icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

strihalka
16. okt 2011

No babulky doteraz jsme se flakali v cukrarne s muzem a obchody a jdu dodelat tabulku, tak ji tu mate do vecernich zprav 🙂

peka13
16. okt 2011

AHOjte baby, o materskú sa nebojte, to čo ste písali po narodení, to sa môže týkať príspevku pri narodení dieťaťa, ten je 151,37€ , ten sa vyplatí jednorázovo, až keď sa dieťatko narodí a musíš si oň zažiadať. Ďalśia vec čo sa vypláca po narodení je príplatok k príspevku pri narodení a ten je 678,49€ . Tento si môžte zažiadať až po narodení a len do 6 mesiaca života dieťatka, potom už nie....ale materská tá sa vypláca hneď ako nastúpiš, teda spätne...čiže keď nastúpiš v marci, v apríli ti príde prvá materská 🙂...dúfam,že som sa nezamotala 😀

peka13
16. okt 2011

@janka273 Chúďa to ti nezávidím, ale zase o mesiac dostaneš dvakrát viac a pred vianocami sa to bude hodiť. 🙂 držím palce 🙂

ludmila25
16. okt 2011

ahote tehulky ja som tu nova tie mam termin porodu koncom aprila 🙂

ludmila25
16. okt 2011

babenky chcem sa vas spytat ci uz viete ze co cakate kedy uz vie dr povedat ze co to bude myslim v kt tyzdni 🙂

strihalka
16. okt 2011

Babulky mojeeeeee, ja jsem to ffaaakt stihlaa🙂)presne na minutu 🙂)19:29 vlozeno 😀
jen premyslim, ci jsem na nekoho nezapomela...jeste dodelam druhou ta bude podle pratel aprilovek a tim koncim🙂

strihalka
16. okt 2011

@ludmila25 ahojka, vitaj aj tu 🙂nam to jesze povedane nebolo a myslim, ze pokud to bude chlapec, tak uz by to mohlo byt v 16tt videt, pokud holka, to nemas skoro nikdy 100%a pri porodu😀
jinak se to da zjistit odberem krve....ten stojmyslim 70€a maji to fakt na 99,99% presne

ludmila25
16. okt 2011

@strihalka dakujem strihalka aha no a len zajtra zacinam 4 mesiac tak viem ze je to este skoro na zistenie pohlavia ale len tak sa vypitujem aby so vedela a to s krvou tie testy su ozaj drahe to si radcej pockam na ultrazvuk ked to bude vydiet na100% 🙂

carrie84
16. okt 2011

Caute dievcata 🙂
Tak ako ste prezili vikend? My sme dnes boli na obed na cinu - ze svedske stoly, zjedz, co vladzes 😀 Ked to takto pojde dalej, bude zo mna hroch 🙄 Mne sa zo dna na den tak zvysil apetit do jedla, ze az! Dojem a o par minut zhanam, co by som zjedla ... no des a hruza! Aj u vas to tak je? A teraz idem citat, co ste popisali 😉 😉

strihalka
16. okt 2011

no parada dekujem teto a vedlejsi teme, ze se mi malem spalili testoviny, jeste mi deci vody na vypareni zbylo......

danka.chomka
16. okt 2011

@strihalka si nedavno spominala ze sa chystas oznamit tehu v robote, uz sa stalo ci nie? ako reagovala sefka?

strihalka
16. okt 2011

@danka.chomka hej hej uz to vi, vlastne jsem ji to povedala ten den, co jsem videla pipiska na utz v 12tt, jakmile tam byl, uz jsem verila ze se nic nestane a ze to mzu v klidu oznamit🙂no a rekace???
jeziiis, to je super, moc vam topreji, jeeee a v kolikatem jste?no to je super, jeeee🙂)to mam raodst i za vas🙂)supiiis

no asi takato reakce, to fakt nekecM, JSEM BYLA VIC V SOKU, NEZ ONA😀

maxara
16. okt 2011

Caveste
my sme dnes boli cely den prec, doobeda u nasich a poobede sme isli za ocom do nemocky, uz ho prelozili na interne, tak je zrejme z najhorsieho vonku, co sa samozrejme velmi tesime, ale aj klopeme na drevo. Ked sme isli domov, isli sme este hodit mamu a odtial este take bandasky a cestou mi skocila do cesty srnka. Nastastie som ju skoro zbadala (mm ju vobec nevidel) a druhe nastastie, ze tie dalsie dve zbadali mna a neskocili.. 😅 😝 Takze nakoniec hepyend.
Ninka dnes bola zlata, pysne ukazovala okulky 😵 potesila aj deda..
No a zlaty klinec, mm nam vyhladol a zaroven bol unaveny, uff, cize vrazedna kombinacia na zaver dna.. nemohla inak dopadnut ako cistou buzeraciou a nakoniec poslanim do riti (ja jeho), takze teraz uz chvalabohu chrape. 🙄

