Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@strihalka v dm si zbieraš body. potom ich môžeš čerpať pri ďalších nákupoch. občas si potom môžeš takýmito bonusovými knihami kúpiť výrobky docela lacno ... a potom zase šetríš a pod. pripisujú Ti body aj za iné veci, nielen za nákup (niekedy) ... myslím že v dm majú docela dobré veci a ak bude mimčo budeš toho potrebovať oveľa viac, takže by to stálo za to ... si myslím. Skoč si dolu a daj reč s predajkyňami. Registruješ sa tam v takom bankomate či čo to je, ale mne vždy musia poradiť čo a ako ... ja som minule dostala bonus 25% na celý nákup - ak kúpiš prací prášok, toaleťák a klasika šmynky v tomto čase tak to naozaj stojí za to ...
@takitak toto v dm je pre tehotné..dostaneš teraz bonusovu knižku zo zľavami pre seba,ja ju už mám.je tam napr. zľava na farbu na vlasy na prášok na pranie atd.,nemusiš nič zbierať len sa registrovať tehu knižkou.a po narodení bába ti dajú taký kufríček malý pre bábo a hrubu knižku zľiav pre bábo...
Tak jako vzorna jsme si dosla do DMkaa uz to mam vyplnene🙂zitra dopoeldne to odnesu zpet🙂aj s knizkou🙂cesta ven byla neplanovana
Baby, dnes mam stastny den, same pozitivne veci ma stretaju, musim si zaklopat!!!! Uz mi nie je tak zle, v praci sa dari, opat cvicim zumbu a citim sa skvelo a to najdolezitejsie....dnes som1x pocula SRDIECKO CEZ ANGELSOUND, uz sa nemozem dockat, co pride mm a dam mu pocuvnut 😀
@anabelleee aj ja by jsem chtela, jen muzicek nechce vyhazovat korunky.) ze bych se k nemkomu z BA nasackovala na veceri a poposluchala si?
kde ste vsichniiiii
Ahojteee,
tak som doma..
moje dieta ma dnes naobed odrovnalo, normalne som sa musela vyrevat, lebo by ma asi slahlo.. No ale potom som sa ukludnila, nastastie aj ona a vyrazili sme po moju mamu, odtial po mm, odtial po okuliarky, za otcom do nemocky a ked uz sme tam boli, hodili sme ockom este po druhej babke a dedovi.. Nina odpalena zaspala asi po minute po nastartovani 😅 a zaroven s tym pokracovala aj po prichode domov a prezleceni sa do pyzamka, takze som spokofon..
Oco vyzeral uz v pohode, nohu uz ma odpuchnutu, ale ked sme prisli, tak vyzeral tak pokorne.. mi pripadal, akoze si konecne uvedomil, ze je smrtelnik 😔 (totiz za tie tri dni na jeho izbe neozivili dvoch pacientov 😅 😔 ) Teraz bol sam a cely den prespal. Trosku sme posrandovali a potom som este bola vymenit mm, nech ho kukne aj on. Mama tam bola cely cas. Btw, prvy krat som videla, ako sa privitali bozkom 😅 😵 Takze zrejme aj mama si uvedomuje zavaznost ochorenia..
Ninka je s okuliarkami krasna 🙂teda jasne ze najkrajsia je bez nich, ale hodia sa jej. Babky a dedo dva ju vychvalili do nebies, tak si ich dokonca aj chvilku nechala. Zlatinko.
@urma to ani nie je take dychanie do brucha, skor dychanie z plnych pluc.. uplne co najviac, na doraz.. pri tom je dolezite hlavne nenadychnut sa rychlo ale dlho...
@takitak coze?? 🙂 nikomu nic nekreslim, lebo to doseriem.. pan Murphy ma nenavidi 😅
ozik a z bonprixu, tie nohavice mi dosli asi po dvoch tyzdnoch.. ale zalezi to aj od tovaru ktory objednavas. ALE moja mama raz nieco surne potrebovala a objednala si to telefonicky s tym, ze to chce iba v pripade, ze to dorucia do tyzdna a kedze to bola len jedna vec a mali ju skladom, tak jej to zabalili a hned na druhy den poslali 😉 tak skus, mozno budes mas stigro
@janka273 Jani, tebe som vcera zabudla napisat, ze som bola v meste a pri kostole na namesti, smerom k plusu, je taky ucupeny obchodik, je tam napravo sekac a nalavo taka teta, strasne scestne utarana, ALE ma tam tehu rifle po 25e a ma tam prevazne male cisla.. akoze bola trapna, lebo som prisla, ze vidim, ze maju tehotenske veci a ona ze Na Vas??? 😕 no na vas tu mam asi len toto (take biele tricko 😖 ) a potom ze a co by ste povedali na tento kordovy kabatik? alebo podprsenky mam fajnove, makkucke (vytiahla prababkin dvojpadak 🤐 😝 ) .. no pratala som sa, ale keby na mna nieco tehu mala, vydrzala by som 😅
@stassa neboj sa 😉 urcite to vsetky zvladneme s prstom v riti 😉
@aprilovky2012 ja so, tu, ;en kusok vedla 😀 Cely den ciham kociky na nete, uz to radsej zabalim, aj tak sa mi uz asi bude o tom snivat 😖
Ahooooooooojte ako sa mavate? Nestiham citat,dúfam ze vsetky ok. 🙂
@takitak ahoj, k tomu cviceniu pre tehotne - ja chodim do Sance tanca na gravidjogu - maju pobocky v Karlovke a kdesi na Mlynskych nivach, info na stranke www.sancatanca.sk, resp. www.bejbisanca.sk...myslim ze robia aj brusne tance pre tehotne, ale to asi len na tych nivach a ja byvam v Karlovke takze chodim tam....je to fajn podla mna 🙂
take tie dychacie cvicenia a priprava na porod, to sa zvacsa riesi az v tom tretom trimestri, a robia take napriklad aj v nemocniciach-porodniciach, aspon na antolskej a na kramaroch viem ze take daco je (aj ked som neabsolvovala)
hlasim sa po dlhsom case, vsetko vyzera ok, v stredu mi brali krv, buduci tyzden budem mat vysledky na vyvojove vady🙂 nestresujem, naopak, idem do Nemecka na tyzden🙂
Mam nejlepsiho manzela 🙂 rano me nechal vyspinkat a mela jsem snidani do postele 🙂 miluju ho🙂
No tak zas az tak nejlepsi asi nebude😀, oznamil mi ze asi za 3hoidny se mu zeni kamarad a ze se jdem podivat aspon naobrad....fasa, ze nemam nic na sebe☹vrrrrr
je tu niejaka zilincanka? chcela by som zacat s cvicenim pre tehotne a chcela by som vediet kde je to fajn 🙂
Ahojte , chcem sa spytat, ci nie je neskoro takto zaciatkom druheho trimestra aby som prvykrat grckala , a ci aj vy chodite tak casto na wc ?? ( co bude potom ked budem mat fakt brucho ?? 😀 ) diki..
