icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

sunday1
19. okt 2011

@teleranka Ale, prosím Ťa, nemôžeš si všetko pamätať. Ak boli prvý skríning v poriadku, tak je veľká šanca, že budú aj triple testy v norme, ale nie je to záruka 😉

evaharg
19. okt 2011

@strihalka ved prave ani to neviem...prve testy mi robili v 10 resp 11 tt a po dvoch tyzdnoch mi volal lekar, ze mam prist znovu, lebo sa nieco s tou krvou pokazilo a teda to musia opakovat. Vtedy som mala NT 1,4 (nerozumiem co to znamena ale to mam v knizke) no a ja som mohla prist na testy az dalsi tyzden a to mi lekar vravel ze som uz v prebiehajucom 14 tyzdni (podla menstr. v 13tt) no a tie vysledky krvi este nemam a to NT mi do knizky nenapisal tak neviem.... asi to ze tomu nerozumiem, je aj celkom dobre, co povies? 😀

teleranka
19. okt 2011

@evaharg @strihalka
aj ja beriem duphaston, este stale.... a nepocula som, ze by mohli skreslit tie tripple testy. to vazne? kua kua :(
@strihalka a Ty kedy ides na tie tripple testy?

atreyu
19. okt 2011

@danka.chomka ja som raz spontánne potratila...zlú genetiku mám danú od narodenia, zdedila som to po mame...sestra sa narodila v 7.mesiaci s VVCH nezlučiteľnými so životom...preto sa bojím...ono na 80% tieto tehotenstva končia potratom v prvom trimestri, pár percent neskôr a pár percent sa narodí, ale nemá šancu na prežitie...
@stassa ďakujem ja viem, že je úžasný práve pre to mu chcem dať zdravé dieťa...dúfam, že sa mi to podarí už v apríli 2012 😵

teleranka
19. okt 2011

@pata31
urcite ano. a vsetko je na bomby v poriadku. ale aj tak by uz mohla byt jar, najlepsie april 🙂

evaharg
19. okt 2011

@teleranka ahoj. ja som prave pocula, ze vacsina zien (vsetky moje kamosky ktore ho brali) mali zle testy a nakoniec mali vsetky zdrave deti. preto odporucam nestresovat, lebo to nemusi znamenat ze je nieco zle s babtkom ale ze su vysledky ovplyvnene Duphastonom...ale pravda je ze ak budes mat vysledky dobre, tak budes vynimka, ktora rozsiri moj pohlad. v kazdom pripade drzim palce....ja idem ku doktorovi buduci utorok a ktovie ci mi bude robit uz aj tie tripple testy....

teleranka
19. okt 2011

@evaharg
daj prosim Ta vediet, ako si dopadla, dobre ? pleasssseeeee...

sunday1
19. okt 2011

@teleranka @evaharg No neviem, ja beriem Duphaston a ešte aj budem do 20tt a výsledky boli dobré 😒

ivetka1981
19. okt 2011

jaaaj dievčatá.....akú ja mám obrovskú chuť na pomaranče🙂))

ava11
19. okt 2011

Ženy zastavte ma niekto!!!! Doma mám mega krabicu vecičiek, nový kočík a dnes som objavila na bazáre tak fajnu postieľku, že ju ideme asi hneď aj večer pozrieť a kúpiť. Pomoc, tehotenská mánia 😀 😀

evaharg
19. okt 2011

@ivetka1981 aj jaaaaa 😀

evaharg
19. okt 2011

@sunday1 no vidis, tak si prva, ktoru takupoznam, lebo o tom ked to bolo bez problemov sa len tak nedozviem 😉

teleranka
19. okt 2011

@ava11
nieee nezastavuj sa 🙂) je to krasna mania 🙂)a ake vecicky mas? kupujes ake farby?

ivetka1981
19. okt 2011

@evaharg ja som dnes už zjedla minimálne kilo🙂))

urma
19. okt 2011

@teleranka ja zatial nemam ziadne nove tehu oblecko, ale uz ma baby nakazili a chcela by som kupit "do foroty" 😀 Na tie testy idem 2.11. a ty?

ava11
19. okt 2011

@teleranka Mám všelijaké bodynka, dupačky, rifliky, tričenka, deky, proste milión vecí 🙂 Väčšina je ladená do zelena alebo modra, ale je tam zopár kúskov aj z iných farieb.