carrie84
16. okt 2011

@maxara - esteze tie srnky boli take uvedomele 😀 Super, ze tatinovi je lepsie. Aj mas niekde ninku v okuliaroch? Nesnazi sa ich dat dole? Nasho by nezastavilo, ani keby som mu ich prilepila sekundovym lepidlom 😝 😀 Takze nasi muzi dnes ocividne maju svoje dni 😝 Moj dnes buzeroval este aj zato, ze sa mu zda, ze mame doma vylozenych prilis vela fotiek - co mu nato vie clovek povedat?! No poslat ho do riti .... tak sa tam ti nasi chlapi mozno aj stretnu 😀 😀 😀 😀

strihalka
16. okt 2011

5 babizen z Bratislavy, tak se izvete🙂)

strihalka
16. okt 2011

5 babizen z Bratislavy, tak se ozvete 🙂)

maxara
16. okt 2011

@carrie84 no draha, akozeeee, pravdupovediac, nechcela by som byvat v riti, kde sa stretavaju takito dementi, ked uz to tak musim napisat 😖 😠 to ani nehovorim, ze zas zacal potom trepat, ze je tam bordel, ze iba on upratuje.. akozeeeeeeeeeee nekomentujem radsej..
Z Ninky som bola sama prekvapena, lebo vcera to bolo co 2 sekundy co vydrzala s okulkami, max ked mala akoze niekomu sa ist ukazat, tak kym presla ten kusok.. a dnes normalne aj 10 minut mozno aj viac ich mala.. som bola az v soku.. zlata je.. prikladam foto, ale je taka este zo vcera, cize v tom dvojsekundovom okamihu cvaknute
a inak dnes mame 15 mesiacikov 😵 😵 😵

@strihalka ja som v BA pomerne casto, preco?

janka273
16. okt 2011

@maxara Ninuška je na "spapkanie" nádherná, krásna Bambuľka....nemá chybu 😵 😵 😵 😵 😵 😵

carrie84
16. okt 2011

@maxara - jeeeeej 😵 Paradna je v nich 😀 😀
No jo ... chlapi .... u nas to malo aspon 1 pozitivny efekt - moj nasrany muz vycistil a navoskoval pohovky 😀 😀
A my dnes mame tiez 15 mesiacov 😵 😵 😵 😵 - nahodicka, co? 😀

maxara
16. okt 2011

@janka273 no krasna je, my nosime na doma takuto trupkovsku fontanu, nech jej nejdu vlasky do oci a niekedy sa vie teda tvarit, ale tak na predoslej foto bola bokom a na dalsej uz mala skulky na konci nosa a stiahnute.. skusim ju zajtra odfotit lepsie 🙂

maxara
16. okt 2011

@carrie84 😀 no ved preto pisem ze MY mame dnes 15 mesiacikov 😵 ale my skor, vsak? ci vy? sakra toto si nikdy nezapamatam..
u nas to dnes nemalo ziaden efekt, iba ze nahucal na Ninku, lebo mrnkala, potom som mu vynadala, ze takto nech s nou nehovori, radsej nech sa ide najest, potom zacal pindat na vsetko na co sa pozrel a nedajboh by sa niecoho dotkol, co by malo byt inde.. a ked dojedol, zabuzeroval, ze urcite pojdem uspat Ninu a sadnut si pred telku, namiesto upratovania (co si myslim, ze nesom dement, aby som nedelny vecer stravila upratovanim 😖 😠 ) na com som mu povedala, ze to je snad moja vec, co budem robit a mimochodom ze som tiez unavena a to som este ani nevecerala, tak sklapol.. neviem ako ho mam naucit, ze je strasne trapny, ked je hladny a unaveny zaroven 😒

evatko
16. okt 2011

@maxara, skoro sme sa s mm pocurali z Tvojho komentu na mm... 😀
Inak holky, ja citim pohyby presne od 13 + 1 , to bolo minuly tyzden, bolo to tri krat(kazdy raz v iny den) a boli to tie typicke bublinky. Lenze dnes, ma babo koplo, co som riadne citila aj videla, a nikto ma nepresvedci, ze nie. Prave som bola v spodnom pradle, sedela na posteli, nad niecim rozmyslala , hlava sklonena a tak zamyslene pozerala na brucho a vtom to prislo. Zakricala som: BABO MA KOPLOOO....
Myslite, ze som mešuge???

