Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
juj žienky, ja vás tu nestíham čítať. 😀 dala som sa do roboty zase kalendárov, lebo nech už v novembri to môžem hodiť na trh, tak nemám ani na koníka čas. 🙂
@strihalka fakt? ja skoro vzdy davam jabka vecer 🙂 Ale len jedno max dve malicke. Zato zle mi je teraz...aj bez jablk. Mala som dva komplet obedy. Jeden u svokrovcov a druhy doma 😒 Bol tam sice 3 h rozdiel, ale nie som v poslednej dobe zvyknuta tolko papat 😝 A boli to asi aj besne kombinacie sladkeho a kapustoveho.
@strihalka @atreyu @maxara @janka273 Babulky tak som dnes bola u Dr. na konzultacii ohladom toho zleho cyta a vysledkov ...ani ma nepotesila ani ma nestrasila nejako, ale robila mi tu biopsiu o ktorej som pisala aky mam z nej strach a neprijemny zazitok z poslednej biopsie. No bola super vsetko mi povedala co ide robit aby som sa nezlakla a ze potom budem mozno aj 3-4dni krvacat..ale nastastie nekrvacam zatial a hovori po anglicky nie super ale dohovorime sa nejako. A povedala ze akykolvek vyjde vysledok ci CIN 1-2 v akomkolvek som stadiu ze mi da do porodu pokoj a potom sa uvidi..tak neviem no ake mam mat z toho pocity ale som rada aspon ze sa vo mne nebude žďúrať nejako pokial nebude babatko na svete. Tak o2 tyzdne budeme zasa mudrejsi ako to tam dolu vypada, ze pre babatko nie je ziaden risk... tak snad to aj tak bude pokracovat.
Dr. ma ale nepotesila pretoze povedala ze nie je mozne mat sono navyse (nemocnici to nikto nepreplati) ale ja by som si to aj zaplatila...len neviem tu vo FR ake ceny su...tak chcela som to hlavne kvoli tomu ci je vsetko v poriadku, vediet co cakame ako uz povacsina z vas vie alebo tusiiiii, pretoze naposledy som bola v 13tt a dalsie az 22tt a potom az v januari ci kedy... 😖 Tak sa asi nedockam odpovede a vybavicka musi pockat az do 5.decembra asi sa zblaznim dovtedy nic nekupovat 🙂
Babulky a vcera sme cely den stravili chodenim po obchodoch aby sme si konecne zariadili to nase hniezdocko nove a zavrsili to 5hodinami v Ikee (neviem ako sa to sklonuje 🙂) No hruuuza a des takto revetrane penazenky sme v zivote nemali 😀 ale mame novu postel (ked sa snubenec - tazka vaha 😀 pohne tak to neucitim) skrinu, komodu a 2male stolicky k posteli...kopec veci ako lampy , do kuchyne kopec drobnosti, dalsie skrinky, policky...no neverili by ste ze kolko veci uzitocnych sa odrazu hodi 😀 tak sme odchadzali z Ikey okrem toho co som popisala s dalsimi 3ma plnymi mega kosikmi 😠 🙂 a buduci mesiac sa asi budeme past 😀 Tak ak mate typy na lacnu a rychlu veceru sem s nou 😅
@huterika cicuška moja, teším sa spolu s tebou 🙂 určite do pôrodu budeš v poriadku 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 , hlavne, že chrobáčik je v poriadku, a dr. ťa nechá na pokoj - a nebude zasahovať 🙂 ....vecičky si kľudne môžeš kupovať také neutrálne : medovo žlté, žlté, hnedé, zelené, bledo modré - veď takéto farby nosia i chlapci aj dievčatá 🙂
babenky..mám otázku na vás...nesvrbí vás bruško?
Caute dievcata 🙂
Co noveho? Babatka v bruskach rastu? 🙂
tak nakupy propadak...jen zase kopa jidla, jsem zvedava ci se to ve me vse udrzi 🙂)
Taaaak, uz 3 dni sa vytesujem, co mi je lepsie a nevraciam, konecne mi zacalo chutit. Ako ste na tom s vahou? Ja som zatial pribrala 2,5 kg, a zacinaju mi byt tesne rifle, asi budem musiet zacat nakupovat tehotenske oblecenie.