teleranka
19. okt 2011

@ava11
parada, tisko zavidim. ja som par veci kupila v usa. ale kedze neviem, co budem mat, tak vyckavam, i ked by som najradsej vykupila vsetko. ja mam etse aj ten problem, ze neviem, co take babatko valstne potrebuje, takze okrem body nic ine nepoznam haha 🙂))

teleranka
19. okt 2011

@urma
ja az 9.11. no uz nech to je. alebo nie, uz nech je april, juuj. inak pozerala som tehu oblecenie a nic moc...male velkosti skoro vobec nemaju, tak som zvedava , co budem nosit, dufam, ze normalne oblecko iba o par cisel vacsie. okrem nohavic samozrejme. tie som si uz kupila, lebo v zahranici som nasla svoju mini velkost, takze super, len zatial su mi zbytocne, lebo sa zmestim do svojho normalneho oblecka.

evaharg
19. okt 2011

@ivetka1981 ja ich mozem kazdy den a dnes som mala pomaranc ako dezert za sladkym obedom 😉 ale aspon budeme mat vela vitaminu C 😀 to je v tejto chripkovej sezone vitane.... 😝

strihalka
19. okt 2011

@evaharg ty kokos, dobry zmatek v tom ms🙂)snad jeste vetsi nez ja 😀

strihalka
19. okt 2011

@teleranka nevim ci to jsou triple testy ale na poradnu idem v 16tt a to je 3.11., jen ja mam vzdy v knizce napsane poradna + 16tt, predtim tam bylo poradna +12tt a to mi delala sono a krev, tak predpokaldam ze aj teraz to bud ekomoeltko dulezite vysetreni a ane minutova poradna jak tu enkteri maji

ivetka1981
19. okt 2011

@evaharg presne tak...len potom tie behačky na záchod 🙂...aach jo

strihalka
19. okt 2011

@ivetka1981 ja do sebe tlacim mandarinky😀

ivetka1981
19. okt 2011

@strihalka aj tie sú super..nám sa už minuli... 😠

urma
19. okt 2011

Dnes akurat davali v babskom klube ci ako sa ta relacia vola o pitom rezime deti a ta p.lekarka vravela, ze vela tekutin straca dietatko aj cez kozu, ked nie je vhodne oblecene a ze nerada vidi na mimcovi upletove tricenka, ze su ovela vhodnejsie klasicke tkane kosielky koli predysnosti. 🙂
To len tak mimochodom, kto nevedel a chcel by si nechat poradit. Maminky mozete sa vyjadrit, ja k teme nemam co dodat 😀 ZATIAL.

strihalka
19. okt 2011

@urma tak urcite je lepsi bavlene, nez umelohnotne tricka, pres ktere nemuzu dychat kuze ani u nas dospelych....je spousta pripada, ze rodice koupi radeji to lacnejsi a umele u veitnamcu,a el pritom nevi, ci netusi, ci nevim co, ze to malemu babu moc neprida na pohodlnosti....a verim tomu, ze hydrataci v tele potrebuje a tim ze je v umelem tak se vice poti a ztraci vodu z tela...tot muj nazor, prijimam pripominky 😀

huterika
19. okt 2011

tiez som si dala zopar pomarancov 🙂 minule som kupila 3kg za dobru cenu, no nekup to🙂 a odvtedy sa napchavame len pomarancami a jablkami 😝 No a kedze mi je stale zima tak pijem matovy caj Lipton z obchodu dufam ze taky mozeme

urma
19. okt 2011

@strihalka ja som to ale pochopila, ze kritizuje vseobecne trickovinu, nie ze umele, to sa snad pre babatka ani nerobi pre boha 😒 Sak to som aj v lidly minule omatkavala taku teplackovu supravu a bola prijemna, taka frote ci co to bolo...ale odolala som zatial. 😉
Tie kosielky vyzdvihovala, co sa na snurocky ovazuju..neviem, ci to este stale vyrabaju, ja si to pamatam este spred 20 rokov, ked bola sestra babo. Vyradene kusy sme obliekali so strasou sestrou babiky, takze mam prax, heh.

strihalka
19. okt 2011

@urma myslis andelicky 😀 co dostavaji dospeli v nemocke, tak take kosilky pro babo?
ahaaaa, a kolik bylo pani doktorce? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

urma
19. okt 2011

@huterika nechcem ta strasit, ale podla tych mudrych zoznamov nemozeme ani pomarance ani matovy caj 😖 Ja teraz jem jablka skoro ziadne ine ovocie a ani mi moc nejde na chut.
Prech chvilou som si zmyslela, ze spravim jablkove pyte, takze idem na to 🙂 . Dufam, ze neziem cely plech sama....co realne hrozi, kedze nikto iny nie je u nas doma