icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

evulilik
15. okt 2011

@strihalka ani ja... čo to treba...??? 😅

maxara
15. okt 2011

@peka13 aha, no pekneee 😒 taky oblickovy zapal je asi dost nepirjemny.. ja som minuly tyzden mala konecne dobry vysledok z mocu, takze ja som teraz "fit" 😅 az na to, ze ma strasne boli pravy kriz, takze by som sa mala nejako hybat. Ja asi pojdem teda nieco omrknut, ved u mna to prichadza do uvahy az po polke novembra.. a ked nieco najdem,dam vediet. No a to malovanie mi mm objednal cez jeho firemne benefity, ale je to normalne verejny atelier. Jeden, kam idem az v novembri, je zive ateliery a druhy atelier, kam idem tento tyzden, je atelier lubika. Ten druhy sa mi paci takto podla stranky ovela viac, ale tak uvidim, mozno tomu prvemu krivdim 😅 . Ale osone, keby som mala si znova vyberat ja z tych benefitov, tak si vyberiem tento druhy a radsej dva rozne kurzy (teda stale podla tej stranky len). Na stredu sme vraj styria nahlaseni, tusim 6 je maximum. Tak som zvedavaaaaa 😵

andrejka1974
15. okt 2011

nastastie ja kocik aj vsetko pre male babo mam po dcerke ta mala nedavno 3 roky dufam aj manzel veri ze to bude dievcatko inac chudacik chlapcek bude v ruyovom a v cervenom kociku 🙂 🙂 🙂 ale to nevadi vsak idem na morfologicky ultrazvuk uz 7.11 tak sa snad dozviem bude to nas pekny darcek k 19 vyrociu svadby uz sa neviem dockat zatial je vsetko ok

strihalka
15. okt 2011

@katkarv od tebe mam vse🙂dakujem

strihalka
15. okt 2011

@evulilik pokud chces byt v tabulce, tak mi do IP napis vek jmeno mesto TP, pokud vis, co cekas a jemna, pokud jiz vite a pokud bude mit babulku jiz nejake sourozence🙂
vd

strihalka
16. okt 2011

Dobre ranko babulky
dnes budou dve tabulky, ti co se sem prihlasilii jiz na zacatkua a jiz sem nechodi, tak ani nevim, ci je mam davat do tabulky, alebo jen ty co se mi zaktualizovali...co ymslite?

tajomna
16. okt 2011

@strihalka ja si myslím že len nás aktuálne....či?

miselita
16. okt 2011

Babulky zajtra drzte palcaky idem do poradne a idu mi vycucnut asi 6 ampuliek krvi...dufam ze je drobciatko vporiadku a ze uz nam pan dr povie pohlavie...sttrasne sa tesim ale aj sa trosku bojim :/

katkarv
autor
16. okt 2011

@miselita drzime,drzime 🙂 A to mas ist nalacno?mna to caka 3.11.
Inak BaBy ja uz citim take mravceky v brusku 😀

miselita
16. okt 2011

Hej hej na lacno ale zoberiem si zosebou aspom keksik...bo najprv mi sestricka bude brat krv a potom budem normalne cakat na poradnu....takze v cakarni by som asi odpadla :D tíško ti závidím...:-* ja este nic necitim :(

katkarv
autor
16. okt 2011

@miselita noo veru treba,aj ja som zvyknuta hned rano nieco zjest a ked nie tak je mi zle.A to vazne az 6skumaviek?Ja som sa ani nepytala sestricky.

miselita
16. okt 2011

Mne sa totizto strasne zle bere krv :( a minule bola sestricka zufala a zalasila ze " preboha a nabuduce 5-6 skumaviek " tak som to z toho nejako vydedukovala :D

darinkazv
16. okt 2011

@strihalka tak daj tie, čo sem chodíme a ak sa ti ozvú ostatné, že sa chcú zaktualizovať, tak ich zaktualizuj. nech nie je zbytočne prepachatá tabulka. hm? 😉

darinkazv
16. okt 2011

@katkarv kati, mňa už tiež niečo hladká viac menej po ľavej strane bruška. ale muž mi ťuká na čelo, že to ešte nemôže byť. ale prečo nie? veď pri prvej som v 16tt cítila pohyby a teraz som 15tt 🙂

strihalka
16. okt 2011

@katkarv ja jsem v jendu chvili tay neco zacitila, tak jsem si rikala, ze by? kazdy vecer kdyz si lehnu tak si prilozim dlane na bricho a cekam ze kdy neco.......jen to moje asi porad spi😀, a navic palcenta vpredu...tak doufam, ze se coskoro posune hore, pry by nemela zustat takto, ale poporust hore

strihalka
16. okt 2011

@darinkazv presne tak jsem to udelala, ten kdo mi za posledni tyden poslal aktualizace budou v prvnich dvouch tabulkach...osatatni budou na konci

strihalka
16. okt 2011

Jinak ja se dneska pustila do myti oken a muzu rici, ze ty sitky proti hmyzu, ktere tam byli instalovane asi pred deseti lety, tak za tu dobu videly vodu jen v obdobi destu , takze prasim, cistim, myju lestim
za chvili se jdu pustit do obeda.)dneska jsme si s manzilkem posppli do 10:30

