Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@nadka01 jeeej Liptáčka...ahooj..ja som tiež z LM,resp.len pred mesiacom a pol som sa presťahovala do Prešova,ale lekára mám stále v LM...ku komu chodíš,ak sa môžem opýtať?
@ivetka1981 chodím do Ružomberka k doktorovi Očkovi
Ahojte babulky, vitam vsechny nove maminky, ci nasatvajici maminky, ktere se tak stanou v aprili🙂
Ja uz tento tyden nevladzem, jsem vycerpana, nemam na nic silu, jako by energie,ktera ve me byla uz neni a to se nic nestalo, jen v praci je toho hrozne moc a ja uzpo hodine prace nevladzem nic, hruza nevim cod elat, a mam pocit ze o vikednu to ani nedozenem bo mame dalsi straosti okolo bytu nejake dodelavky a litani po bratislave....nevim kdy si clovek ma odpcoinout, kde ma nabrat nove sily, noc k tomu nestaci, rano se probouzim jak zmlacena kocka...
Zacinam vazne uvazovat o PNke, at mi ji da gyn., alebo obvodni, je mi to jedno, ale ja ten odpocienk uz potrebuju, nezvladam byt na naohou od 10-19hod pak vikend a to nedelam nic jineho nez ze uklizim varim peru, bo ten za tydenenstihnu ani nahodou....
@strihalka ja som v podstate koli tomu isla na PN tiez, ze som bola slaba...a to som ani nevraciavala. No a to nehovorim, ze ja cely den sedim na zadku v robote. Ty chudak na nohach...to by som nevydrzala 😒
A teraz stale len v takom polo lehu vegetim doma, spinkam kedy chcem, ziadne budiky o 5.15 a pod. Jediny budik je havco, ale uz sa aj on prestavuje a stale neskorsie sa pyta von. Dnes ma nechal spat do 7.30 Predtym cez vikendy tak max. 6.30
baby kaslite na nejake Panadoli a podobne veci 😒 Treba pravidelne brat vitaminy pre tehotne a pre dobry pocit sumivy Celaskon a vsetky choroby sa vam oblukom vyhnu 😉 Mam odskusane pri prvom tehu a preferujem to aj teraz 😀 😀 😀 😀
@urma to te dala obvodni ci gyn.?lebo jsem se ptala gyn.dr., ze ci nevadi ty chemie a pod., a ona ze pokud pouzivam rukavice tak ze nevadi a a envypadalo to ze by do budocnosti me chtela nechat doma, ani treba nerekla, ze az nebudu zvladat tak me nechaa...zrejme je to dr, ktera doma nenechava
@amanda683 podľa mňa treba kašlať na všetky lieky kým sa dá...tiež mávam migrény a prežívam ich a bola som chorá od pondelka a kúpila som si kvapky do nosa pre tehotné a nepoužila som ich ani raz lebo to začalo samo ustupovať (klop,klop,klop)...naordinovala som si veľa zeleniny, ovocia, a najmä čaj s medom a citrónom a obliekam sa ako snehuliak 😀
@atreyu cely den vdechuji chemii, navic brcihem za chvili zacnu narazet do kresla kde sedi zakaznicka, myci umyvadlo - za nim asi 40cm tam se takydluouh nevejdu, navic 9hodin na nohou nikomu nepropsiva.....
ale co se tyce tech barev....barveni..ide o to ze organismus je jiny, neni to skodlive, jen toi ta barva muze vyjit trochu jinaka,el zatim se mi to nestalo, je to vlastne jako kdyz jsi mela mrchu, hlasilo se riziko, ze barva spatne chyti, nebo nechyti vuebc, ale jinak riziko vuci plodu tam neni...pokud se barvis jendou za mesic🙂ale pokud barvis kazdy den enkolik abrev, k tomu obcas trvala akolegyne dela brazilsky keratin, coz ona musi delat s rouskou pres usta a aj zakaznicka, tak uz pred tehu kdyz to delala tak musi byt zapnuty vetrak bo jet o hrozny smrad a tocaky jsou z toho jak svina
pozeram ze pribudli k nam dalsie aprilovky ale sa pekne rozrastame tak vitajte 🙂
@urma koláče nie, ale palacinky to áno aj ja ... snáď každý tretí deň - už mi to aj úplne v poho ide ...ale iné sladké okrem miláčika na večeru nemusím vôbec ... takže asi u Teba holka???? a včera sme si všimli že mám špicaté bruško, tak zničoho zašpicatelo ...
ináč ségra jedla celé tehu hádam iba čokoládu a má dievčatko, ale malá sa na čokoládu ani len nepozrie 🙂
@strihalka ináč to je teda fakt dosť ťažké v tomto stave - a bude hur tak možno by si fakt mala trochu viac oddychovať či už pn alebo nie ... vraj to že je baba na pn neovplyvní už výšku materksej tak potom je to asi jedno, a hlavne nech je dorbec v poriadku ... mne sa už teraz ťažšie dýcha a manžel si stále myslí že vzdychám, ale proste asi mi to niekde tlačí lebo fakt sa musím z hboka nadychovať a predstaviť si že nádych rôznych farieb a pod ... no neviem neviem
@takitak @strihalka ináč baby problémy s dýchaním mm aj ja...do teraz som v pohode zvládla kopec a schody a teraz nevládzem..keď sa prudšie postavím ide mi srdce vyskočiť z hrude a točí sa mi hlava a pri tom mám nízky tlak..už ma z hemošky poslali aj na echo srdca a pľúcne a echo je v poriadku ešte uvidím čo mi povedia na pľúcnom, ale tak asi je to v tehu bežné...a som trochu chudokrvná, pretože si pichám preventívne ten fraxiparín na riedenie krvy
@atreyu no ja mam tlak celkem ok, obcas dole jinak ok klasika, ale minuly tyden sme vesili zaclony v loznici ja vylezla na taky schodik z ikeii za chvili co jsme to povesila jsem sla dolu a taka zadychana, ze jen z toho ruce mit hore a soustredit se na tu praci navlikani velkych ok na tyc😀, no katastrooooofa se mnou, fakt

@takitak ja kyslú kapustu milujem...už len čakám kedy ju naložíme a budem sa v zime napchávať 😀