takto mi to aspoň vysvetlil môj gynekológ). Ja som dnes bola na sone v centre prevencie rakoviny a doktor nám odmeral aj NT - 2 mm, čo je v norme. tak som šťastná. ešte aby výsledky z endokrinológie a z odberi krvi (PAPP-a test) boli relatívne dobré a budem ešte spokojnejšia. ale aspoň táto NT ma ukľudnila.
@maahuliena ja som nikdy doteraz nemala problémy so štítnou žľazou ani som nebrala žiadne lieky, tak dúfam, že to bude len tehotenstvom 😒
@linea22 Pomáha to aj na zapálené aj na tie čo sú pod kožou, je to prírodná kozmetika s Ameriky pracovala som s ňou a môžem povedať len to najlepšie. Navyše je každý produkt tejto spoločnosti patentovaný. 😀
Dá sa kúpiť na internete alebo cez dílerov. Skús poserfovať na www.NuSkin.sk alebo to zadaj len tak

akosi sa mi v hlbokých úvahách podarila hrubka, keby to videl muž, smeje sa mi ešte dva týždne 😀 😀