darinkazv
16. okt 2011

@strihalka juuu, tak držím palce 🙂 len si dávaj pozor. ja som mala včera taký deň. riadila som skriňu, čo máme vstavanú na chodbe, tak som pri tom strávila hodku a potom sme s mužom pratali konečne pivnicu, lebo sa tam už ani vojsť nedalo. to nám zabralo 2 hodky. fuuuuuj, toľko prachuuuuu. 😝 a ešte predchádzajúci majitelia tam mali pár vecí, čo sme ich už pri nasťahovaní upozorňovali, aby si po to prišli. tak sme to včera vyhodili. však je to 1,5 roka už, tak smola. 😀 ale potom som sa tak vyžila, pustila som sa do mojej záľuby, tak som sa odreagovala 🙂
ja mám malú od piatku u svokrovcov a muž šiel s kamarátom do hory dneska, tak som si pospala do 9:30. ty koky. konečne po 5 rokoch som spala dlhšie, než do 7:00 😀 ale už sa teším, že sa moje dievčatko vráti. stačilo mi oddychu. už nech je späť 🙂

darinkazv
16. okt 2011

baby, čo ste poberali materskú. je to pravda, že materské sa vypláca až po narodení bábätka spätne? mne z toho tuhne krv v žilách, lebo 23.2. mám nastúpiť na materskú, v marci ešte teda dostanem výplatu z práce. ale malé sa má narodiť 15.4.2012. to znamená, že do mája budem bez akýchkoľvek peňazí??? lebo materské mi síce vyplatia spätne, ale až v máji 2012?

katkarv
autor
16. okt 2011

@darinkazv
@strihalka predvcerom som to citila len raz a dnes uz 3x.Tiez som na to cakala a sustredila sa vecer aj rano,ale nic,ono to pride tak znenazdajky 🙂

vacica59
16. okt 2011

@strihalka Ahoj ake aktualizácie?? čo k tej tabuľke potrebuješ?

strihalka
16. okt 2011

@vacica59 jeno vek mesto TP, ci uz vis holka kluk, jemna pokdu vite a apokud na ne cekaji sourozenci

urma
16. okt 2011

@darinkazv ja sice materske nepoberam, ale podla mna ano, je to nemocenska davka, takze podla mna tak isto ako PN-ka sa vyplaca, alebo koniec koncou aj vyplata 😉

darinkazv
16. okt 2011

@urma to mi je jasné. ale chcem vedieť, či tých 6 alebo 8tt, čo budem na materskej, mi nevyplatia nič, kým sa drobec narodí. ešte beriem, že v marci nič. to mi až tak nevadí, to budem mať ešte výplatu, ale za marec by mi mohli v apríli vyplatiť, no ja som počula, že to vyplatia až po narodení drobca a to je podľa mňa svinstvo. 😖

urma
16. okt 2011

@darinkazv ahaa uz chapem. No to neviem...ale zda sa mi to zvlastne...Viem, ake ma povinnosti zamestnavatel ohladom Ziadosti o materske 🙂 neviem preco by potom boli tie ohranicene dni na odovzdanie vsetkeho potrebneho k vypoctu materskej davky. Ale v tomto state je mozne vsetko 😉

janka273
16. okt 2011

@darinkazv dievčatá ,....podľa mňa to nie je pravda, isto nám to dajú takto: ak nastúpime v marci na materskú, tak dostaneme v marci výplatu za február - čo sme pracovali 🙂 , a v apríli už dostaneš riadnu materskú - a to za marec - /odkedy si nastúpila na 6 týž.materskú/....

zlatulienka
16. okt 2011

@janka273 @darinkazv tak ako píšeš Jani, podľa mňa dostaneme materské normálne, vždy za predošlý mesiac, tak som to mala aj pred troma rokmi, nesúvisí to s tým kedy reálne porodíme

darinkazv
16. okt 2011

@janka273 no to som rada. lebo už mi stúpal tlak normálne z toho, že by som jeden mesiac bola bez príjmu 😝

elfka.elfka
16. okt 2011

ahojky, spatne neznamena po porode, ale spatne za kazdy mesiac, ktory si na materskej, teda neboj, kazdy mesiac budu peniazky 🙂

janka273
16. okt 2011

@darinkazv peniažky budú neboj, nabehnú nám každý mesiac 🙂.....mne sa tento mesiac stlalo to, že keďže som min. mesiac bola na Pn, tak nedostanem nič, 😠 lebo naša mzdárka odniela neskoro podklady k mojej výplate do soc.posťovne, a tam je povedali, že ide neskoro, tak mi to dajú až na budúci mesiac 😠 😠 😠 😠 , šľak by jedného trafil, ešte dobre, že tam mám skoro celú výplatu z augusta 🙂 , ....malej musím kúpiť jesen.topánky, čižmičky, oblečenie, pomaličky na Vianoce objednávam.....tá mzdárka je stará dievka, takže ona takéto veci nechápe 😝