Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
Na mne to uz sialene vidno, uz to pred nikym neutajim 😅 😅 som to nechcela do konca prveho trimestra nikomu vraviet, ze keby sa nieco udialo... a vedia to uz vsetci 😒 😒
teda okrem svokrovcov, s tymi budeme zajtra, tak drzte palce, oni su taki cudni ze neviem ani ako budu reagovat 😠 a nasi, ale s tymi budem az o tri tyzdne 😖
@nelicefo boli nádherní v inkubátore....odfotila som jej ich a ona si ich toľko obzerala že som jej musela nechať mobil....nemohli jej ich ukázať lebo boli menší a samozrejme potlačení....musela som isť na novorodenecké a popočitať im všetky prstíčky,pozrieť pipíčky či je všetko ok....no bolo to šialené,ale krásne,,,,
ahooj holky som sa chcela opýtať čo sa robia testy na hiv, ruebolu a ostatne čo sa berie krv na začiatku tehu ( umna až v 9tt) kedže mam ,,super,,gynekologa za koľko asi budu neviete? lebo robili mi ich pred 2 tt ale buduci tyžden idem zmeniť gynekologa achcel aby som zobrať vypis ked budu aj vysledky...
@certica22 ahoj,ja som mala na dalsej poradni co bolo cca 4 tyzdne, ale som presvedcena, ze vysledky boli uz skor, len to nikto proste v tom case neriesil, kedze to nebolo urgent...bude asi lepsie sa spytat priamo u doktora, kedy budu tie vysledky, i ked chapem ze to mas take osemetnejsie, ked chces menit...
@ancovicka30 tak lebo 30 v piatok by som mala isť k nemu do poradne a mali by byť vysledky..ale zase nechcem čakať stym na poslednu chviľu a najradšej by som šla si pre vypis z karty niekedy v utorok ....len ptm neviem či budu čakať za vysledkami a tak mi pošlu kartu alebo ako lebo zase aby mi ich robili znova v 12tt čo už mali byť davno tak to nechcem...
@certica22 aha, no ja by som tam na tvojom mieste volala zaciatkom tyzdna a narovinu im povedala o co ti ide, mozno nebudu prilis prijemni, ale mas na to pravo a to ze budes mat dakoho lepsieho ti za eventualnu chvilkovu neprijemnost urcite stoji. A ked budes volat tak sa tam aspon neprezenies zbytocne...
@anabelleee tak to sme tusim dve na tom stale rovnako.Mne je tyzden uplne ze dobre,aj zabudnem,ze som tehotna a potom to pride 😝 😝 😝 😝 Staci mi myslienka na nejake nevhodne jedlo a hotovo 😝 😝 😝 😝 😝 😝 Chudak moj mm,uz nemal poriadne navarene,ani hadam nepameta.Ale co ked fakt nemozem ☹ Salam,sunka,pecene,smazene,vobec nehrozi.A maso ako take??? 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 V ziednom pripade,Tak sa cpem suchym pecivom s Acidkom,suchymi zemiakmy,ryzou atd 😒 Ale uz aj z toho,ze to jem stale dokola je mi 😝 😝 😝 😝 😝 Som z toho zufala ☹
@ancovicka30 no ved hej jej zavolam v pondelok že kedy budu vysledky a podla toho sa zariadim
caute zienky chcem sa vas spytat ohladom spanku mote spat na bruchu?ja vobec nie ani na lavom boku zacne ma cudne pobolievat a nuti ma to otocit sa
Ahojte krasky.
Tak sme domka z Modry z vinobrania, bolo super. Mala sa opat povozila na kolotociku, rozkosna bola. Zachvilu mi pride kamoska, inak tiez aprilovka a ma presne rovnaky termin ako ja 😲 😀 tak som zvedava, ci ma aspon polovicne brusko ako ja 🙂 .
Ja teraz odpocivam, krasula spinka a mm tiez.. pred chvilou som trosku pokrocila s obrazom, s ktorym som si nevedela rady, ale uz ma mm burcoval, ze uz by som mala s nim cosi spravit, tak som sa nasrala a celkom sa mi podarilo pokrocit 😵 tak sa vytesujem.
Nieco som sa vas chcela opytat, ale uz som zabudla.. sakra.. tehudemencia.. 🙄
@ancovicka30 ahojte moj muz bol pri 3 porodoch pri prvych dvoch sa este nesmelo byt a pri tomto bude tiez urcite mne to pomaha a som rada ze je so mnou

@tajomna jaaaaaaaaj tak to my vobec, moje dieta zje aj ked mu nieco na zem padne 😅 😅 ofuka a sup 😀 kupali sme v takej teplote aka bola a teda neviem ci je to dobre ale Simi ma 4 a pol a ATB bral dva krat, ja som spokojna 😉