@vajanika27 ahoj, ja bývam pri Žiline, ale len krátko, moc to tu nepoznám, tiež hľadám nejaké cvičenie...
na nete som našla tieto stránky http://www.wix.com/tda837/tda#!cvicenia/vstc1=p... a ešte toto http://www.almastudio.sk/cvicenie-pre-tehotne/
@jenny605 ahoj..no ja síce negrckám,ale zato som častejšie na záchode ako mimo neho..najhoršie je to vo večerných hodinách..to niekedy aj 3-5 krát za pol hodinku a to vypijem denne len 3 hrnčeky čaju pre tehu a polievku a 1 jablčko... ☹
Ahojte krasky pupkate..
@strihalka @stassa heeej ja mam najlepsieho manzela na svete 😀 totiz aj ja som si dnes rano vychutnala dlhsi spanok.. vstala som, dieta najedene, kavicka nachystana, ranajky na stole 😵 ale toto on mi nachysta vacsinou, pred odchodom do prace. Mal take chvilky ked aj zehlil 😀
Rano sme sa najedli a hura do Cilistova do zahradnictva.. kupili sme tam stromy co som chcela a este zopar krov a trvaliek .. babyyyy, ja som taka hepy 😵 😵 konecne mam zahradu ako tak.. este mi chyba zopar krov, nejakych krasne kvitnucich, musim pohladat, co by som chcela.. a potomuz len nejake drobotiny a jedna magnolia 🙂 takze este to vidim tak na sto e tento rok a potom uz bude hadam pokoj. 🙂 Boze drbem sem tie smajliky jak naozaj.. ale som taka rada, konecne..
Vsetko sme to uz aj posadili a vyzera to bajecne, len este tak tri roky, nech sa mi to pozapaja a rozrastie.. 😵som taka unavenaaa a taaak prijemne... jaaaj.. ani sa mi nechce sa ist chystat k susedom na party 😅.. Nina este chrape, tak verim, ze bude aspon trosku spolocenska, laska moja. 😵
Zajtra idem pozriet oca do nemocky, ale predtym ideme k nasim, co mal oco rozrobene a treba to dokoncit, ako vypnut vodu v sachte, odmontovat cerpadlo, vytrhat rajciny, papriky, kukurice, natriet strechu na pristresku.. uff, uz teraz sa mi nechce ani pomysliet..
Tento tyzden ma cakaju vysledky AFP tie opakovane, tak uvidime.. v pondelok mam volat. Ale potom uz ziadni lekari, uz len radosti.. v stredu a stvrtok idem na kurz malovania 😵 velmi sa tesim, aj sa trosku odreagujem od Ninky, lebo uz mi z nej hrabe a zaroven vybehnem medzi ludi.. Potom mam tiez este nejake aktivity naplanovane, ale ked toto prehrmi, tak by som tiez chcela chodit niekam tehucvicit. @peka13 draha ty si uz nieco nasla tu v PK? viem ze vo vajnoroch je jedna dula, ktora cvici s tehulami a potom ja som chodila do miracle na tehubrusne tance,a le straaasne ma nebavili (asi preto, ze som choidla uz predtym na normalne brusne dva roky).
No koncim, uz zase spamujeeeem 😅
@maxara AHoj , vieš čo...zatial som to s mojím cvičením zavrhla....po tom mojom obličkovom zápale, na ktorý ešte stále beriem ATB, mi doktor zakázal úplne robiť akúkoľvek aktivitu, do toho mi povedal, že mám placentu celú dole,takžie tieź žiadna aktivita a dokonca kým nedoberiem ATB , mám sedieť na zadku doma....takže mi už z toho hrabe a robím si doma aspoň aký taký strečink, nech úplne nezakrniem.... 😒
Dostala som aj zákaz kúpania na min. mesiac takže moja najoblubenenjšia aktivita je tiež v čudu....ale asi sa vratim k mojim davnejšim aktivitám....malovaniu a kreslenie, vystrihovanie a gorálkovaniu....
Objavila som krásne uspávanky a riekanky, ktoré som si hneď stiahla a už teraz sa tešim ako sa ich idem učiť, dieťatko ma už počuje tak nech sa niečo naučí už v brušku 🙂
Kam ideš na to malovanie, je to verejné, alebo to máš súkromne?
Babulky je spousta tech, co neposlali aktualizace o stavu, prosim poslete na strihalka IP

@sunday1 aj ja vykladam hore, ale na chvili okolo ctvrte prijdou chlapi delat topeni, cely panelak topi jen my ne.-D