Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@maxara uzasneeeee.uzasne uzasne. velmi sa tesim. Uz ti moze odlahnut. Slub ze veris uz len dobre spravy 😉 bed su to nejake baranidla. 😀
@danka.chomka ja som verila cely cas 😉 ale teraz uz som aj presvedcena 😵
Ahojte.Teším s tejto téme, pretože mám termín 27.4.2012 🙂 🙂 🙂 .
@maxara poveeeeeedz co cakate!!!!
@danka.chomka 🙂 chlapceka 🙂 ja som to nejako tusila, aj ked som si v duchu priala dievcatko, ale veeelmi sa tesim. inak soda mi penila 😉
@maxara super no tak toto zatial mame samych pipikov. velmi gratulujem. 😉 budete mat parik a ninka bude mat s kym tocit 😀 velka sestra 🙂
@danka.chomka 🙂 to hej, Nina bude teraz velka sefka 😀 uplne sa tesim, velmi.. sakra, stale sa opakujem, ale neviem ani co ine by som napisala 😵
A neboj, baby to skore dobehnu, pipiky su skor vidiet a dr vacsinou nepovie, ked si nie je prevazne isty. 🙂
@carrie84 😀 budem ti drzat palciaky 🙂 ja stale spracovavam toho chlapceka 🙂 akoze skerim sa tu ako trupka.. ale take veci mi behaju po rozume, ako chlapci hned cikaju, ked plienku odokryjes.. a predkozkove problemy.. a koliky.. cyklamenovy fusak a ruzova zavinovacka po Ninke 🙂 proste debiliny 😀 klasikaaaa
@strihalka myslis? 🙂 vyzera chalansky?
@carrie84 jeej super, je dobre mat taku onlajn chalansku mamicku 🙂 po ruke. Mne sa pacilo, ked nasa Katka7 pisala, ze Leo si nacikal rovno do oci a este ich tak prizmuroval 😀 😀 A mm, to bolo smiesne, lebo ja som mu volala, ze to vyzera byt v poriadku a on ze ano super, tsim sa.. a potom ze no pod domov, vsetko mi porozpravas. A som sa pytala, ci ho uz nic ine nezaujima a on ze ved potom mi povies. A tak som ho nechala tak, ze okej.. A ked sme prisli domov, tak hned medzi dverami, ze teda ako co a co povedal dr, zdrave je .. tak som povedala, ako dr meral, co meral, co k tomu povedal.. a on ze jeej to som rad. A zas otazka, a uz nechces nic viac vedeit? A on ze ved tak povedz mi co este vies.. A tak som sa zaksichtila na tatka, kedze on uz vedel a mm ze pockaj, ty uz vies pohlavie? 😕 Tak som mu povedala, ze viem, nech si tipne a samozrejme pysnik hned ze chalan a ked som pritakala, tak uplne sa rozziaril, velmi sa potesil. Hned isiel volat svojim rodicom, pozeral fotky 😵 tesi sa velmi.

@maxara anoooooooooooooooooo 🙂))
aj my se tesime 3D🙂tentokrat si reknu aj o 3D fotku u dr, alebo mi ukazovala babulo aj 3D, ake fotku jsem si dala CB....
jaky mas pociz, ze vse vypada byt naozaj ok? A ted, jeste enjake vysetreni, ci nic?