icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

strihalka
21. okt 2011

@maxara anoooooooooooooooooo 🙂))
aj my se tesime 3D🙂tentokrat si reknu aj o 3D fotku u dr, alebo mi ukazovala babulo aj 3D, ake fotku jsem si dala CB....
jaky mas pociz, ze vse vypada byt naozaj ok? A ted, jeste enjake vysetreni, ci nic?

maxara
21. okt 2011

@carrie84 @strihalka tak idem to odfotit teda.. scanner nemam, cize fotku fotakom a fotak este nespi 😀

strihalka
21. okt 2011

@maxara jeeeeeeee supiiiiiiiiiiis

danka.chomka
21. okt 2011

@maxara uzasneeeee.uzasne uzasne. velmi sa tesim. Uz ti moze odlahnut. Slub ze veris uz len dobre spravy 😉 bed su to nejake baranidla. 😀

maxara
21. okt 2011

@danka.chomka ja som verila cely cas 😉 ale teraz uz som aj presvedcena 😵

darinkazv
21. okt 2011

@maxara perfektné cicka. teším sa s tebou 😉

maxara
21. okt 2011

bambulko

strihalka
21. okt 2011

@maxara ze by chlapcek?nepovedal?ci?nadhera, jaky ma spokojeny vyraz ,, ty rtik jak se usmivaji na te druhe fotce.))nadhera, tisko zavidim🙂 a ted muzu jit v klidu do vany🙂

nlula
21. okt 2011

Ahojte.Teším s tejto téme, pretože mám termín 27.4.2012 🙂 🙂 🙂 .

maxara
21. okt 2011

@strihalka povedal, viem co mam v brusku 🙂 chces vediet?

carrie84
21. okt 2011

@maxara - Paci, paci, paci! Krasne babatko 😵

marissenka
21. okt 2011

@miselita
@atreyu 😀 heh. to aj ja sa snazim ani nehnut a pomaly ani nedycham. citila som to asi len 2x 😒

danka.chomka
21. okt 2011

@maxara poveeeeeedz co cakate!!!!

maxara
21. okt 2011

@danka.chomka 🙂 chlapceka 🙂 ja som to nejako tusila, aj ked som si v duchu priala dievcatko, ale veeelmi sa tesim. inak soda mi penila 😉

danka.chomka
21. okt 2011

@maxara super no tak toto zatial mame samych pipikov. velmi gratulujem. 😉 budete mat parik a ninka bude mat s kym tocit 😀 velka sestra 🙂

maxara
21. okt 2011

@danka.chomka 🙂 to hej, Nina bude teraz velka sefka 😀 uplne sa tesim, velmi.. sakra, stale sa opakujem, ale neviem ani co ine by som napisala 😵
A neboj, baby to skore dobehnu, pipiky su skor vidiet a dr vacsinou nepovie, ked si nie je prevazne isty. 🙂

carrie84
21. okt 2011

@maxara - tak ja idem v stredu na poradnu. A kedze ma dr lepsi ultrazvuk, tak pevne dufam, ze bude vidno, ze nic nevidno medzi nozickami 😀

strihalka
21. okt 2011

@maxara anioooo, chcem ?🙂)mala som pravdu?krom toho ze je tam krasne babetko, co je to?

maxara
21. okt 2011

@carrie84 😀 budem ti drzat palciaky 🙂 ja stale spracovavam toho chlapceka 🙂 akoze skerim sa tu ako trupka.. ale take veci mi behaju po rozume, ako chlapci hned cikaju, ked plienku odokryjes.. a predkozkove problemy.. a koliky.. cyklamenovy fusak a ruzova zavinovacka po Ninke 🙂 proste debiliny 😀 klasikaaaa

maxara
21. okt 2011

@strihalka uz som napisala, hej uhadla si 😉

strihalka
21. okt 2011

@maxara jaaaj, uz citam, chlapcek, jsem to vedela, poznala jsem to podle tvare, uz ty rysy jsou take chlaepcke🙂

carrie84
21. okt 2011

@maxara - ha! Nas maly si raz pri cikani bez plienky trafil presne doprostred cela 😀 😀 Jedine, co lutujem, ze som nemala po ruke kameru 😀 Vsetko nastudujes a co nebudes vediet, to poradim 😉 Btw: co tm? Je na seba hrdy? 😀 😝

nelicefo
21. okt 2011

@janka273 joj skoré uzdravenie moja. Ja? celkom fajn,len uponáhľano. 😉

@strihalka Joj moja o únave mi niečo hovor, 😉 😝 ☹

nelicefo
21. okt 2011

@maxara super krasne spravicky. 🙂 A rande budete mat v HC? 🙂 By som sa pridala,nemam to daleko. 🙂

maxara
21. okt 2011

@strihalka myslis? 🙂 vyzera chalansky?

@carrie84 jeej super, je dobre mat taku onlajn chalansku mamicku 🙂 po ruke. Mne sa pacilo, ked nasa Katka7 pisala, ze Leo si nacikal rovno do oci a este ich tak prizmuroval 😀 😀 A mm, to bolo smiesne, lebo ja som mu volala, ze to vyzera byt v poriadku a on ze ano super, tsim sa.. a potom ze no pod domov, vsetko mi porozpravas. A som sa pytala, ci ho uz nic ine nezaujima a on ze ved potom mi povies. A tak som ho nechala tak, ze okej.. A ked sme prisli domov, tak hned medzi dverami, ze teda ako co a co povedal dr, zdrave je .. tak som povedala, ako dr meral, co meral, co k tomu povedal.. a on ze jeej to som rad. A zas otazka, a uz nechces nic viac vedeit? A on ze ved tak povedz mi co este vies.. A tak som sa zaksichtila na tatka, kedze on uz vedel a mm ze pockaj, ty uz vies pohlavie? 😕 Tak som mu povedala, ze viem, nech si tipne a samozrejme pysnik hned ze chalan a ked som pritakala, tak uplne sa rozziaril, velmi sa potesil. Hned isiel volat svojim rodicom, pozeral fotky 😵 tesi sa velmi.

maxara
21. okt 2011

@nelicefo no mali sme mat dnes, ale nevydalo.. rozmyslam na TT, neviem ci by ste aj tam mohli prist ( @urma ) ?

nelicefo
21. okt 2011

@maxara ja v TT robim a mala tam chodi do skoly takze to by nebol vobec problem 🙂

maxara
21. okt 2011

@nelicefo jeej super, tak este ukecame urmu a dame kafco.. aj ked teda ja asi s Ninkou 😅

maxara
21. okt 2011

@carrie84 draha a ty si ako s tou Trnavou? 😉

nelicefo
21. okt 2011

@maxara Jej super budem rada 🙂 A nevadi. 🙂 Ninka nam bude robit spolocnost 🙂