carrie84
16. okt 2011

@maxara - ja som sa minule muzovi vyhrazala, ze si ho budem nahravat na kameru a potom mu to pustim 😀 U nas je pruser, ked je mm nevyspany - to byva iny hardcore 🙄 A nehovor mi, ze mas lepsi program ako je upratovanie! Aj tak v telke nic poriadne nie je 😒 Ja som vcera upratala kupelnu + wc - ale taka generalka riadna - a bola som znicena na zvysok dna 😒 Toto tehotenstvo mi dava zabrat ovela viac ako prve 😝

maxara
16. okt 2011

@evatko 🙂 tak som rada, ze aspon niekto sa zabavil 🙂 ja by som sa mozno tiez zasmiala, keby ma tym tak strasne nenasral.. ale tak uz som si zvykla.. toto je jeho syndrom.. ani neviem ako to nazvat..
A ked uz pises o tych pohyboch, vsimla som si, ze aj baby napisali.. Ja som uz aj kamoske vravela, este skor, ze ja tiez uz citim.. aj Ninku som citila skor, tak cca v 16tt a vtedy ma dr zrusil, ze to urcite nie, ze to neexistuje, tak som si myslela, ze teda nie, ale potom ked to uz bolo silnejsie citit, tak to bolo to iste..
Takze teraz viem isto, ze citim bambulo.. Inak preto som aj bola kludna, ked som isla na tu poradnu a netrvala som na sone, lebo som ho citila 😵 A velmi sa tesim, ked sa zosilnia tie pohyby 😵 🙂 mne je to taak pirjemne..

strihalka
16. okt 2011

@evatko jeeee, aj ja chcem-🙂

carrie84
16. okt 2011

Ja milujem, ked sa babo hybe v brusku 😵

maxara
16. okt 2011

@carrie84 akozeee, minuly tyzden som tiez riesila dolnu kupelku a wecko a myslis ze si vsimol?? hlavne ze je vsade bordel 😖 ten bordel, co tu mam je upratany za minutu, lebo su to ninine hracky, ale nechapem preco akoze ja ich mam furt spratavat.. rano ich aj tak vytiahne a on len zlezie zo schodov do kuchyne, naje sa, pojde na wecko a do roboty, takze okolo hraciek ani nechyrovat.. takto ich ma Nina nachystane na hranie 😅 a rano jej pustim spievankoo s Canakyho uchylnym vyrazom a hracky pospratavame az poobede, nie?

carrie84
16. okt 2011

@maxara - ked chcem, aby si vsimol, ze som upratovala, tak nechavam vsade "pohodene" cistiace prostriedky (najlepsie domestos polozeny priamo na wc mise), vysavac uprostred chodby a taaaak 😀 😀 Kokso, idem kupovat spievankovo2 - a niekde som citala, ze canaky je tam este vacsi uchyl ako v 1tke - nechapem, ako je to vobec mozne toto 😀 😀

maxara
16. okt 2011

@carrie84 to si citala v erdzanoch 😉 😀 pocuj, taketo veci mi nerad.. naposledy, ked mal mm tieto kramy, tak som ja ubozka nic netusiaca upratala pol domu pred jeho prichodom, ale krava som upratala hornu polku domu, teda mi uz nevystacili sily a cas na spodnu polovicu domu, ale kedze vraciavam, tak zacinam upratovanie vacsinou umyvanim spodneho zachoda. A nejakym nedopatrenim som tam zabudla cistic na tom muriku za zachodom (nejak mi splynul s toaletakovou pyramidou 😅 ) a panko si pride domov s kramami, vecera na stole, tak sa isiel vysrat a zavrcal na mna z hajzla, ze nech laskavo PO SEBE upratujem tie cistiace.. akoze .. strasne ma vtedy vytocil.. a ked sa potom prespal a zistil, co vsetko je urobene, tak si to u mna zehlil 3 dni 😠 lebo vtedy to fakt prehnal.

carrie84
16. okt 2011

@maxara - tak to moj by si nedovolil. On je strasne potom spokojny, ze som nieco robila 😀 😀 Ale vedia ma zabit otazky typu - a umyvala si aj zachod? Neeeee - ten je predsa samocistiaci - tak ako vacsina nasej domacnosti 😀 😀