Babuľky ako sa mávate? 🙂
@anabelleee aj mne už chutí 🙂, ale ešte mi občas býva zle - ale je to oveľa lepšie ako predtým 🙂 , neviem či som pribrala, ale do 13tt nič / a to som ešte mínus 2kg pod pôvod.váhu/, teraz v pondelok budem 15+4 idem na AFP testy, a budú ma vážiť - tak uvidím, a doma sa nevážim.....nosím veci , čo som nosila pred otehotnením, okrem 2 riflí- čo nezapnem, mám i tehotenské / 1ks sú mi dobré/ ale zvyšok veľké 😉 ,
@strihalka 🙂
@zeta123 veď ani ja som si nenatierala - až od 13tt - ako ma začala svrbieť koža 🙂
@anabelleee ja radeji na vahu nelezu, taky sok, mi staci zazit jen jednou za mesic a to u dr 😀
@janka273 http://www.mamastyl.sk/kategoria/tehotenske-obl... no nevim ci si ho mam objednat,,...toto je rolacik, ke ktreemu jsou rozmery
@strihalka krásny je 🙂 , ja mám doma tiež jeden univerzálny ale ten má cez prsia 41cm, neviem cicuška ti poradiť, ak by ti nebol dobrý, a bol by malý - tak ho vrátiš 😉 , len na poštovnom prerobíš....najlepšie by bolo, keby ho už doma niekto mal - a vedel ti povedať, či sa tak natiahne 😉
Ahojte krasky..
idem vam trosku zreferovat, aky som mala den, co vy na to?
Vcera prepustili oca z nemocnice a dnes som im mala viezt Ninku na varovanie, ale prisli nakoniec oni k nam a oco mi navrhol, ze pojde sa so mnou previezt do HC (osobne si myslim, ze by ani nesiel, ale mama mu naznacila, nech ide). Tak sme vyrazili a oco ma cakal v aute, cital noviny. Ja som isla k dr cela vyklepana, prosila som v duchu nech je vsetko v poriadku, prosim prosim prosim. Lahla som si a dr cely vazny a potichu prilozil sondu a zacal merat. Videla som babo ako otvaralo pusku, hybalo ruckami, az mi slza tiekla.. vyzeralo uplne v poriadku a dr len meral a meral, bol ticho.. Az som to nevydrzala a opytala som sa bojazlivo, ako to vyzera.. dr ticho a potom len potichu povedal: "Zatial vsetko v poriadku". Velmi mi odlahlo, lebo uz toho pomerl celkom dost, srdiecko krasne bilo.. jaaaaj 😵 😵 😵 😵 a potom som sa pytala konkretne, ze teda ci to na toho downika nevyzera a on ze pomeral vsetkych 16 ukazovatelov a vsetkych 16 ma babo v poriadku, takze podla neho je velmi mala pravdepodobnost downa, ale vraj uz aj taky pripad mal.. 😒 Tak ale ja verim, ze nas pripad to nie je. Velmi sa tesiiiiiim.
No a potom som este rychlo volala urminke kvoli nasemu rande, ale kedze este havo nebol nedostrihany a oco bol v aute, tak sa nekonalo ☹ Ale nevadi, urcite sa stretneme inokedy.
Tak dufam, ze sa tesite so mnou z pokracujuceho vypadavania dobrych sprav z roztrhnuteho vreca a budeme mat krasny vikend 😵

No baby, manzel je na firemni akcii, a ja nevim co s nacatym vecerem..pryc bude cca do desate, a Tesco v Petrzalke je NON-STOP 😀, tak moje karticka, tes se, pujdem se provetrat 😀...
nema me doma nechavat samotnou, dkyby sel semnou , tak i manzilkovy enco koupim, takhle bez jeho zkouseni mu koupim aspon rozky na snidani 😀 😀 😀